با چنین تنوع گستردهای از پیشرفتها در بخش شیرینیسازی در سال گذشته، یادگیری یک مطالعه جدید که رشد مداوم این صنعت را پیشنهاد میکند، دلگرمکننده است.
تجزیه و تحلیل گروه تحقیقات و بازار نشان داد که علیرغم چالش های موجود، افزایش فروش سالانه ترکیبی حدود ۳ درصد در بخش شکلات پیش بینی شده است.
این شرکت به روند مشخصی برای افزایش علاقه در حوزه ممتاز قنادی اشاره می کند که در چند سال گذشته عامل قابل توجهی بوده است. به طور قابل توجهی، مصرفکنندگان بهطور فزایندهای به مجموعهای از محصولات لوکس عادت کردهاند، که شاید به این فلسفه پایبند باشد که کیفیت اغلب بر کمیت پیروز میشود.
همانطور که آخرین مطالعه صنعت نیز مشاهده میکند، الگویی از رشد در بخشهای محصولات ارگانیک، بدون گلوتن و اجزای عملکردی تقویتشده وجود داشته است – که امسال در ISM در کلن بسیار منعکس شد.
افزایش گستره محصولات گیاهخواران نیز توجه زیادی را به خود جلب کرده است – روزنامه های ملی بریتانیا تغییراتی را در دستور العمل شیرینی های پرسی خوک ساخت بریتانیا پیشنهاد می کنند تا آنها را برای افرادی که گوشت خوار نیستند دوست داشته باشد، سروصدا کرده است.
واضح است که به نظر می رسد تامین نیازهای غذایی و حفظ سرعت پیشرفت در فرمولاسیون مجدد شکلات و شیرینی که در چند سال گذشته به طور گسترده وعده داده شده است، همچنان در دستور کار تولیدکنندگان قرار دارد.
با این حال، باید دید که با توجه به پیچیدگی و هزینه چنین عملیاتی، چه تعداد از محصولات بادوام با اعتبار قند به میزان قابل توجهی کاهش می یابد. اما شرکتهایی مانند Plamil، Moo Free با سریهای بدون شکر، و محصولات ارگانیک از شرکتهای تجاری بریتانیایی Seed and Bean، مطمئناً بازار را تکان دادهاند.
هر کسی که ممکن است بگوید که اختراع و اشتیاق در این بخش از نظر توسعه محصول کم است، به وضوح چشمان خود را باز نکرده است. در حالی که بدون شک چالش های پیش رو از نظر افزایش قیمت مواد تشکیل دهنده و ارائه وعده های گسترده تر محصول سالم تر وجود دارد، خوش بینی خوبی وجود دارد که همچنان در سراسر صنعت دلگرم کننده است.
– در nbarston@bellpublishing یا از طریق رسانه های اجتماعی @laserstudio_ir در تماس باشید
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۸-۲۸ ۱۴:۲۴:۰۶
عناوین بصورت هشتگ: #پیش #بینی #رشد #جهانی #شیرینی #باعث #تشویق #صنعت #می #شود