انار در راهرو تولید پاییز و زمستان برجسته است. زیبا، پر جنب و جوش و شکلی منحصر به فرد، حاوی آرل های قرمز تیره ای هستند که آب و دانه های انار را نگه می دارند. آرل ها شبیه جواهرات هستند و گاهی اوقات به آنها یاقوت یا جواهرات نیز گفته می شود – می توان آنها را همانطور که هست خورد یا برای افزودن رنگ، بافت و طعم به هر تعداد غذا استفاده کرد.
اما چگونه به آنها دسترسی پیدا می کنید؟ پوست بیرونی انار ضخیم و سفت است و یک غشای سفید تمام انارها را میپوشاند – این کار به سادگی پوست کندن یک پرتقال یا برش دادن یک سیب نیست. با این حال ، مانند بسیاری از موارد ، بریدن انار و از بین بردن دانه ها آسان است پس از اینکه راه درست برای انجام آن را می دانید. در اینجا، ما به شما نشان می دهیم که چگونه.
جانی میلر
خرید انار
فصل پاییز انار است. بین سپتامبر و ژانویه به دنبال آنها در بخش غیرقانونی بخش تولید باشید.
انتخاب یک انار رسیده
برای ساده ترین تجربه برش و بذر ، می خواهید اطمینان حاصل کنید که انار شما در اوج رسیدن است. روی میوه نباید رگه هایی از سبز وجود داشته باشد و بین رنگ قرمز تیره و بنفش باشد و روی پوست آن لک نباشد و نسبت به اندازه آن احساس سنگینی می کند. توماس جوزف، معاون مدیر آشپزی برند مارتا استوارت و مجری سریال معمای آشپزخانه ما، میگوید: هرچه انار سنگینتر باشد، آب میوه بیشتری دارد، بنابراین میوهای را انتخاب کنید که وزن خوبی برای آن داشته باشد.
چرا روش ما بهترین راه برای بریدن انار است؟
تکنیک های مختلفی برای برش انار وجود دارد. روشی که مارتا ، توماس جوزف و ویرایشگرهای تست آشپزخانه ما ترجیح می دهند سریع و آسان است – و به تجهیزات خاصی احتیاج ندارد. برخی از آشپزها از همین روش استفاده می کنند اما این کار را در یک کاسه آب انجام می دهند تا از آب خود خودداری کنند. تکنیک های دیگر خواستار بریدن انار در بخش هایی پس از نصف آن هستید. می فهمیم که مسخره تر است و منجر به برش در آریل ها می شود. برخی از روش ها با برش دادن بالا و پایین از انار شروع می شوند تا آن را پایدارتر کند ، اما با روش ما ضروری نیست.
آنچه شما نیاز دارید
- تخته برش
- چاقوی سرآشپز یا چاقوی تمیز کردن
- قاشق چوبی یا قاشق فلزی
- کاسه پهن
لکه های آب انار. روش ما برای بریدن انار نباید آب زیادی تولید کند، اما ممکن است بخواهید هنگام بریدن یا خوردن انار، پیش بند بپوشید یا در نظر بگیرید که چه چیزی می پوشید.
نحوه بریدن انار
- انار را نمره دهید در اطراف استوای آن، مراقب باشید که از طریق پوست و داخل بقچه ها بریده نشوید، و تمام طول میوه را در یک حرکت دایره ای انجام دهید.
- از انگشتان خود برای جدا کردن دو بخش و جدا کردن آنها استفاده کنید.
اگر انار رسیده است ، باید با کشیدن جزئی از هم جدا شود. اگر نمی توانید دو نیمه را از این طریق جدا کنید ، میوه را کمی عمیق تر کنید و دوباره امتحان کنید.
چگونه دانه های انار را از بین ببریم
اکنون قسمت سرگرم کننده است و آریل ها را از غشای خارج می کند. قاشق و کاسه خود را بردارید. جوزف می گوید هرچه کاسه ای که استفاده می کنید گسترده تر باشد ، گرفتن همه دانه هایی که منتشر می شود ، آسان تر خواهد بود.
- نیمی از انار را در دست خود بچرخانید و از پشت یک قاشق استفاده کنید تا به آرامی به پشت انار ضربه بزنید. دانه ها داخل کاسه خواهند افتاد.
- در حین حرکت، هم میوه نصف شده و هم قاشق را بچرخانید تا مطمئن شوید که میوه را از همه زوایای ضربه می زنید و هیچ یک از آرل ها را در غشاهای انار پنهان نمی کنید. این کار را با نیمه دیگر میوه تکرار کنید.
- هر تکه کوچکی از غشای سفید را که ممکن است داخل کاسه افتاده باشد با آرل ها جدا کنید.
جوزف این تکنیک آسان را دوست دارد، او می گوید: «فقط در چند ثانیه، انار کاملاً دانه می شود. سپس شما آماده هستید تا انار خود را در سالاد میوه سرو کنید، یک کوکتل را تزئین کنید یا به عنوان میان وعده از آن لذت ببرید.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۰۹ ۲۲:۰۸:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #چگونه #یک #انار #را #برش #دهیم #دانه #های #آن #را #به #روشی #ساده #از #بین #ببریم