با رای بریتانیا به خروج از اتحادیه اروپا (EU) و حذف انگلیس از یورو، فضای متفاوتی در دفتر این هفته حاکم است.
فکر میکردم وقتی جلوی کارم گرفته شد، برای همه خوراکیهای شیرین تهیه کنم. به گفته پروفسور نایجل هانت، “فرهنگ کیک” در محل کار به اپیدمی چاقی فعلی دامن می زند و به سلامت دندان ها کمک می کند.
هانت که رئیس دانشکده جراحی دندان در کالج سلطنتی جراحان است، در یک شام سالانه دندانپزشکان در لندن صحبت می کرد، گفت که برای بسیاری از مردم، اکنون محل کار اصلی ترین جایی است که شکر می خورند. و او نگران است که مصرف بیش از حد مواد قندی مانند کیک، شیرینی و بیسکویت به پوسیدگی دندان در بزرگسالان کمک می کند.
او گفت: «به خصوص خطرناک است که این ماده در تمام طول روز در اطراف مطب دراز بکشد، زیرا همانطور که می دانیم، اگر شکر خارج از زمان صرف غذا خورده شود، تأثیر منفی خاصی دارد.
دندانپزشکان توصیه می کنند که از مصرف غذاها و نوشیدنی های شیرین و نشاسته ای به ویژه بین وعده های غذایی خودداری کنید، زیرا باکتری های موجود در پلاک از این کربوهیدرات ها تغذیه می کنند و اسید تولید می کنند که باعث پوسیدگی دندان می شود.
هانت اضافه کرد: «فرهنگ کیک برای کسانی که تمام تلاش خود را میکنند تا وزن کم کنند یا سالمتر شوند، مشکلاتی ایجاد میکند – چند نفر از ما چنین رژیمهایی را شروع کردهایم تا از وسوسه دونات، کلوچه یا بیسکویتهای شکلاتی سه گانه غافل شویم؟»
او بر این باور است که مردم باید بیشتر مراقب باشند که چه مقدار و چه چیزی را برای خرید انتخاب می کنند.
من نمی گویم که باید چنین رفتارهایی را ممنوع کنیم. اما ما نیاز به تغییر فرهنگ داریم. وقتی مردم به مغازهها میروند و کیک و شیرینی میخرند، حداقل باید به خرید مقادیر کمتر فکر کنند و فقط با وعدههای ناهار در دسترس باشند.
«در حالت ایدهآل، کارمندان اداری باید جایگزینهای دیگری مانند بشقاب میوه، آجیل یا پنیر را در نظر بگیرند. کارفرمایان مسئول باید پیش قدم باشند و از خوردن چنین تنقلاتی در جلسات خودداری کنند.»
بنابراین بین وعده های غذایی برای من کیک نیست.
به گفتگو در توییتر بپیوندید @laserstudio_ir، ما را در فیس بوک دنبال کنید یا تماس بگیرید (ایمیل محافظت شده).
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۳-۲۸ ۰۱:۳۹:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #نگرانی #در #مورد #مصرف #کیک