فرقی نمی‌کند که گوشت خوک را کباب کنید، یک پای بره را کباب کنید، یا یک استیک پورترهاوس را در ماهیتابه سرخ کنید، چند قانون اساسی برای پختن گوشت اعمال می‌شود. یکی از آنها این است که اجازه دهید بعد از پخته شدن آن استراحت کند—این یک مرحله ساده است که اغلب نادیده گرفته می شود. بیاموزید که چرا استراحت دادن به گوشت اهمیت دارد، مدت زمان استراحت استیک و سایر تکه های گوشت، به علاوه نحوه انجام آن. هرگز دوباره این مرحله ضروری را نادیده نگیرید – و گوشت شما همیشه آبدار و خوش طعم خواهد بود.






چرا باید اجازه دهید گوشت استراحت کند؟

همانطور که مهم است که یک تکه گوشت را قبل از پختن به دمای اتاق برسانید، به همان اندازه مهم است که بگذارید بعد از اتمام پخت آن بماند. هنگامی که گوشت داغ است، آب آن مایع تر می شود. وقتی یک تکه گوشت بسیار داغ را برش می دهید، تمام مایع خارج می شود. اگر به آن استراحت دهید، به همه چیز اجازه می دهد تا آرام شود و آب میوه ها را دوباره توزیع کند. انجی مار، یکی از مالکان و سرآشپز اجرایی Les Trois Cheveux در شهر نیویورک می‌گوید: برش لطیف‌تر و آبدارتر.



چگونه به گوشت استراحت دهیم

استراحت مناسب گوشت نمی تواند آسان تر باشد.


  • وقتی پخت گوشت تمام شد، بگذارید در جای گرمی مانند بالای اجاق گاز بماند.
  • برش های کوچکتر را با فویل آلومینیومی نپوشانید، زیرا گرما را به دام می اندازد و فرآیند پخت و پز را تسریع می کند.
  • برش های بزرگتر، مانند کباب ها، باید با فویل پوشانده شوند.



چه مدت باید اجازه دهید گوشت استراحت کند

مار می‌گوید چه از برش‌های استخوانی یا بدون استخوان استفاده می‌کنید، باید اجازه دهید گوشت نیمی از زمانی که پخته شده استراحت کند: «اگر پختن یک دنده‌ای ۲۰ دقیقه طول کشید، باید ۱۰ دقیقه استراحت کند. ”


این قانون فقط در مورد استیک یا حتی فقط برای گوشت گاو صدق نمی کند. از تکه های گوشت خوک گرفته تا مرغ، همه گوشت ها پس از اتمام پخت باید استراحت کنند.


یک قانون خوب این است که هر برش ضخیم گوشت، مانند گوشت خوک یا شانه بره، باید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه استراحت کند. تکه های بزرگ گوشت مانند مرغ کباب یا کباب بره نیاز به زمان بیشتری برای استراحت دارند. بسته به زمان پخت و اندازه کباب، اجازه دهید گوشت به مدت ۱۵-۳۰ دقیقه استراحت کند.



دریافت دمای مناسب

فرقی نمی‌کند یک استیک متوسط ​​کمیاب یا خوش پخت را ترجیح دهید، مهم است که گوشت را چند دقیقه قبل از رسیدن به دمای ایده‌آل از روی حرارت بردارید. این به این دلیل است که گوشت مقداری حرارت را حفظ می کند و در حالت استراحت به پختن ادامه می دهد. یک استیک متوسط ​​و کمیاب عالی باید در دمای ۱۳۰ تا ۱۳۵ درجه فارنهایت ثبت شود، اما مار توصیه می کند آن را از تابه بردارید یا با دمای ۱۱۵ درجه گریل کنید تا مطمئن شوید که بیش از حد پخته نمی شود. برای دقیق ترین دما از دماسنج خواندن فوری استفاده کنید.



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۳-۱۱ ۲۰:۵۸:۰۶
عناوین بصورت هشتگ: #چه #مدت #پس #از #پخت #استیک #استراحت #می #کند #چرا #اینقدر #مهم #است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *