آینده عرضه کاکائو همیشه در خط مقدم ذهن ما قرار دارد. با افزایش سریع تقاضا، صنعت نگران این است که عرضه چگونه ادامه پیدا کند.
با در نظر گرفتن این موضوع، ناشر من، نیل مک ریچی، در کنگره آسیایی چوکو در جاکارتا، اندونزی شرکت کرد تا ببیند چگونه می توانیم تولید را به طور پایدار افزایش دهیم.
نظرات وی از این کنفرانس به شرح زیر است:
به قول (تقریبی) باب دیلن در Live Aid در سال ۱۹۸۵، “کشاورزان را فراموش نکنید”. من به تازگی از جاکارتا برگشته ام، جایی که در کنگره آسیایی چوکو شرکت کردم و دو روز را صرف بحث درباره کاکائو کردم.
به طور کلی توافق شد که یک میلیون تن کمبود کاکائو وجود دارد، زیرا کشاورزان بیشتر به محصولات سودآورتر مانند روغن پالم علاقه مند هستند.
ما در مورد اینکه چگونه کشاورزان می توانند اطلاعات بیشتری در مورد محصولات نهایی تولید کاکائو پیدا کنند صحبت کردیم. آیا یک کشاورز معمولی کاکائو تا به حال محصولات نهایی را دیده یا حتی شکلات خورده است؟ احتمالاً نه، پاسخ ناامیدکننده بود. ایدههای بهرهوری زیادی در این کنفرانس مورد بحث قرار گرفت – مانند اینکه چگونه کشاورز میتواند از هکتارهای خود بیشتر تولید کند، و اینکه چگونه فرصتهای سرمایهگذاری میتواند منجر به از دست دادن پول کشاورز فقط برای دو سال شود، سپس در سال سوم شروع به دیدن سود کند.
«به نظر من این بحثهای کلاسهای پچ پچ بود که کاملاً از موضوع غافل شد. خردهمالکهای آسیا یا آفریقا به کاکائو اهمیت نمیدهند، آنها فقط به فکر تغذیه خانواده خود هستند. و صحبت کردن با یک کشاورز که روی خط نان زندگی می کند در مورد یک سرمایه گذاری بلندمدت یک نبرد شکست خورده است، شاید از این رو کمبود یک میلیون تنی به وجود آید. همانطور که من می بینم، پاسخ این است که هزینه بیشتری برای کاکائو بپردازیم و در نتیجه اطمینان حاصل کنیم که کشاورزان به کشاورزی ادامه می دهند. پاسخ دیگر شاید این باشد که کاکائوسازان مزارع را بخرند و برای کار زمین به کشاورزان پول بدهند. این موضوع در کنفرانس ذکر شد اما رد شد زیرا “ما تولید کننده شکلات هستیم نه کشاورز”.
«آنچه جالب بود این بود که از حدود ۱۰۰ نماینده حاضر در کنفرانس، چند کشاورز آنجا بودند؟ هیچ یک.”
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۳-۲۷ ۲۰:۳۵:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #کشاورزان #را #فراموش #نکنید