ما تنها چند هفته به ژانویه ۲۰۲۴ باقی ماندهایم، و به نظر میرسد که رویدادهای جهانی و داخلی در بریتانیا در بسیاری از حوزههای صنعت خبرساز بودهاند، و بخش شیرینیپزی به هیچ وجه از این امر مستثنی نیست.
همانطور که هر کسی که پوشش خبری ما را به صورت آنلاین یا در مجلات ما خوانده است در ماه های اخیر دیده است، به طور فزاینده ای سطح فشاری که بسیاری از کسب و کارهای کوچک و متوسط در انگلیس در بحبوحه اقتصاد متلاطم و هزینه های ناشی از آن تحت فشار قرار گرفته اند، آشکار شده است. بحران زندگی که منجر به تأثیرات نگران کننده ای بر بخش ما شده است.
نکته قابل توجه، همانطور که بسیاری از ناظران صنعت مشاهده کردهاند، سطح کمیاب حمایت مالی در دسترس برای کسبوکارهای کوچک و متوسط در سراسر بریتانیا وجود داشته است تا آزمایشهای تلاش برای ماندن بر روی آب را در میان شرایط اقتصادی صافشده کاهش دهند که شاهد چندین سال ابتلا به کووید-۱۹ بودهاند که با عوامل بزرگ ترکیب شده است. تورم به بالاترین حد در ۴۰ سال اخیر رسیده است که بقای بسیاری از شرکت ها را تهدید کرده است.
این امر به ویژه در بخش مهماننوازی در بریتانیا صادق است، زیرا رسانههای ملی در این هفته گزارش دادهاند – هزاران میخانه و رستوران در سراسر بریتانیا بسته میشوند – ۳.۶ درصد کاهش یافته و به سطح ۹۹۶۰۰ رسیده است که طبق گزارشها، اولین بار است که به زیر نزول میکند. ۱۰۰۰۰۰، طبق ارقام تحقیقات نیلسن. هزینه های بالای انرژی، رزروهای لغو شده و سایر افزایش هزینه های عملیاتی، همگی عوارض خود را به همراه داشته است.
همین هفته گذشته، تا جایی که به مشاغل شیرینیپزی مربوط میشود، خانه کاکائو یورک خود را در مدیریت پیدا کرده است، با افزایش فلجکننده در نرخهای تجاری، قیمت مواد اولیه و پیامدهای مداوم ناشی از فشارهای برگزیت که واردات و صادرات مواد (و هر گونه مواد) را ایجاد کرده است. محصولات دیگر)، بسیار گرانتر از همیشه قبل از خروج ما از اروپا، که تجارت را تحت فشار شدید قرار داده است. آنها به دور از تنهایی هستند – همانطور که کارخانه تولید قنادی گزارش کرده است.
یکی از معروفترین شکلاتسازان بریتانیا، Paul A Young، چند ماه پیش در لندن مغازهاش را تعطیل کرد و فروشگاههای شهرش را در میان افزایش هزینههای اجاره، افزایش شدید هزینههای انرژی، و عدم قطعیتهای اقتصادی که به شدت قدرت خرج کردن مصرفکنندگان را مورد آزمایش قرار داده است، تعطیل کرد. . چشمانداز خردهفروشی در بریتانیا چند سالی است که با مشکل مواجه بوده است، اما در حال حاضر، در بحبوحه افزایش هزینههای اجاره، انرژی و تجارت که تقریباً «طوفان کامل» از چالشهای عملیاتی را ایجاد کردهاند، مهلت چندانی برای این موقعیت وجود ندارد.
مورد قابل توجه دیگر هتل شکلات بریتانیا است که در سالهای اخیر برنامههای توسعه بلندپروازانهای را در ایالات متحده و ژاپن ارائه کرده بود، اما ناتوانی در تامین مالی ادامه گسترش آن منجر به خرید این کسبوکار توسط مریخ شد که متعهد به حفظ پایداری خود شده است. -اصول پایه گذاری شده اینها تنها چند مورد قابل توجه در سال های اخیر هستند که بر آزمون های عمده ای که SME ها با آن روبه رو هستند، تأکید می کند.
در حالی که در چند ماه گذشته برخی از پیشرفتهای خوشایند در زمینه کاهش سرمایهگذاری سرمایهای که به شرکتها امکان میدهد در چند سال آینده برای سرمایهگذاری در ماشینآلات کارخانه جدید در بریتانیا تخفیف مالیاتی داشته باشند، وجود داشته است. این یک بخش مثبت از سیاست است، اما با توجه به افزایشهای عمده تجارت که بسیاری از آنها متحمل شدهاند، بیشتر شرکتهای کوچکتر عمدتاً، اگر نگوییم کاملاً فاقد توانایی انجام چنین سرمایهگذاریهایی در فضای اقتصادی کنونی هستند که با عدم اطمینان مشخص میشود.
بر این نکته تاکید شده است که ارقام اخیر فدراسیون غذا و نوشیدنی نشان می دهد که در ماه گذشته، کاهش قابل توجهی در صادرات از بریتانیا، از جمله شیرینی جات وجود داشته است، به طوری که تولید کنندگان پیچیدگی ها و هزینه های ارسال مقادیر نامتناسب محصولات به قاره اروپا را پیدا کرده اند. انجام این کار پرهزینه است و در نتیجه بازارهای بالقوه آنها را کوچک می کند. در مجموع، کسبوکارهای بریتانیایی موضع خود را در بسیاری از موارد روشن کردهاند – به حمایت مالی بیشتر و نه دروغگویی فوری نیاز است.
در (ایمیل محافظت شده) یا از طریق @laserstudio_ir یا کانال های رسانه های اجتماعی ما در تماس باشید
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۱۷ ۱۷:۰۸:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #کسبوکارهای #شیرینیپزی #بریتانیا #همچنان #در #بحبوحه #عدم #اطمینان #اقتصادی #با #آزمونهای #بزرگی #روبرو #هستند