امروز، وبلاگ من به صورت زنده از نمایشگاه های تجاری ProSweets و ISM در کلن، آلمان، به شما می آید، جایی که همه چیز از دستگاه های خودکار پانینگ و قالب گیری گرفته تا شیرینی های جویدنی و تبدیل به آدامس در آن ارائه می شود.
با توجه به اینکه اولین نمایشگاه من است و اولین باری که ProSweets در همان سال با Interpack برگزار می شود، من کاملاً مطمئن نبودم که چه چیزی را انتظار داشته باشم، اما به نظر می رسد که نگرش های مثبتی از جانب غرفه داران وجود دارد. تا الان چند روز شلوغ بوده و نمایش ها هنوز تمام نشده اند.
برخی از نکات برجسته تاکنون شامل شام Barry Callebaut Studio است. نه تنها برای اولین بار کبوتر را امتحان کردم، بلکه بینش بیشتری در مورد استراتژی Forever Chocolate شرکت کاکائو و شکلات به دست آوردم که هدف آن تبدیل شکلات پایدار با تلاش برای چهار هدف از هم اکنون تا سال ۲۰۲۵ است. اینها شامل ریشه کن کردن است. کار کودک از زنجیره تامین خود، بیش از ۵۰۰۰۰۰ کشاورز کاکائویی را از فقر خارج می کند، کربن و جنگل مثبت می شود و ۱۰۰٪ مواد اولیه پایدار در تمام محصولات خود دارد. در حالی که این گروه اعتراف کرد که هنوز همه پاسخ ها را ندارد، اما مطمئن است که با همکاری با کشاورزان و سازمان های صنعتی می تواند پروژه را در آینده گسترش دهد.
در مورد بسته بندی و تجهیزات، Schur Flexible Systems مشتاق بود در مورد راه حل بسته بندی نازک خود صحبت کند، زیرا صنعت در حال حرکت برای ادامه کاهش مواد بسته بندی برای صرفه جویی در هزینه ها است.
در همین حال، Wacker Chemie از ProSweets برای صحبت در مورد جزئیات فنی آخرین مفهوم خود استفاده کرد: آب نبات جویدنی که به آدامس تبدیل می شود. این شرکت معتقد است که این مفهوم در طعمهای شکلات بدون قند و شکر، لیمو، قهوه و زغال اخته پرتقال موجود است و این مفهوم “تجربه جدیدی را برای مصرف کنندگان باز می کند”. این شرکت همچنین از چاپگر آدامس سه بعدی خود رونمایی کرد که می تواند آدامس های توخالی و جامد را در ده دقیقه یا حداکثر یک ساعت ایجاد کند.
در ISM، محصولات و پیشرفتهای زیادی از جمله نعناع بدون قند و شکلاتهایی که فقط در دمای بالای ۹۰ درجه سانتیگراد ذوب میشوند، وجود داشته است.
آخرین، اما نه کم اهمیت، گوتا موریناگا، مدیر و رئیس شرکت ژاپنی اسنک Morinaga، جایزه ISM 2017 را دریافت کرد. این جایزه به عنوان باستیان فاسین، رئیس بینالمللی شیرینی و بیسکویت، خدمات استثنایی در صنعت شیرینی و تنقلات را گرامی میدارد. کارگروه منصفانه (ASIM) در مراسم اهدای جوایز تاکید کرد.
Confectionery Production نقد و بررسی هر دو نمایش را در شماره مارس ارائه خواهد کرد، اما در این بین، آن را دنبال کنید @laserstudio_ir و @sweetsnsavoury برای پوشش زنده
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۳۱ ۱۶:۲۰:۰۷
عناوین بصورت هشتگ: #پخش #زنده #از #ProSweets #ISM