اگر پست دیروز را دیدید، می دانید که من در حال حاضر واقعاً عاشق روند مد ombre هستم. به خصوص که چگونه به دنیای کیک ترجمه شده است! ما نگاهی به چند کیک شیب جذاب انداختیم اما فکر کردم یکی را برای امروز ذخیره کنم. بالاخره جمعه است همه ما به چیزی دوست داشتنی نیاز داریم که به ما کمک کند روز را رؤیاپردازی کنیم و ما را به آخر هفته برسانیم! به این کیک خاکستری خیره کننده Ombre and Ruffles توسط Superfine Bakery نگاه نکنید.
در اینجا کمی از آنچه Andrea از Superfine Bakery در مورد این طراحی گفته است:
تصمیم گیری در مورد استفاده یا عدم استفاده از گل صد تومانی شکر سیاه یا سفید روی این کیک، تصمیم سختی بود. ما به دنبال این بودیم که در این عکس، تضاد بین روشنایی و تاریکی کمی جذابیت نشان دهیم، و من تصمیم گرفتم که گل را کمی تیرهتر کنم تا با جلوههای ملایم بیرونی تضاد داشته باشد.
ما در گذشته از نمایش آثار آندریا لذت بردیم و همیشه تحت تأثیر استعداد و حس سبک او هستیم. من فکر می کنم او تصمیم درستی برای رفتن با گل صد تومانی قند سیاه گرفت! شما چی فکر میکنید؟ می توانید کارهای بیشتری از کیک های آندریا را در وب سایت و وبلاگ Superfine Bakery مشاهده کنید.
جمعه همگی مبارک!
فروشندگان و اعتبارات:
کیک: نانوایی فوق العاده
عکاس: عکاسی کریستا میسون
برنامه ریز رویداد: رویدادهای کریستین لابروت
کتانی و پوشش: کتانی گل وحشی
Paper Poms: Prost to Host
عکسبرداری کامل را در Gray Likes Weddings ببینید
(برچسبها برای ترجمه) کیک ombre خاکستری
برگرفته و ترجمه از thecakeblog
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۲-۱۱ ۱۰:۲۸:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #کیک #خاکستری #آمبره #رافلز