آشپزهای خانگی و متخصصان آشپزی به طور یکسان سیر را دوست دارند، چه نان سیر، چه مرغ پخته شده با ۲۰ حبه یا یک تارت گوجه فرنگی با سیر برشته و پنیر فونتینا. با این حال، بیشتر مردم می‌توانند بدون بوی سیر طولانی که در دست‌ها و نوک انگشتان نفوذ می‌کند، کار کنند. خوشبختانه، با این پنج استراتژی در جیب پشتی خود، قادر خواهید بود کف دست و انگشتان خود را از شر بوی تند خلاص کنید.






چرا بوی سیر اینقدر قوی است؟

بادمجان پر شده یا کنگر بخارپز شده با لیمو-سیر بدون این عضو خانواده آلیوم یکسان نبود، اما یک دلیل علمی وجود دارد که سیر بسیار قوی می‌چرخد و مهر خود را روی نفس و دست‌های شما می‌گذارد. آلبرت نگوین، سرآشپز می گوید: «بوی تند سیر زمانی ایجاد می شود که دیواره های سلولی آن پاره شده و خرد می شود و آنزیمی آزاد می شود که خود را تجزیه می کند و ترکیبات گوگردی تولید می کند – که ما آن را به عنوان بوی متمایز و همچنین طعم تند می شناسیم. -مدرس هنرهای آشپزی در موسسه آموزش آشپزی.


نگوین توصیه می کند همیشه از یک چاقوی تیز برای برش دادن یا خرد کردن سیر استفاده کنید، بنابراین سلول های سیر به جای له شدن با یک چاقوی کسل کننده، به طور تمیز بریده می شوند.

روشی که سیر خود را برش می‌دهید می‌تواند در میزان شدت ادویه حاصل تفاوت ایجاد کند. نگوین می‌گوید هرچه سیر ریزتر خرد شود/ریز/رنده شود، سلول‌ها بیشتر پاره می‌شوند و در معرض آنزیم‌های آن قرار می‌گیرند. بر این اساس، اگر می‌خواهید از آن بوی تند دوری کنید، پیشنهاد می‌کند سیر را به جای چرخ کردن آن، خلال کنید. و اگر واقعا نمی توانید بوی سیر را روی دست خود تحمل کنید، او پیشنهاد می کند از پرس سیر استفاده کنید، اگرچه این کار باعث می شود طعم ملایم تری از سیر در ظرف ایجاد شود.



روش مارتا

مارتا یک تکنیک سریع و آسان برای از بین بردن بوی سیر از انگشتان شما دارد—و مورد علاقه ما است: انگشتان خود را در زیر آب جاری گرم به دقت روی یک وسیله فولادی ضد زنگ مانند ستون فقرات چاقو بمالید (لبه صاف پشت چاقو روبروی آن تیغه) یا یک کاسه فولادی ضد زنگ.




روش سینک

این استراتژی شبیه به روش مارتا است و برای کسانی که سینک آشپزخانه از جنس استیل ضد زنگ دارند (به دلیل خواص ضد زنگ و تمیز کردن آسان آن، محبوب ترین ماده برای سینک آشپزخانه است) ایده آل است.


  1. دستانت رو با آب و صابون بشور. نگوین می‌گوید: «این کار از شر بسیاری از ترکیبات فراری که دست‌های شما را بو می‌کنند خلاص می‌شود.
  2. در حین شستن یا آبکشی، نوک انگشتان خود را در اطراف سینک خود بمالید. نگوین می‌گوید: این کار ترکیبات گوگردی باقی‌مانده روی دست شما را از بین می‌برد و اشاره می‌کند که ترکیبات گوگرد روی انگشت شما به فولاد ضد زنگ روی شیر آب یا سینک شما متصل می‌شود.



روش میله صابون فولادی

ریف دیگری در روش مارتا برای از بین بردن بوی سیر از دست شما، این تغییر نیاز به خرید یک نوار از بین برنده بو از جنس استنلس استیل است که شبیه یک نوار صابون است اما از فولاد ضد زنگ ساخته شده است. مانند روش های فوق، در زیر آب جاری استفاده می شود.



روش جوش شیرین

Vandana Sheth، RDN، CDCES، FAND، و نویسنده میز هندی من: دستور العمل های سریع و خوشمزه گیاهی.


  1. با کمی جوش شیرین و آب خمیر درست کنید.
  2. خمیر را قبل از شستشو با صابون به دستان خود بمالید.



روش آبلیمو

این روش مشابه روش جوش شیرین است. اسیدی بودن آب لیمو بوی سیر دستان شما را نیز خنثی می کند.


Sheth پیشنهاد می کند که آب لیمو را روی دستان خود بمالید. سپس آب آن را بشویید و دستان خود را با صابون بشویید.


از طرف دیگر، میشل دال اولسون، مدیر ارشد توسعه آشپزی در شرکت تولید کیت غذا، HelloFresh، متوجه شده است که شستن یک لیمو کامل در آب ولرم یا مالیدن یک تکه پوست لیمو روی دست‌هایتان، از بوی آن مراقبت می‌کند و دست‌هایتان را به طرز دلپذیری لیمو می‌کند.





برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۳-۱۶ ۰۱:۵۱:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #چگونه #بوی #سیر #را #از #دستان #خارج #کنیم #از #جمله #روش #مورد #علاقه #مارتا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *