در هفته گذشته، سازمان ملی شیرینی پزی BDSI آلمان طیف گسترده ای از فرصت های آموزشی را برای این بخش برجسته کرده است که وضعیت دلگرم کننده صنعت در آنجا را برجسته می کند.
در حالی که این نهاد تجاری اخیرا اعتراف کرده است که ممکن است مدتی طول بکشد تا رویدادها به دلیل تأثیرات بحران ویروس کرونا به حالت عادی در داخل کشور بازگردد، این واقعیت که سرمایه گذاری در نسل بعدی قنادی ها، تکنسین ها و متخصصان ادامه دارد.
همانطور که اخیراً در کنفرانس جهانی قنادی توسط اندی باکسندیل، عضو هیئت تحریریه ما برجسته شد، متأسفانه نمی توان همین را برای بریتانیا گفت. علیرغم ارتباط طولانی مدت این کشور با این صنعت، در حال حاضر هیچ دوره دانشگاهی مشخصی وجود ندارد که به طور خاص صنعت شیرینی و تنقلات را هدف قرار دهد که از طریق سیستم آموزش عالی کشور در دسترس باشد – که به اعتقاد او تا حدی به دلیل “توهین به مواد تشکیل دهنده، از جمله شکر” بوده است. تاثیر منفی بر صنعت داشته است.
واضح است که شکاف در چنین فرصتهای آموزش مهارتی در نهایت منجر به کاهش استانداردها در این بخش میشود، اگر نسل جدیدی از متخصصان صنعت دیگر وارد بازار تولیدی بریتانیایی که زمانی بهطور گستردهای مشهور بود، وارد نشوند.
تصویر در سرتاسر اروپا و مناطق دورتر، حداقل به طور حکایتی، برای بسیاری از کشورها از نظر فرصتهای موجود در این بخش، چندان امیدوارکنندهتر به نظر نمیرسد، بنابراین از نظر سرمایهگذاری تجاری و حمایت گستردهتر دولت از تولید، چیزی خاص خواهد بود. برای تغییر این وضعیت و اطمینان از ادامه رشد صنایع ما.
نیل بارستون، سردبیر، تولید شیرینی
در تماس باشید (ایمیل محافظت شده) یا از طریق شبکه های اجتماعی: @laserstudio_ir
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۴-۰۴ ۱۳:۳۰:۰۸
عناوین بصورت هشتگ: #کار #BDSI #در #برجسته #کردن #آموزش #مهارت #های #بخش #شیرینی #پزی #استاندارد #را #تعیین #می #کند