رازیانه یکی از آن سبزیجاتی است که مورد توجه قرار نگرفته و شایسته توجه بیشتر است. چرا آشپزهای خانگی بیشتر از رازیانه استفاده نمی کنند؟ شاید به این دلیل است که آنها در مورد نحوه برش آن سردرگم هستند. رازیانه شکلی منحصربه‌فرد دارد، با پایه‌های پیاز مانند، ساقه‌های بلند و شاخه‌های پر. برای کمک به شما در یادگیری نحوه استفاده از رازیانه، در اینجا راهنمای گام به گام ما برای تهیه و برش آن است، چه بخواهید تکه تکه کنید یا تکه کنید—و اینکه آیا می خواهید از آن به صورت خام در سالاد استفاده کنید، آن را به سالاد اضافه کنید. خورش زمستانه، کباب یا بیشتر.




گتی / بارمالینی




رازیانه چیست؟

رازیانه یک سبزی لایه لایه و پیاز مانند است که بومی مدیترانه است. تنوعی که از فروشگاه های مواد غذایی می خریم رایج ترین نوع رازیانه است که در ایتالیایی به رازیانه فلورانس یا فینوکیو می گویند. از آن می آید Apiaceae خانواده، یعنی مربوط به گیاه شوید و ریشه گیاهی کرفس است.


ما رازیانه را به خاطر تردش در حالت خام و طعم ملایم آنیس که با بسیاری از مواد دیگر تحسین می کند، دوست داریم. پخت و پز شیرینی آن و همچنین طعم گیاهی را به ارمغان می آورد و بافت را نرم می کند. یکی دیگر از دلایلی که ما رازیانه را دوست داریم، ماندگاری طولانی مدت آن در کشوی ترد است.


برگ ها را برای سالاد یا تزئین نگه دارید. هنگام تهیه استوک از ساقه ها استفاده کنید.


چگونه رازیانه را قطع کنیم


آنچه شما نیاز دارید: یک چاقوی تیز آشپز و یک تخته برش.


  1. آمادگی: ساقه ها و ساقه ها را بشویید و جدا کنید و تا حد امکان نزدیک به پیاز ببرید. لامپ را بررسی کنید، هر گونه لایه بیرونی سخت را بردارید و مطمئن شوید که هیچ بریدگی، علامت یا آسیبی به لایه بیرونی تازه در معرض دید وجود ندارد. قسمت پایینی لامپ را برش دهید.
  2. نصف کردن: پیاز رازیانه را از بالا به پایین (از طول) به دو نیم کنید.
  3. هسته را بردارید: نیمی از پیاز رازیانه را بردارید و با استفاده از نوک چاقو، در امتداد خطی که هسته با بقیه لامپ برخورد می کند بدوید تا هسته را به صورت گوه ای جدا کنید. با نیمه دیگر این کار را تکرار کنید.


برش دادن

نیم لامپ را روی تخته خردکن قرار دهید و بسته به ترجیح شما یا آنچه دستور پخت شما نیاز دارد، آن را به صورت ضربدری یا طولی برش دهید. (برش از طول با چاقو به موازات خطی که از انتهای ریشه تا انتهای ساقه می‌رود، برش‌های صاف‌تری ایجاد می‌کند. برش دادن روی لامپ به صورت مداری، برش‌های گردتری ایجاد می‌کند.)


برداشتن هسته از پیاز رازیانه قبل از برش به شما امکان می دهد برش های نازک تری را ببرید.

مکعب کردن

خرد کردن رازیانه شبیه به خلال کردن پیاز است.


  1. همانطور که در بالا توضیح داده شد، هسته را نصف کرده و بردارید. هر نیمه را روی یک تخته برش قرار دهید و از طریق لامپ به صورت یک سری برش های عمودی برش دهید – تا انتهای ریشه را برش ندهید تا لایه ها به هم متصل بمانند.
  2. رازیانه را بچرخانید و برش ها را در جهت دیگر، مطابق منحنی رازیانه برش دهید. در نیمه راه، قسمت باقیمانده لامپ را به سمت پایین برگردانید تا با یک پایه ثابت به برش دادن ادامه دهید.
  3. کار را با برش دادن قسمتی که برش نداده اید به پایان برسانید تا لایه ها دست نخورده باقی بمانند


فاصله بین برش های عمودی و افقی، اندازه نهایی تاس را تعیین می کند. رازیانه خرد شده را کوچکتر کنید.



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۱۷ ۲۱:۴۴:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #چگونه #رازیانه #را #به #روش #صحیح #قطع #کنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *