دیپ های خانگی وقتی برای درست کردنشان وقت دارید عالی هستند. برای آن زمانهای دیگر، غذاهای بسیار خوشمزه فروشگاهی وجود دارد – از هوموس و اسفناج و کنگر فرنگی گرفته تا سالسا و گواکامول – و بیشتر آنها را میتوان به راحتی آرایش کرد و آرایش کرد تا زیبا به نظر برسند و طعم بهتری داشته باشند.
چه برای میان وعدههای معمولی با دوستان باشد یا در یک روز بازی، نکاتی را در مورد سبک غذا به اشتراک میگذاریم تا فقط با چند مرحله ساده، غذای خریداری شده را آرایش کنید. با احتیاط آبکاری و اضافه کردن تعداد انگشت شماری از مواد مکمل، می توانید یک غوطه ور معمولی را به چیزی خاص تبدیل کنید – و هیچ کس عاقل تر از این نخواهد بود.
نحوه بشقابی دیپ های خریداری شده در فروشگاه
شما به هیچ ابزار فانتزی یا مواد خاصی نیاز ندارید تا دیپ های خریداری شده در فروشگاه خود را به سبک غذا ارائه کنید. نقطه شروع یک کاسه خوب و یک قاشق بزرگ است.
کاسه
مانند یک استایلیست پروپوزال فکر کنید: کاسه ای را انتخاب کنید که خیلی عمیق یا کم عمق نباشد. این به این دلیل است که شما می خواهید سطح خوبی برای کار داشته باشید. علاوه بر این، باید اندازه مناسبی برای میزان فرورفتن آن باشد—به عنوان یک قاعده کلی، میخواهید حدود سه چهارم کاسه را پر کنید.
آبکاری دیپ های ضخیم تر: هوموس، باباگنوش، دیپ لوبیا، دیپ پیاز، گواکامول و کنگر اسفناج بدنه بیشتری دارند. غوطه ورهای ضخیم تر مانند این برای حرکت با قاشق مناسب هستند. برای بشقاب این دیپ ها:
- دیپ را با قاشق در یک توده در مرکز کاسه بریزید.
- قاشق را در دست غالب خود نگه دارید، از دست دیگر خود برای چرخاندن کاسه استفاده کنید و دیپ را به لبه های بیرونی فشار دهید.
- در صورت نیاز، یک چرخش دیگر انجام دهید تا یک چرخش کامل داشته باشید. این گوشهها برای خیساندن روغنهای طعمدار، گیاهان یا هر چیز دیگری که میخواهید اضافه کنید، عالی هستند.
آبکاری شیب های شل تر: با شیب نازک تر مانند سالسا و مزرعه، شما همان امواج تند و تیز را دریافت نخواهید کرد. این بدان معنا نیست که نمی توانید آنها را عالی جلوه دهید. برای این نوع شیب، همه چیز در مورد هم زدن اجزای تازه است تا دیپ خانگی به نظر برسد.
اگر دیپ را با چیزی مانند چیپس تورتیلا، چیپس پیتا یا خامه سرو میکنید، بشقاب بزرگتر از کاسه را بردارید. می توانید کاسه دیپ را در مرکز قرار دهید و دیپرها را در اطراف لبه بشقاب پخش کنید.
۵ راه برای ارتقای Dip
گاهی اوقات یک دیپ خریداری شده فقط به کمی بلند کردن نیاز دارد، بنابراین در نظر بگیرید که چه غذاهای دیگری طعم موجود دیپ را بهبود می بخشد. مواد زیادی وجود دارد که میتوان از آنها برای تقویت طعم و چرخش تازه به دیپهای از پیش ساخته استفاده کرد و احتمالاً از قبل مقداری در یخچال یا انباری خود دارید.
چیزی تازه اضافه کنید
گیاهان تازه: گیاهان ظریف چیزی است که به راحتی می توانید به آن دسترسی پیدا کنید تا فوراً غوطه وری خریداری شده در فروشگاه را ارتقا دهید. و آنها را می توان تقریباً برای هر نوع غوطه وری استفاده کرد—جعفری تازه به خوبی با هوموس جفت می شود. پیازچه با دیپ پیاز؛ شوید با مزرعه؛ و گشنیز با گواکامول و سالسا.
میکروگرین ها: اینها یک راه مطمئن برای شیک و خانگی جلوه دادن یک دیپ هستند. و بسته به اینکه از کدام سبزی استفاده می کنید، می توانند طعم دیپ را تکمیل کنند. برخی از آنها، مانند شاهی و تربچه، کمی تندی دارند. برخی دیگر، مانند جوانه های آفتابگردان و یونجه، ظاهری شفاف و تمیز دارند.
میوه ها و سبزیجات فصل: طراوت آبدار را به دیپ با محصولات مکمل اضافه کنید. در تابستان، گوجه گیلاسی نصف شده را با آبلیمو، روغن زیتون و سیر خوابانده و با قاشق روی هوموس می ریزیم. دانه های انار در پاییز و زمستان یک افزودنی خاص به باباگانوش است.
برای اینکه دیپ به بهترین شکل ظاهر شود، این عناصر را در امتداد دیپ هایی که با قاشق درست کرده اید بپاشید. شما می خواهید مقداری از شیب تزئین نشده را قابل مشاهده بگذارید تا مهمانان بدانند دقیقاً چه می خورند.
مقداری روغن بپاشید
هرچقدر هم که ساده به نظر می رسد، یک نم نم نم نم نم نم نم نم نم نم نم نم روغن زیتون فوق بکر فوق العاده خوب می تواند کمک زیادی به ارتقای ظروف شما داشته باشد، بنابراین با نم نم نم نم باران تا دلتان بخواهد. روغن های تزریق شده نیز یک گزینه عالی هستند. می توانید روغن های دم کرده خریداری کنید یا روغن زیتون را با موادی مانند سیر، فلکه فلفل قرمز و گیاهان چوبی مانند رزماری و آویشن دم کنید. آنها فورا طعم بی نظیری را اضافه می کنند که روغن زیتون ساده نمی تواند آن را کاملاً انجام دهد.
برای دیپ های خامه ای مانند دیپ پیاز، حمص و باباگنوش، یک قطره روغن همیشه ضروری است. تقسیمبندیهایی که با قاشق خود انجام دادهاید برای مخلوط کردن روغن عالی هستند.
ادویه چیزها بالا
یکی دیگر از راههای بسیار ساده برای بهبود غوطهور شدن در فروشگاه، مخلوطهای ادویهای از پیش ساخته شده است. با مخلوط هایی مانند زعتر (ترکیبی از دانه های کنجد، پونه کوهی و سماق) بازی کنید. بهارات (زیره، گشنیز، پاپریکا و ادویه های گرم کننده)؛ بربر (فلفل چیلی، زنجبیل، سیر و شنبلیله)؛ یا راس الحانوت (زیره، گشنیز، زردچوبه، زنجبیل و ادویه های گرم کننده). به طعم دیپ که سرو می کنید فکر کنید و یک مخلوط ادویه جات مناسب انتخاب کنید. به یاد داشته باشید، ابتدا مخلوط ادویه را کمی گردگیری کنید، سپس مقدار بیشتری را به دلخواه اضافه کنید.
بذر بپاشید: دانه های برشته شده کاری مشابه را انجام می دهند. دانه های کنجد، پپتاس یا تخمه آفتابگردان را امتحان کنید – همگی طعمی از آجیل را به غذا اضافه می کنند. به دیپ یک دانه بپاشید تا هر لقمه مقداری از مواد رویه را داشته باشد.
افزودن Mix-Ins
شما می توانید ظاهر و احساس یک شیب را با ترکیب کردن مواد دیگر تغییر دهید. دیپ را با قاشق در غذاساز خود با یکی از موارد زیر بریزید:
- سیر تفت داده شده: تفت دادن سیر بسیار آسان است، بنابراین یک آیتم عالی برای در دست داشتن در یخچال است. فقط چند میخک طعمی فوری به طعم اومامی اضافه می کند.
- لیمو ترش: مرکبات یک راه عالی برای زنده کردن یک غوطه وری است و لیموهای نگهداری شده بهترین از بهترین ها هستند. آنها کمی تند، شور، روشن و شیرین هستند.
- ترشی: آخار یک چاشنی ترشی هندی است. طعم ها می توانند متفاوت باشند – دستور پخت را می توان با گوجه فرنگی، فلفل قرمز، انبه و موارد دیگر درست کرد. ادویه جات ترشی جات معمولاً ترکیب می شوند، بنابراین اگر می خواهید طعم غوطه وری را فراتر از مخلوط ادویه ها تقویت کنید، آخار یک انتخاب عالی است.
- چاشنی ها: حتی فقط اضافه کردن یک قاشق خردل تند، سس کچاپ شیرین، یا ترشی ترشی کافی است تا از حالت بیحس به آب بیفتید.
- سبزیجات از قبل پخته شده: چغندر و هویج پخته دو مورد از مواد مورد علاقه ما برای مخلوط کردن در دیپ هستند، به خصوص چیزی ساده مانند هوموس. این سبزیجات خاکی نه تنها طعم شیرینی را به آن اضافه می کنند، بلکه رنگی نیز به آن اضافه می کنند.
آتش را بیاور
برای ما که چیزهای تند دوست داریم، همیشه این گزینه وجود دارد که مقداری حرارت اضافه کنیم. می توانید مانند روغن زیتون، کمی عسل داغ، روغن چیلی، خمیر فلفل قرمز کالابریایی، چیلی ترد یا سس تند به آن اضافه کنید. یا چیلی تازه خرد شده را روی آن اضافه کنید. برای اینکه به بهترین شکل ظاهر شوند، چیلی ها را با یک چاقوی بسیار تیز برش بزنید.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۱۰-۰۱ ۰۰:۵۲:۰۸
عناوین بصورت هشتگ: #چگونه #دیپ #های #خریداری #شده #در #فروشگاه #را #به #صورت #خانگی #مزه #دار #درست #کنیم