پشتیبانی جامعه
هر ماه فوریه من در حیاط خلوتم در حوالی روز ولنتاین، اما برای جشن گالنتین – ولنتاین GIRL من، یک برانچ میزبانی می کنم. من از دوستان، همسایگان و کارآفرینان زن دعوت می کنم که توسط زنان حرفه ای که از زمان نقل مکان به فلوریدا با آنها آشنا شده ام، آشنا شده ام.
این سومین سالی بود که میزبانی این رویداد را بر عهده داشتم و هر بار توانستم این رویداد را در فضای باز میزبانی کنم که من عاشق انجام آن هستم. نور خورشید، هوای تازه و نور طبیعی برای عکس ها عالی است.
یک میز بلند با منظره ای زیبا چیدم. مگی برای من یک دونده با لب های سراسر آن نقاشی کرد که هنری، خلاقانه و خیره کننده بود. ناتالی به این فکر افتاد که برای کارت های صندلی که هر کدام با یک برچسب نام بسته شده بودند، یک برق لب تهیه کند و من میز را با مخلوطی از بشقاب ها از کمدم چیدم. ما صندلیها، ظروف شیشهای و ظروف مشکی را اجاره کردیم که روی میز بسیار شیک به نظر میرسیدند.
من عاشق یک نصب خوب بالن هستم و من کاملاً رویدادهای هنسی را دوست دارم که آنها را به بهترین شکل انجام می دهد. او وارد شد و یک بادکنک فوقالعاده را در پالت رنگ ما راهاندازی کرد و یکی از شناورهای قلبی را که برای استخر گرفتم به ترکیب اضافه کرد. خیلی زیبا و باحال به نظر می رسید!
هر سال یک فعالیت یا یخ شکن برای درگیر کردن مهمانان ایجاد کنید. امسال، دوست من Meghan of Order & Co، پیشنهاد بازی “چیزهای مورد علاقه” را داد. این مستلزم این بود که از همه مهمانان بخواهیم «چیز مورد علاقه خود» را بیاورند، کالایی با ارزش بیش از ۵۰ دلار که بسته بندی شده یا در یک کیسه هدیه است. در طول برانچ، دو کیسه نام داشتیم. اولین نامی که کشیده شد هدیه دهنده بود. نام دوم کشیده گیرنده بود. “هدیه دهنده” هدیه خود را ارائه می دهد و معنای پشت این را توضیح می دهد که چرا آنها آن را انتخاب کردند / این هدیه مورد علاقه آنها است. سپس گیرنده به شخص بعدی تقدیم میکند و سپس آن شخص میتواند انتخاب کند که آن هدیه را از گیرنده بگیرد یا هدیه جدید را ببرد تا توسط هدیهدهنده بعدی ارائه شود.
ما ذوق زده شدیم و هدایایی که آورده و رد و بدل شد، متفکرانه و خلاقانه بود.
وقتی مهمانهای من آمدند، مهمانی را با یک کوکتل سفارشی شروع کردیم که میکسشناس، اشلی لند برای همه برانگیخت و یک دمو ارائه داد تا نشان دهد چگونه آن را اول درست کنیم.
بعد از یک جشن و خوش آمد گویی “به سلامتی”!، برانچ را شروع کردیم. من با جسیکا از غذاهای سالم کار کردم تا یک بوفه کروستینی برپا کنیم! من این ایده را دوست داشتم. ساده و خوشمزه بود و همه جور ذائقه رو راضی می کرد. منوی ما به این آدرس رسید:
کروستینی یونانی با بورسین، خیار، زیتون کالاماتا، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و آجیل کاج
بوراتا با گوجه فرنگی سرخ شده، ریحان و پروشوتو
ریکوتای زده شده با کدو حلوایی بو داده و پنستای ترد
لیمو ریکوتا کراستینی با توت فرنگی بالزامیک و پودر پسته
سالمون دودی، پنیر خامه ای پیاز قرمز کپر و شوید
میگو پیچیده شده بیکن روی نان تست آووکادو
گورگونزولا با گلابی خرد شده و نم نم عسل
من یک سالاد کاپرز با موز شکل قلب، ریحان و کاهش دهنده بالزامیک اضافه کردم تا همه چیز را کامل کنم.
عالی بود طعم عالی داشت و خیلی زیبا به نظر می رسید
برای پایان دادن به مهمانی، یک غذای شیرین از آب نبات داشتیم! دختران در BoppyPop زیباترین جعبه های آب نبات را با یادداشت های الهام بخش که در آب نبات هایی مانند Bestie و Girl Power نوشته شده بودند برای ما ارسال کردند. خیلی ناز!
روز بسیار سرگرم کننده ای بود و چیزی که من در این مهمانی بیشتر دوست داشتم ملاقات با افراد جدید، آشنایی با زنان جامعه و ارتباط با این زنان برای حمایت از یکدیگر در آینده بود. به نظر من چه راه فوق العاده ای برای گرد هم آوردن مردم!
برای علاقه مندان، در اینجا دستور العمل کوکتل از این برانچ، که توسط اشلی لند ساخته شده است:
✨پاندر ایوان توت فرنگی✨
۱ اونس ودکا
۱ اونس لیلت بلان
۱ اونس لیمو
.۷۵ اونس شربت توت فرنگی
۱.۵ اونس آب گازدار (از ماده معدنی گازدار لیموی تازه بازار استفاده شد)
همه مواد را به جز نوشابه داخل قالب شیکر بریزید و خوب تکان دهید. قبل از بیرون رفتن از کوکتل، آب گازدار را به کف لیوان اضافه کنید. یخ اضافه کنید. تزئین و لذت ببرید!
چاشنی های توصیه شده: شاخه نعناع، مرکبات کم آب، توت فرنگی خشک شده یا تازه خرد شده
شربت توت فرنگی
۴ فنجان توت فرنگی خرد شده
۴ لیوان آب
۴ فنجان شکر (سفید یا نیشکر توصیه می شود)
توت فرنگی و آب را به جوش بیاورید. حرارت را کاهش دهید. حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه اجازه دهید توت ها بجوشانند تا رنگ پریده و نرم شوند. هر از گاهی توت ها را هم بزنید و له کنید تا آب آن آزاد شود. مخلوط را از طریق یک صافی توری ریز صاف کنید. در قابلمه را با حرارت ملایم برگردانید و شکر را در آب توت فرنگی حل کنید. این دستور تقریباً ۲ لیتر شربت تولید می کند. اگر پیشبینی نمیکنید ظرف یک هفته از تمام شربت استفاده کنید، دسته را با یک اونس ودکا تقویت کنید! این به کاهش سرعت تخمیر شربت توت کمک می کند. شربت باید ۱ تا ۲ هفته در یخچال در ظرف در بسته نگهداری شود. اگر شروع به چرخیدن کرده باشد بوی سرکه می دهد.
برگرفته و ترجمه از aprettycelebration.com
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۹-۲۸ ۰۵:۳۲:۰۳
عناوین بصورت هشتگ: #پشتیبانی #جامعه