دیروز از Cargill Cocoa & Chocolate در موسکورون، بلژیک بازدید کردم. بریژیت بایارت، مدیر بازاریابی و میشل گومر، مدیر بازرگانی، در مورد طراحی منحصر به فرد مدل T Cargill با من صحبت کردند (به زیر مراجعه کنید).
این بدان معنی است که Cargill می تواند دانش شکلات خود را با تخصص خود در سایر بخش های غذایی، به عنوان مثال شیرین کننده ها، روغن ها و چربی ها، گرد هم آورد. این برای مشتری مفید است زیرا به این معنی است که آنها در هنگام فرموله کردن یک محصول جدید فقط یک نقطه تماس دارند، به جای اینکه مجبور باشند با هر یک از تامین کنندگان مواد به طور جداگانه صحبت کنند، آنها همچنین در قوانین، ایمنی، قابلیت ردیابی و برچسب زدن همیشه در دسترس هستند. .
علاوه بر این، Cargill Cocoa & Chocolate یک مرکز کاربردی در محل دارد که هنگام فرموله کردن محصولات جدید و مشاهده واکنش شکلات در کاربردهای مختلف مفید است. به عنوان مثال، اگر مشتری یک بستنی با روکش شکلات میخواهد، تیم میتواند اطلاعاتی در مورد نحوه ترک خوردن شکلات، همگنی پوشش و وزن محصول پس از برداشتن پوشش ارائه کند. این برای مشتری بسیار مفید است، زیرا اگر شکلات بیش از حد استفاده شود، پول خود را از دست می دهد، اما اگر کم استفاده شود، کیفیت قربانی می شود.
تولیدکنندگان شکلات نیاز دارند که طعم شکلات آنها هر بار یکسان باشد. این می تواند برای شرکت هایی مانند Cargill دشوار باشد زیرا کاکائو یک ماده طبیعی است و از این رو به شرایط آب و هوایی و غیره حساس است.
برای اطمینان از قوام شکلات، کارگیل ابتدا با ماده خام شروع می کند. کارگیل بسیار نزدیک با کشاورزان کاکائو کار میکند و به آنها آموزش میدهد تا مطمئن شوند که غلاف را در زمان مناسب میچینند، دانهها را برای همان دوره تخمیر میکنند و از مقدار پایدار آفتکش استفاده میکنند. قبل از تحویل لوبیا، نمونه برداری می شود، رطوبت و محتوای اسید چرب آزاد بررسی می شود و دانه ها تحت آزمایش برش قرار می گیرند.
ثانیاً، Cargill با استانداردسازی پردازش به ثبات دست می یابد. هر مشتری یک دستور غذا دارد، بنابراین کارگیل دقیقاً می داند که چه مقدار از مواد را استفاده کند و چه مدت مواد در هر مرحله پردازش باقی می مانند و در چه دمایی پردازش می شوند. در تمام مراحل لوبیاهای نمونه تحت آزمایشات میکروبیولوژیکی قرار می گیرند. شکلات نهایی توسط یک پنل چشایی متخصص چشیده و با نمونه مرجع مقایسه می شود.
برای اطلاعات بیشتر در مورد Cargill، من بازدید خود را در شماره نوامبر بررسی خواهم کرد.
من می خواهم از Cargill Cocoa & Chocolate تشکر کنم که از من برای بازدید از امکانات آنها و برای همه نمونه های خوشمزه دعوت کرد.
مطالب مرتبط
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۱۷ ۱۶:۱۹:۰۶
عناوین بصورت هشتگ: #کاکائو #کارگیل