دو مورد از پیشرفت‌های برجسته در بخش شیرینی‌سازی در روزهای اخیر مربوط به حوزه‌های بسیار متفاوتی از پایداری بوده است – Tony’s Chocolonely که مجموعه‌ای از شکلات‌های «شبیه» خود را ارائه می‌کند و اولین شرکت نستله در جهان در انتقال از بسته‌بندی پلاستیکی به کاغذی.

با در نظر گرفتن اولین مورد از این مسائل، تجارت شیرینی پزی مبتنی بر اخلاقیات در هلند با انتشار محصول جسورانه خود هیچ ضربه ای نمی کشد.

با توجه به اظهارات تونی، “زمان” برای صنعت کاکائو به پایان رسیده است، بیست سال پس از اجرای طرح های پایداری، این شرکت بر این باور است که پیشرفت نسبی کافی در زمین برای رهایی بخش از کار کودکان در بازارهای اصلی حاصل نشده است. غنا و ساحل عاج

ارزیابی آن ممکن است با توجه به تلاش‌های متعدد تولیدکنندگان منفرد برای تمرکز بر مسائل مربوط به خود و همچنین برنامه‌های اقدام جمعی، آنگونه نباشد که همه در صنعت با آن موافق باشند. اما علیرغم بهترین تلاش های این بخش، به طور گسترده پذیرفته شده است که هنوز کارهای قابل توجهی در این زمینه حیاتی باید انجام شود.

مهمتر از همه، بزرگترین نقطه گیر در دیدگاه Chocolonely تونی این است که بسیاری از برنامه‌های مداخله کاکائویی، اهداف کاهش کار کودکان بخشی از طرح‌های داوطلبانه گسترده‌تر بوده‌اند – که به عقیده آن‌ها باید ماهیت اجباری داشته باشند.

برای ناظران دقیق این موضوع اصلی، واقعیت تا حدودی ماهیت سیاه و سفید کمتری دارد – این منطقه در واقع استانداردهای کار خاص خود را دارد که با تمایل صنعت برای ایجاد هجوم بزرگ در ریشه کنی درگیری کودکان با زنجیره ارزش کاکائو پشتیبانی می شود. نکته اصلی این موضوع در واقع در ارائه دقت لازم، شفافیت و اجرای استانداردهای مورد توافق است، که به ویژه با توجه به آمار نگران‌کننده گزارش NORC در دانشگاه شیکاگو در سال گذشته نشان داد که ۱.۵۶ میلیون خردسال در غنا و ساحل عاج وجود دارد. هنوز در معرض کار خطرناک کودکان هستند. بدون این که این موضوع حل و فصل شود، بقای آینده صنعت در واقع زیر سوال می رود.

در مورد دیگر گام بزرگ پایداری در این هفته، حرکت نستله برای قرار دادن ۱۰۰٪ محصولات اسمارتیز خود با کاغذ قابل بازیافت به جای پلاستیک، خبر بزرگی برای این بخش است. در حالی که در چند سال گذشته تلاش‌های قابل ستایشی از سوی تولیدکنندگان کوچک‌تر در این مسیر انجام شده است، این واقعیت که اکنون حرکت برجسته‌ای توسط یک کسب‌وکار بزرگ وجود دارد، ناگزیر دیگران را وادار می‌کند که از آن پیروی کنند.

این شرکت در یک رویداد راه اندازی این هفته فاش کرد که سرمایه گذاری فنی قابل توجهی در بسته بندی آن انجام شده است – که هر سال ۲۵۰ میلیون بسته پلاستیکی از قفسه ها حذف می شود که به طور اساسی جایگزین کاغذهای جایگزین با منبع پایدار خواهد شد. این یک پیروزی در همه جبهه ها است و مطمئناً باید راه را برای اعلامیه های مشابه در طول این سال از سوی دیگران هموار کند.

بنابراین، همانطور که این پیشرفت‌های قابل توجه نشان می‌دهند، پایداری در محور برنامه‌های بسیاری از شرکت‌ها قرار می‌گیرد، زیرا ما همچنان به مرور زمان‌های چالش برانگیز تحت تأثیر همه‌گیری ادامه می‌دهیم. واضح است که این یک حوزه وسیع و در عین حال حیاتی از موضوعات مورد علاقه است که ما به عنوان بخشی از کنفرانس جهانی شیرینی‌پزی خود که قرار است امسال به دلیل همه‌گیری (در ۱ ژوئن) به صورت آنلاین انجام شود، روی آن تمرکز خواهیم کرد.

در حالی که انتظار می‌رفتیم بالاخره شخصاً برای رویداد فیزیکی‌مان که برای اکتبر در بروکسل برنامه‌ریزی شده بود، ملاقات کنیم، رویدادهای جهانی پیرامون این همه‌گیری مداخله کردند. هنوز مشخص نیست که آیا شرایط اجازه می دهد تا جلسات داخلی در آن مرحله در طول عرضه واکسن در حال انجام در طول سال جاری برگزار شود یا خیر، و در این مورد به صورت آنلاین مناسب ترین راه پیش رو خواهد بود (برای اطلاعات بیشتر به خبرنامه اصلی این هفته ما مراجعه کنید).

با در نظر گرفتن این موضوع، لطفاً بخشی از بحث و مناظره در ساخت کنفرانس با هر زمینه موضوعی که دوست دارید مطرح شود، باشید، که ما می توانیم آن را به کسانی که در نمایشگاه صنعت سخنرانی خواهند کرد، انتقال دهیم. قرار است برخی از کارهای عالی را که توسط این بخش در بخصوص زمان آزمایش انجام می شود برجسته کند.

نیل بارستون، سردبیر تولید شیرینی.
در تماس باشید (ایمیل محافظت شده) یا از طریق شبکه های اجتماعی: @laserstudio_ir




برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۳-۰۶ ۱۲:۴۶:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #پایداری #همچنان #در #راس #دستور #کار #این #صنعت #قرار #دارد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *