۷ ژوئن ۲۰۱۱ – فرانسیسکو ردرلو، تحلیلگر ارشد مواد غذایی بسته بندی شده در Euromonitor International توضیح می دهد که امسال، قیمت گندم به طور مداوم در نوسان بوده است، “شرایط آب و هوای خشک در چین و اروپای غربی در اوایل آوریل بر قیمت ها فشار صعودی وارد کرد، اما سپس قیمت ها کاهش یافت. در پایان ماه آوریل به دلیل تأثیری بر کاهش رشد در بازارهای اصلی.

اکنون، به نظر می رسد که قیمت جهانی گندم در ماه های آینده دوباره افزایش می یابد زیرا فرانسه گرم ترین و خشک ترین بهار خود را در ۵۰ سال اخیر تجربه می کند. برداشت گندم بدون شک تحت تاثیر قرار گرفته است.

برونو لومر، وزیر کشاورزی فرانسه معتقد است که در این مرحله نمی‌توان از کاهش محصول مطلع شد، اما «ما از قبل می‌دانیم که ضرر خواهد داشت».

اعلام روسیه مبنی بر پایان دادن به ممنوعیت صادرات گندم در اول جولای می تواند به کاهش وضعیت عرضه کمک کند.

فرانسه بزرگترین تولید کننده گندم نرم در اروپای غربی است که در شیرینی ها و غذاهای میان وعده استفاده می شود. کمبود عرضه و افزایش قیمت ها خبر بدی برای قنادی ها و نانوایان است که به نظر می رسد همیشه تحت تاثیر قیمت های نوسان مواد اولیه قرار دارند. تنها چند هفته از حل بحران کاکائو می گذرد و همه نفس راحتی می کشند، اما اکنون باید با آن مبارزه کنیم!

مطالب مرتبط



برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۲-۲۲ ۱۶:۱۵:۰۷
عناوین بصورت هشتگ: #نوسان #قیمت #گندم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *