اگر با آشپزی در کنار نونای ایتالیایی خود بزرگ شده اید، شاید از قبل راز کوفته های کاملا مرطوب را می دانید، اینکه آب ماکارونی باید همیشه “مثل دریا شور باشد” یا اینکه چگونه با آواز خواندن سس قرمز شما طعم آن را بهتر می کند. شاید قسمت آخر تفاوت چندانی ایجاد نکند (به غیر از تقویت خلق و خو)، اما ما اینجا هستیم تا تأیید کنیم که Nonna در مورد نمک زدن آب ماکارونی به نکته بسیار خوبی اشاره کرده است – این نکته کلیدی برای تهیه ماکارونی عالی است.
چرا آب پاستا را نمک می زنیم؟
برای بقیه ما که مجبور بودیم راه سختی را یاد بگیریم، نمک زدن آب اولین و مسلماً مهمترین مرحله برای رسیدن به یک کاسه عالی پاستا است. اگر تا به حال این مرحله را فراموش کرده اید، ممکن است متوجه شده باشید که غذای نهایی کاملاً مزه ندارد. این به این دلیل است که مهم نیست که چقدر سس بولونی یا آلفردو در قاشق مزه کاملی داشته باشد، در صورتی که رشتهها در آب نمک پخته نشده باشند، با یک چنگال بسیار ملایم پاستا مواجه خواهید شد.
داستان های همسران پیر می گوید که باید اینطور باشد، اما تحقیقات چه می گوید؟ از نظر علمی، تنها یک دلیل معتبر برای نمک زدن آب ماکارونی وجود دارد: هر نودل را به طور مساوی از داخل به بیرون مزه دار می کند. در مدرسه آشپزی، به سرآشپزهای در حال آموزش آموزش داده می شود که از اولین قدم به بعد، غذای خود را کمی مزه دار کنند. این باعث تقویت هر یک از مواد و ایجاد طعم های تدریجی و پیچیده تر می شود. همین فلسفه در هنگام پخت ماکارونی نیز صدق می کند، جایی که نمک زدن آب مانند پایه گذاری یک وعده غذایی عالی است.
نمک چقدر؟
برای مقادیر، اجازه دهید فراتر از قیاس دریای مدیترانه Nonna برویم: اکثر متخصصان یک قاشق غذاخوری نمک در هر گالن آب (یا به ازای هر پوند ماکارونی خشک) را توصیه میکنند. پس از حل شدن نمک، آب را مزه دار کنید. باید مزه شور داشته باشد، اما شوری را از بین نبرد. گشتهای سدیم میتوانند با دانستن اینکه ماکارونی شما این کار را انجام میدهند، آسوده خاطر باشند نه یک قاشق غذاخوری نمک کامل را جذب کنید. در واقع، تخمین زده می شود که یک پوند پاستا تنها حدود یک چهارم این مقدار را جذب کند.
بهترین نمک برای استفاده
نمک خوراکی، نمک کوشر، نمک دریا… هر کدام از این نوع نمک ها خوب عمل می کنند. از نمک یددار که طعم بدی به نودل می دهد خودداری کنید. اگر از نمک با دانه های ریزتر از نمک کوشر استفاده می کنید، با یک قاشق غذاخوری شروع کنید و مقدار بیشتری را به طعم اضافه کنید.
چه زمانی آب را نمک بزنیم
موثرترین راه برای نمک زدن آب – و نحوه آموزش این مرحله ساده در آموزشگاه آشپزی – این است که وقتی آب به جوش آمد، نمک را اضافه کنید.
استفاده از آب پاستا
در نهایت، زمانی که ماکارونی کاملا چاشنی شما پخته شد، به طور خودکار آب آن را بیرون نریزید. بله، باید پاستا را صاف کنید – و آن را با سس بریزید – اما چند قاشق غذاخوری آب ماکارونی نشاسته ای و شور یک اکسیر جادویی است. در صورت نیاز به رقیق کردن سس یا نیاز به کمی حجم بیشتر سس، آن را به سس خود اضافه کنید. این راز یک سرآشپز است که ماکارونی شما را مانند یک غذای اصلی با کیفیت رستوران بسازید.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۲۵ ۰۱:۱۱:۰۳
عناوین بصورت هشتگ: #چرا #باید #آب #پاستا #را #نمک #زد #روش #صحیح #انجام #آن