کیک قیفی بستنی – یاد بگیرید که چگونه این کیک شگفتانگیز الهام گرفته از بستنی را که روی آن کیک قیفی بستنی است درست کنید! یک آموزش جدید توسط مشارکت کننده ما، Miso of Miso Bakes.
من فریاد میزنم. جیغ میزنی همه ما برای بستنی جیغ میزنیم!
در بزرگتر شدن، کیکهای بستنی تازگی همه کیکهای جدید محسوب میشد. کیک های با پوشش فوندانت تقریباً ناشنیده بودند و کیک های حکاکی شده عمدتاً به صورت دو بعدی در دسترس بودند.
از آنچه به یاد دارم، بیشتر کیک های بستنی به روشی مشابه تزئین شده بودند. آنها نوعی دلقک را روی کیک با نوک لوله ستاره ای در کرم خامه ای رنگی اولیه (قرمز، آبی یا زرد) قرار داده بودند. دلقک همیشه کلاه دلقکی بر سر داشت که از یک قیفی بستنی ساخته شده بود. در نهایت، آبپاش سخاوتمندانه ای از آبپاش های رنگین کمانی و یک یا دو دسته از بادکنک های پلاستیکی (همچنین در رنگ های اصلی) وجود داشت. آشنا بنظر رسیدن؟
من فکر می کنم دلقک ها “چیز” بزرگ شدن بودند. همه جا بودند. جشن تولد بدون دستمال سفره، بشقاب، رومیزی پلاستیکی، کیف و فنجان با تم دلقک کامل نمی شد. اوه، و من نمی توانم بچه گریان را فراموش کنم. یک نفر برای تکمیل مهمانی باید گریه می کرد. دلیل؟ فراوانی. یا یکی از دلقک ها می ترسید یا کیک کم بود و یکی ثانیه می خواست. یا، کیسه مهمانی کسی پاره شد و او دیگر کیفی برای حمل کلاه و آب نبات های مهمانی نداشت. یا، یک نفر پانچ میوه اش را ریخت و همه لباس مهمانی بچه دیگری را پوشاند. آه از خاطرات جالب دوران کودکی
در کودکی آنقدر نگران آب شدن کیک بستنی بودم که از مادرم میخواستم کیک را از فریزر بیرون بیاورم که دوستانم تولدت مبارک را میخواندند و از او میخواستم آن را دوباره در فریزر بچسبانم بعد از اینکه آرزو کردم و باد کردم. شمع ها را خاموش کن من و دوستانم تا زمانی که نیاز به خنک شدن داشتیم، هاپسکاچ یا مخفی کاری بازی می کردیم.
وقتی به نگرانی های دوران کودکی ام فکر می کنم، با شرمندگی لبخند می زنم. بنابراین، من یک کیک با تم بستنی ساختم که بدون بستنی است! یک انس بستنی در کیک وجود ندارد، بنابراین برای کسانی که می خواهند کیک را روی میزهای دسر نشان دهند، یا برای کسانی که بچه نگران کننده ای دارند (مانند من زمانی) خوب است.
کیک بستنی
یک DIY توسط Miso Bakes
برای تهیه کیک:
۱. کیک را به دلخواه بپزید، برشته کنید، پر کنید و فراست کنید.
۲. کیک را در یخچال خنک کنید.
۳. مقداری شکلات را آب کنید (می توانید خامه را به آن اضافه کنید تا رقیق شود) و بگذارید کمی خنک شود تا وقتی که روی آن ریخته می شود کره کره آب نشود.*
۴. شکلات را در یک کورنت (کیسه لوله ای ساخته شده از پوست) بریزید و اطراف کیک را بپاشید.
۵. قبل از سفت شدن شکلات و روی کیک روی کیک اسپرینکل های رنگین کمانی بپاشید.
*شما نمی خواهید شکلات شما خیلی سرد شود (مثل من) زیرا شکلات به دلیل سرد بودن باترکریم نسبتاً سریع سفت می شود. اگر کاری را که من انجام دادم انجام دهید، نم نم نم نم باران زیبایی خواهید داشت و بنابراین مجبور خواهید بود مانند من نم نم نم نم باران مصنوعی بسازید. (با طرز تهیه قطره های شکلاتی زیبا آشنا شوید این آموزش.)
برای تهیه کیک قیفی بستنی:
۱. در کف تخت بستنی، سوراخی به اندازه کافی بزرگ ایجاد کنید تا یک چوب آبنبات چوبی را وارد کنید. من متوجه شدم استفاده از چاقوی exacto بهترین کار را دارد. یک چاقوی تمیز کننده تیز نیز کار خواهد کرد!
۲. مخروط ها را با مواد کیک پاپ (مخلوط کیک و باترکرم) تا لبه مخروط پر کنید.
۳. چوب های آب نبات چوبی را در شکلات آغشته کنید و در سوراخ ته مخروط ها قرار دهید.**
۴. مخروط ها را وارونه روی یک سینی کوچک قرار دهید و چند دقیقه در فریزر قرار دهید.
۵. باترکریم وانیلی و باترکریم شکلاتی را در یک کیسه لوله با نوک ستاره متوسط کنار هم قرار دهید.
۶. کیسه را فشار دهید تا هم شکلات و هم باترکرم وانیلی در چرخش قرار گیرد.
۷. لوله روی مخروط ها می چرخد.
۸. کیک بستنی را داخل کیک قرار دهید.
** اگر کیک را زیاد حمل نمیکنید یا آن را جابهجا نمیکنید، میتوانید بدون چوب کار کنید. فقط مراقب باشید زیرا مخروط ها از بین می روند.
برای جزئیات بیشتر بستنی:
۱. بین هر بسته بستنی، با استفاده از یک قاشق بستنی کوچک، یک قاشق کره وانیلی قرار دهید.
۲. روی هر پیمانه بادام زمینی (اختیاری) بپاشید.
۳. روی هر پیمانه یک گیلاس ماراسکینو بپوشانید.
(برچسبها برای ترجمه
برگرفته و ترجمه از thecakeblog
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۰۴ ۱۱:۰۴:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #کیک #بستنی #قیفی