امروز یکی از آن موارد نادر است که من یکی از طرح های کیک خودم را به اشتراک می گذارم. من الان در درجه اول در مورد کیک می نویسم، اما گاهی اوقات این فرصت را پیدا می کنم که چیز جدیدی طراحی کنم. من ماه هاست که می ترسم این پست را بگذارم، اما باید اول آن را با چشمان خودم می دیدم! من بسیار مفتخرم که یک دومین کیک در مجله BRIDES! واقعا؟!؟ آره واقعا! در ماه سپتامبر، کیکی را به اشتراک گذاشتم که برای BRIDES Most Beautiful Cakes 2011 طراحی کرده بودم. واقعاً فکر نمی کردم که بتواند خیلی بهتر از آن لحظه باشد، تا زمانی که سردبیر با من در مورد کیک دوم تماس گرفت! این بار، درخواست این بود که طرحی با الهام از الگوی شورون بسیار محبوب ایجاد کنند تا در صفحه ترندهای “White Hot” آنها نمایش داده شود. و بالاخره اینجاست، در حال چاپ!! زیگزاگ های زیپتی من، کیک شورون!

واقعا؟!؟ میشه لطفا یکی منو نیشگون بگیره؟ بعد از از بین رفتن شوک اولیه و چندین شب آخر طراحی، بیش از ۵ طرح مختلف فرستادم. هر طراحی منحصر به فرد است اما همه از شورون ها الهام گرفته شده است. ماریا، ویراستار، به من کمک کرد تا آن را به یک طرح نهایی محدود کنم که البته ایجاد آن چالش برانگیزترین بود! یک کیک گرد دو طبقه که دارای طبقات بسیار بلند با الگوی شیپوری دقیق است که در سراسر طبقات از پایین به بالا جریان دارد. رنگ‌ها… آبی، آبی آسمانی و نارنجی عمیق.
کیک شورون برای مجله BRIDES توسط کری سلمن برای نیمه پخت - وبلاگ کیک

باید بگویم، کشیدن یک الگوی شورون عالی روی یک طرح، بدون شک راحت تر از ایجاد یک الگوی روی یک کیک گرد است! چه رسد به اینکه الگو به طور یکپارچه در دو لایه جریان داشته باشد. به نظر نمی رسد آنقدر حیله گر باشد به جز آن لایه بالایی نسبت به لایه پایینی محیط کوچکتری دارد. میدونم سرم هم درد میکنه! مهارت های ریاضی من قطعا روی این کیک مورد آزمایش قرار گرفت. این در واقع تا حدودی یک توهم نوری است که الگوی شورون در هر دو طبقه یکسان به نظر می رسد، زیرا اینطور نیست. این دو الگوی جداگانه است. زاویه شورون در طبقه بالا باید تیزتر از طبقه پایین باشد تا زیگ ها و زاگ ها به درستی تراز شوند. دوست دارم فکر کنم معلم هندسه دبیرستانم افتخار کند. اما در واقعیت، او احتمالاً روی این کیک به من نمره B می‌داد، زیرا زوایای من فقط کمی پایین بود. قسمت پشتی کاملاً به خوبی جلو نیست. اما هی، هر کیکی پشتی دارد، درست است؟
کیک شورون برای مجله BRIDES

هر «کاشی» فوندانت به صورت دستی برش خورده، بریده شده و تراز شده است. من می‌خواستم گل فوندانت «مد» از یک گل نمدی و لاستیک تقلید کند. چیزی شبیه به کمربند یا لوازم جانبی موی مورد علاقه شما. من آنقدر این گل را دوست داشتم که از همین تکنیک در اولین کیک تولد دخترم استفاده کردم (منتظر تصاویر آن کیک باشید، امیدوارم زمانی قبل از دو سالگی دخترم نمایش داده شود…).
کیک شورون برای مجله BRIDES

من نمی توانستم بیشتر از این احساس افتخار و برکت داشته باشم که بخشی از این ویژگی بودم. از شوهرم شروع می کنم اگر چند تشکر نگفته باشم. او وظایف اضافی پدری را بر عهده گرفت تا من بتوانم این پروژه را در برنامه ای دیوانه وار قرار دهم! با تشکر فراوان از ماریا و سایر ویراستاران در BRIDES. من برای همیشه قدردان فرصت های شگفت انگیزی خواهم بود که هر سه آنها در نشریه شما به نمایش گذاشته شوند! {بله، اگر پیگیری می کنید، یک شگفتی سرگرم کننده دیگر در افق وجود دارد. اطلاعات بیشتر در مورد آن در ماه دسامبر!}

و قبلا هم گفته ام اما باید باز هم بگویم. نیمه پخته بدون تعداد زیادی از طراحان کیک که به من اجازه نمایش دادن را می دهند وجود نداشت آنها به صورت روزانه کار کنید آنها برای همه ما چنین الهام بخش کیک عالی را ارائه می دهند و این روند فقط زمان و تلاشی را که برای هر یک از خلاقیت های آنها در نظر گرفته شده است را به من یادآوری می کند! فقط می توانم امیدوار باشم که سخنان من عدالت را در طرح های شما انجام دهد. و در آخر اما نه کم‌اهمیت، از همه شما تشکر می‌کنم که به من اجازه دادید تا کمی از آن را به اشتراک بگذارم من امروز با شما کار کنم

حتماً یک نسخه از شماره نوامبر مجله BRIDES را بردارید تا همه آنها را ببینید زیپیت زیگزاگ، الهام از شورون!

(برچسب‌ها ترجمه) کیک شورون



برگرفته و ترجمه از thecakeblog
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۲-۰۵ ۲۰:۵۵:۰۲
عناوین بصورت هشتگ: #ویژگی #مجله #BRIDES

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *