۲۲ نوامبر ۲۰۱۱ – این هفته بسیاری از شما برای حضور در FiE، چه به عنوان غرفه‌دار یا بازدیدکننده، آماده می‌شوید. بیایید و در غرفه ۳E104 با تولید شیرینی و بقیه اعضای تیم انتشارات بل آشنا شوید. یا، در غیر این صورت یک ایمیل به من ارسال کنید (ایمیل محافظت شده) و من مطمئن خواهم شد که می آیم و شما را ملاقات می کنم.

تصور می کنم «طبیعی»، «پایدار» و «عملکردی» تمرکز اکثر غرفه داران باشد. با این حال، من فکر می‌کنم که مواد طبیعی پایدار و پایدار در حال حاضر تقریباً داده شده‌اند، در نهایت تأمین‌کنندگان باید به چیزی بسیار نوآورانه‌تر فکر کنند تا از بین جمعیت متمایز شوند و تولیدکنندگان را تحت تأثیر قرار دهند.

نوسانات قیمت‌ها و مسائل اخیر عرضه همچنان تاثیرات مالی قابل‌توجهی بر شیرینی‌پزها و نانوایان دارد که به عنوان روشی برای کنترل هزینه‌های دستور پخت و حصول اطمینان از عدم افزایش قیمت‌ها، شروع به کاهش مقدار برخی از مواد طبیعی خاص در محصولات خود کرده‌اند. به مصرف کنندگان. تأمین‌کنندگان باید به دنبال توسعه جایگزین‌هایی برای موادی مانند کاکائو و شکر باشند، که در معرض چنین تغییراتی نیستند – چنین ثباتی برای تولیدکنندگان بسیار ارزشمند است.

یک ماده طبیعی که در سال ۲۰۱۱ مورد توجه بسیاری قرار گرفت، البته استویا است. شیرین کننده ای که در طول کنفرانس در FiE مورد بحث قرار خواهد گرفت.

اگرچه، همه ما در صنعت پذیرفته ایم که طبیعی بهترین است، اما مهم است که فراموش نکنیم که مواد طبیعی عوارض خاص خود را دارند. به عنوان مثال، رنگ‌های طبیعی زمانی که در معرض درجه حرارت شدید قرار می‌گیرند به اندازه رنگ‌های مصنوعی پایدار نیستند. همچنین، مواد طبیعی تحت تأثیر آب و هوا هستند که می تواند بر طعم آنها تأثیر بگذارد.

مطالب مرتبط



برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۲۴ ۱۵:۲۷:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #پیش #بینی #های #FiE

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *