برای ورود به وبلاگ این هفته، واقعاً فقط یک موضوع می تواند وجود داشته باشد، و آن تشکر قابل توجه از صدها همکار و دوست در سراسر صنعت است که در اولین کنفرانس جهانی قنادی ما شرکت کردند.
اگرچه ما هنوز باید نتایج رویداد مجازی خود را که دیروز برگزار شد جمع آوری کنیم، از اکثریت قریب به اتفاق بازخوردها مشخص است که دیدگاه غالب یکی از آن بود که ویترین لذت بخش برای صنایع ما بود.
گستردگی بسیار زیاد سوژهها بهویژه قابل توجه بود، از برخی از جدیدترین مواد اولیه و پیشرفتهای طعم از قبیل Palsgaard، محلولهای Paradise Fruits، Valio و Givaudan، تجهیزات Cama، Syntegon، Baker Perkins، HDM، Minebea Intec و حامیان ما Prefamac. از طریق مجموعهای از پیشرفتهای محصول و سیستمهایی مانند Cargill، MacIntyre و BCH، که ثابت میکند با وجود زمانهای چالشبرانگیزی که همه ما تجربه کردهایم، سال ۲۰۲۱ امیدی در پیش رو دارد.
از سخنرانان اصلی ما، آلدو کریستیانو از CAOBISCO، جان واکر از Fairtrade و عضو هیئت مدیره تولید شیرینیپزی، اندی باکسندیل، بینشهای دلگرمکننده و متفکر زیادی وجود داشت که لحن قویای را برای رویداد ایجاد کرد.
به طور مشابه، بخشهای روند ما از Innova Market Insights و Euromonitor به وضوح تصویری از بهبود تدریجی در بحبوحه همهگیری را تأیید میکنند، در حالی که کسبوکارها باید خلاقیت زیادی برای عبور از بحران کرونا از خود نشان دهند – که متاسفانه هنوز هم عاملی در بسیاری از مناطق جهان است. با پیشرفت برنامه واکسن
علیرغم چنین آزمایشهای واضحی، از صحبت با همکاران، ما را تشویق کرد که فهمیدیم در اولین رویداد کنفرانس ما سطح شبکهای قوی وجود داشته است – که هنوز هم میتوان آن را برای همه کسانی که در ماه ژوئن ثبتنام کردهاند در اینجا مشاهده کرد، بنابراین امیدواریم شرایط وجود داشته باشد. در واقع به پیشرفت بیشتر ادامه دهید و همه شما را برای رویداد زنده خود که در سال ۲۰۲۲ برنامه ریزی شده است، خواهیم دید.
نیل بارستون، سردبیر، تولید شیرینی
در تماس باشید (ایمیل محافظت شده) یا از طریق شبکه های اجتماعی: @laserstudio_ir
برای اطلاعات اشتراک ایمیل: (ایمیل محافظت شده)
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۲-۲۸ ۱۸:۲۵:۰۶
عناوین بصورت هشتگ: #کنفرانس #جهانی #قنادی #یک #موفقیت #قاطع #در #صنعت #را #ثابت #می #کند