با چنین پاسخ خوبی به اولین کنفرانس جهانی شیرینی پزی که صدها بازدیدکننده آنلاین از سراسر جهان را به خود جذب کرد، ما با تمام قوا به رونمایی از برنامه های رویداد فیزیکی خود در بروکسل در سال آینده ادامه می دهیم.
تاریخ برای ۹ سپتامبر ۲۰۲۲ تعیین شده است، بنابراین ما پیش بینی می کنیم که علاقه زیادی از سراسر صنایع مربوطه ما وجود داشته باشد، که همه مشتاقانه منتظر فرصت هایی هستند تا در سال آینده با دوستان و همکارانی از سراسر بخش که داریم ملاقات حضوری داشته باشند. فرصتی برای ملاقات طولانی مدت نداشتم.
شخصاً بسیار دلگرمکننده بود که شاهد سطح مشارکت برای رویداد امسال باشیم که در شرایط بیسابقهای در همهگیری جهانی برگزار شد که باعث اختلال قابل توجهی در تجارت در تمام حوزههای صنعت طی نزدیک به ۱۸ ماه شده است.
بنابراین رویداد سال آینده واقعاً چیزی خاص خواهد بود که باید منتظر آن در مکان اصلی ما در هتل گراند پلیس بروکسل ماریوت بود که شامل یک برنامه کنفرانس کامل و نمایشگاه همراه ما است که آخرین تحولات کلیدی را در بازارهای جهانی شیرینیپزی، نانوایی و تنقلات جشن میگیرد.
ویترین ما همچنین برنامههای ما را برای مراسم جوایز احیا میکند و برخی از برجستهترین دستاوردها را در سراسر صنایع ما نشان میدهد، با هدف قدردانی از تلاشهای کسانی که شرکتها را در برخی از چالشبرانگیزترین شرایط ممکن در زمانهای اخیر نگه داشتهاند.
واضح است که یک خط لوله قوی از خلاقیت و نوآوری در سراسر جهان وجود دارد که ما بسیار مشتاقانه منتظر هستیم تا در سال آینده در بروکسل به آن احترام بگذاریم – بنابراین از ارائه آثار در ماه های آینده خجالت نکشید، که به تضمین ما کمک می کند. رویداد حتی بیشتر به یاد ماندنی و لذت بخش برای همه درگیر.
نیل بارستون، سردبیر، تولید شیرینی
در تماس باشید (ایمیل محافظت شده) یا از طریق شبکه های اجتماعی: @laserstudio_ir – برای تمام سوالات کنفرانس با Kyra O’Sheen در (ایمیل محافظت شده)
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۳-۲۷ ۲۲:۳۴:۰۶
عناوین بصورت هشتگ: #کنفرانس #جهانی #شیرینی #برای #یک #رویداد #فیزیکی #در #سپتامبر #تنظیم #شده #است