یکی از موضوعات کلیدی که از Food Matters Live امسال پدیدار شد، موضوع نوآوری در تولید است، و اینکه نسل بعدی مهندسان از داخل بخش بریتانیا کجا خواهند آمد.

نگرانی خاصی وجود داشت که کمبود جوانانی که به دنبال ورود به بخش مواد غذایی هستند، وجود داشت، به طوری که بسیاری از فارغ التحصیلان ترجیح می دادند فرصت هایی را در سایر صنایع که سودآورتر به نظر می رسید، دنبال کنند.

این مطمئناً باید به عنوان یک هشدار برای این بخش از نظر بقای آینده آن باشد. برای اینکه بسیاری از پیشرفت‌های تکنولوژیک از نظر سیستم‌ها و تجهیزات نشان خود را در تولید بگذارند، باید یک رویکرد هدفمند برای اطمینان از اینکه کسب‌وکارها در تمام بخش‌های بازار، از جمله در عملیات شیرینی‌پزی و نانوایی باید با این موضوع درگیر شوند، مورد نیاز است.

نکته مهم دیگری که باید توسط مت ریمنت، مهندس ارشد مرکز فناوری ساخت، در یک جلسه پانل در مورد این موضوع مطرح شود، این واقعیت بود که بسیاری از شرکت‌های تولیدی در بریتانیا به استفاده از ماشین‌آلاتی که ده‌ها سال قدمت دارند در تعدادی از محصولات ادامه می‌دهند. نمونه ها در حالی که این به این واقعیت اشاره می کند که دوام به وضوح یک عامل خوشایند است، نرخ پذیرش سیستم های خودکار جدیدتر کارآمدتر باید افزایش یابد تا ما شاهد بهبود در کارایی عملیات باشیم.

این امر به ویژه با توجه به این واقعیت است که بریتانیا در آستانه خروج از اتحادیه اروپا قرار دارد، که از تولیدکنندگان می‌خواهد در شرایط بازار در شرایط چالش‌برانگیز اقتصادی انعطاف‌پذیرتر و ماهرتر باشند.

– با ایمیل (ایمیل محافظت شده) یا از طریق رسانه های اجتماعی @laserstudio_ir در تماس باشید



برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۲-۱۴ ۱۴:۲۷:۰۶
عناوین بصورت هشتگ: #نگرانی #در #مورد #نسل #بعدی #مهندسان #تولید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *