تحقیقات جدید نشان می دهد که قوانین بسته بندی مواد غذایی گمراه کننده و بالقوه خطرناک هستند و می افزایند که صنعت باید در اسرع وقت به این موضوع رسیدگی کند.
Université Paris-Saclay دریافته است که بسته بندی مواد غذایی به اندازه کافی متناسب با محتویات نیست و می تواند باعث انتشار مواد شیمیایی شود.
دانشمندان نشان دادند که آلودگی مواد غذایی آبی به ترکیبات معطر ناشی از مواد بسته بندی ممکن است دست کم گرفته شده باشد. پارامترهای متعددی مهاجرت مواد شیمیایی از بسته بندی به غذا را کنترل می کنند.
محققان دانشگاه پاریس-ساکلی روش جدیدی را برای محاسبه میزان توانایی حل شدن این مواد در مواد دیگر ایجاد کرده اند. این به نرخ مهاجرت مواد – مانند مواد شیمیایی مختل کننده غدد درون ریز، که مواد شیمیایی هستند که غدد ترشح کننده هورمون ها را به طور مستقیم در اطراف بدن مختل می کنند، بررسی می شود.
به گفته محققان، روش جدید که توسط شرکای پاریس-ساکلی INRA و AgroParisTech توسعه یافته است، باید برای ارزیابی مجدد همه موادی که با غذا در تماس هستند استفاده شود و قوانین باید بر این اساس اصلاح شوند.
اولیویه ویتراک از INRA می گوید: «آلودگی مواد غذایی نگران کننده است و قرار است مقررات در این مورد سختگیرانه باشد. دادههای جمعآوریشده قبلی و این مطالعه نشان میدهد که میل شیمیایی واقعی ترکیبات معطر جایگزین شده برای آب را میتوان به شدت با قوانین سادهسازی شده قبلی دستکم گرفت و روشهای متناسب، مانند این، ترجیح داده میشود.»
صنعت باید در اسرع وقت قوانین سست و قدیمی بسته بندی مواد غذایی را برطرف کند.
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۳-۲۰ ۱۵:۰۲:۰۸
عناوین بصورت هشتگ: #نگرانی #های #بسته #بندی