این هفته شاهد پیشرفت ویژه‌ای در بخش شکلات‌های بازار بودیم زیرا نستله برنامه‌های خود را برای ایجاد شکلاتی بدون شکر افزوده، صرفاً از دانه‌های کاکائو و پالپ تأیید کرد که نشان‌دهنده یک حرکت کلیدی برای تجارت است.

در حالی که ممکن است افراد دیگری نیز در مورد شکلات‌های بدون قند اضافه شده باشند، از جمله شرکت‌هایی مانند تولیدکننده بریتانیایی Plamil، این به طور بالقوه می‌تواند نقطه عطفی برای بخش شیرینی‌سازی باشد.

اما اینها در واقع ادعاهای جسورانه نستله است، که ادعا می کند مصرف کنندگان بعید است که بتوانند طعم تفاوت را با جدیدترین سری «سالم تر» خود که در ابتدا با انواع کیت کت در ژاپن در اواخر امسال عرضه می شود، بچشند. باقیمانده پرتفوی گسترده آن در سراسر جهان – اگر واقعاً همانطور که شرکت امیدوار است شروع به کار کند. با این حال، همانطور که برخی از ناظران قبلاً اظهار نظر کرده‌اند، آیا واقعاً مصرف‌کنندگان واقعاً به دنبال آن هستند تمام شکر اضافه شده از شیرینی‌پزی را بیرون بیاورند؟ مطمئناً احتمالاً در ماه‌ها و سال‌های آینده بحث‌های منصفانه‌ای را ایجاد می‌کند، زیرا صنعت همچنان با ابزارهای تحویل شیرینی‌پزی به خریدارانی که به سلامتی آگاه هستند دست و پنجه نرم می‌کند.

تا جایی که به نستله مربوط می شود، حرکت به سمت یک مدل شکر کاملاً بدون افزودنی برای مجموعه کیت کت آن، یک جهش به جلو نسبت به تلاش های قبلی اش در توسعه میله های Wowsome است که ۳۰ درصد کاهش قند را ارائه می کرد. این شرکت ادعا کرد که یک تغییر ساختار ریشه ای در ترکیب شکر است. هیئت منصفه هنوز در مورد اینکه آیا آن طیف محصول خاص در درازمدت موفقیت آمیز خواهد بود یا خیر، صحبت نمی کند، اگرچه شاید راه را برای تلاش بلندپروازانه تر خود برای کاهش حداکثری شکر هموار کرده است. وقتی آخرین محصولاتش در قفسه های آسیایی در اواخر سال جاری عرضه می شود، دیدن اینکه چگونه از تلاش های این شرکت استقبال می شود بسیار جالب خواهد بود.



برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۲-۲۲ ۱۲:۵۵:۰۶
عناوین بصورت هشتگ: #نستله #امیدوار #است #که #امواجی #را #بدون #انواع #کیت #کت #قند #اضافه #کند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *