ما مشتاقیم که به جدیدترین مشارکت کننده خود خوش آمد بگوییم، آلیسون کلهر، مالک طراحی کیک AK! او امروز با نگاهی درونی به فرآیند خلاقیتش اینجاست.
برای من، درست کردن کیک های عالی همیشه در مورد فرآیند و مهارت است. من واقعاً عاشق ساختن چیزی با دستانم هستم: بازی با اشکال، رنگها و بافتها – برای ایجاد تفاوتهای ظریف و چیزی که دوست دارم آن را «سادگی پیچیده» بنامم.
من می گویم حدود ۱۰٪ از وقت من صرف طراحی می شود – و ۹۰٪ به ایجاد یک پایه عالی اختصاص می یابد: کیک خوشمزه، خطوط صاف، فوندانت صاف. همانطور که من می بینم، شما نمی توانید یک کیک عالی (یا یک چیز عالی!) بدون یک پایه عالی برای ساختن درست کنید.
الهام از جاهای زیادی به من می آید – هنر، طبیعت، الگوها (بله، الگوهای زیادی!). . . . اغلب، من از عناصر خاصی مانند نور، رنگ یا بافت الهام میگیرم. این کیک رنگی برای من کمی ناهنجار است – به جای استفاده از چیزی به عنوان سکوی پرشی، تصمیم گرفتم که کیک خودم را از آن استفاده کنم. آنتونیا سلباخ اثر هنری.
من فکر میکنم استفاده سلباخ از رنگ و الگو بسیار عالی است – من مدام به پالت رنگ او بازمیگشتم – آن را تا حدی تغییر دادم. من از مربع ها و مثلث های برش خورده برای ایجاد یک الگوی تصادفی استفاده کردم – اما همچنان مطابق با روح کار اصلی است. و برای افزودن عمق رنگ، هر تکه فوندانت را با همان سایه رنگ (گرد و غبار گلبرگ + عصاره لیمو) قبل از استفاده روی کیک رنگ کردم. من عمداً خطوط قلم مو را روی قطعات گذاشتم تا دوباره به حالت اصلی برگردم.
نتیجه نهایی یک کیک بسیار روشن و جسور است! از همه شما برای خواندن متشکرم – دفعه بعد شما را می بینم!
فروشندگان و اعتبارات:
کیک: طرح کیک AK
عکاس: لارا فرونی
کیک استند: پایه های سارا
الهام: آنتونیا سلباخ
از این نانوا بیاموز: کیک های موزاییکی مدرن با آلیسون کلهر در کرافتسی
(تگها برای ترجمه
برگرفته و ترجمه از thecakeblog
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۱۷ ۲۰:۰۱:۰۳
عناوین بصورت هشتگ: #کیک #رنگ #بلوک