جوانه های کوچک اما قدرتمند بروکسل تضمین می شود که در برخی از ماه های پاییز یا زمستان به میز شام شما راه پیدا کنند. این سبزی چلیپایی سرشار از فیبر و بسیاری دیگر از ویتامین‌ها و مواد مغذی ضروری است و به همان اندازه که مغذی است برای استفاده همه‌کاره است. چه به سادگی با مقداری روغن زیتون، نمک و فلفل برشته شوند یا در سالاد ریش ریش شده باشند، می توانند از غذای اصلی بهتر بمانند.


اما قبل از شروع آشپزی، باید بدانید که چگونه کلم بروکسل را به روش صحیح برش دهید. هنگامی که بدانید چگونه انتها را کوتاه کنید و جوانه را آماده کنید، به میزان دلخواه خود تفت داده و تفت می دهید.





ابزارهایی که برای بریدن کلم بروکسل نیاز دارید

تنها چیزی که برای تهیه کلم بروکسل برای هر دستور پختی نیاز دارید، دو ابزاری است که از قبل در آشپزخانه خود دارید:


  • تخته برش: چند حوله کاغذی مرطوب یا یک پد ضد لغزش در زیر آن قرار دهید تا تخته برش ثابت شود.
  • چاقو: از چاقوی هر اندازه ای که با آن احساس راحتی می کنید استفاده کنید. اگر به استفاده از چاقوی سرآشپز عادت دارید، خیلی خوب است. اگر با یک چاقوی خرد کن کوچکتر راحت تر هستید، این کار نیز به همان اندازه کار خواهد کرد.



آماده کردن کلم بروکسل

قبل از اینکه به خرد کردن بپردازید، با آماده کردن کلم بروکسل شروع کنید. اولین قدم کوتاه کردن انتهای ریشه است. جوانه‌ها از ساقه‌هایشان گرفته می‌شوند و به همین دلیل، انتهای آن‌ها می‌توانند با خشک شدن سخت و فیبری شوند. از چاقوی خود برای برش دادن هر قسمتی از ساقه که قهوه ای یا تغییر رنگ است استفاده کنید. این همچنین به جوانه‌ها کمک می‌کند تا کمی صاف‌تر بایستند (آخرین چیزی که می‌خواهید این است که وقتی می‌خواهید برش دهید، همه جا بغلتانند). سپس، هر برگ بیرونی پژمرده یا لک شده را بچینید. برگها باید محکم بسته شده و سبز روشن باشند.



چگونه کلم بروکسل را برش دهیم

دو روش اصلی برای برش کلم بروکسل برای دستور پخت وجود دارد:


  1. نصف شده: هنگامی که جوانه ها را آماده کردید، به سادگی از چاقوی خود استفاده کنید تا هر جوانه را به صورت جداگانه از طول ساقه ببرید. اگر جوانه‌ها خیلی بزرگ هستند، ممکن است لازم باشد یک بار دیگر آن‌ها را نصف کنید و کلم‌های بروکسل را به صورت ربع برش دهید. کلم بروکسل نصف شده به عنوان غذای جانبی سرو می شود، وقتی در تابه، سرخ شده (یا سرخ شده در هوا) یا با سس شیرین و ترش لعاب داده شود، خوشمزه است. آنها همچنین در یک کلاسیک خوشایند استفاده می شوند: کلم بروکسل که با بیکن پیچیده شده است. همچنین می توانید آنها را با سبزیجات دیگر تفت دهید و در کنار فیله ماهی سالمون ساکولنت یا مرغ کباب سرو کنید.
  2. تراشیده یا خرد شده: همچنین می توانید جوانه ها را به برش ها یا تکه های نازک تراشیده شده خرد کنید. ساده‌ترین کار این است که ابتدا جوانه‌ها را از وسط نصف کنید، آن‌ها را به سمت پایین بر روی تخته برش دهید، سپس با چاقو خود را نازک برش دهید. همچنین می توانید از ضمیمه خردکن غذاساز خود استفاده کنید. چه گرم و چه سرد سرو شود، کلم بروکسل خرد شده به عنوان پایه سالاد عالی است. خرده ها را کمی تفت دهید تا یک سالاد گرم درست شود یا آن ها را با مقداری آب لیمو و روغن زیتون مخلوط کنید و یک سالاد خام سرو کنید. یک مشت را در تابه ای از ماکارونی گرم بریزید تا سبزیجات اضافی به غذا اضافه شود. هنگامی که با پنیر خامه‌ای، ماست و موزارلا مخلوط می‌شوند، مقداری فیبر به مایه خامه‌ای اضافه می‌کنند که شبیه غذای مورد علاقه همه اسفناج و کنگر فرنگی است.



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۳۰ ۲۰:۲۱:۰۶
عناوین بصورت هشتگ: #چگونه #کلم #بروکسل #را #به #روش #صحیح #قطع #کنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *