۲ سپتامبر ۲۰۱۱ – این هفته گذشته را در کانادا در استان نوا اسکوشیا به بازدید از انجمن زغال اخته وحشی آمریکای شمالی (WBANA) گذراندم.

زغال اخته وحشی از بسیاری جهات از زغال اخته کشت شده متمایز است، اما اهمیت ویژه ای برای بازارهای شیرینی و نانوایی این است که اندازه آنها به طور قابل توجهی کوچکتر است.

زغال اخته وحشی به طور طبیعی کوچکتر و فشرده تر است، به این معنی که نانواها می توانند توت های بیشتری را در هر پوند دریافت کنند، که یک مزیت مشخص در استفاده از آنها در محصولاتی مانند کلوچه، پای و میله های غلات است.

زغال اخته وحشی نه تنها خوب به نظر می رسد و طعم آن نیز خوشمزه است. آنها همچنین بافت، طعم و شکل را در طول فرآیند تولید حفظ می کنند.

علاوه بر این، زغال اخته وحشی حاوی مقادیر زیادی آنتوسیانین است و در میان سایر فواید سلامتی با بهبود سلامت بینایی مرتبط است.

در شماره اکتبر، من در مورد سفر خود به کانادا گزارش خواهم کرد که شامل جزئیات بیشتری در مورد برداشت زغال اخته وحشی، فرآوری و مزایای تغذیه ای خواهد بود.



برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۸-۲۸ ۱۷:۳۳:۰۷
عناوین بصورت هشتگ: #وحشی #شدن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *