اگر تا به حال با یک باربیکیو بزرگ خانوادگی، یک مهمانی شام مجلل، یا شاید یک کیف سگ از یک رستوران مجلل، مقداری پول بادآورده از فیله مینیون یا پورترهاوس باقی مانده پیدا کرده اید، به احتمال زیاد به این فکر کرده اید که چگونه این کار را انجام دهید. استیک را دوباره گرم کنید البته مهم است که از این فرصت خوشمزه نهایت استفاده را ببرید. در حالی که غذاهای استیک دیروز را می‌توان سرد خورد، سرو استیک داغ به سالاد یا ساندویچ‌های روز بعد ناهار جذاب‌تر می‌شود. اما شما نمی خواهید آن را به چرم تبدیل کنید. ما با یک سرآشپز و معلم آشپزی صحبت کردیم تا یاد بگیریم چگونه استیک را دوباره گرم کنیم تا برای بار دوم همچنان لذت بخش باشد.






چگونه استیک را دوباره گرم کنیم

آن دستگاه سوسیس یا تابه چدنی را روی کار بگذارید.


پیشاپیش فکر کن

قبل از شروع به کار گرم کردن استیک پخته شده، آن را از یخچال خارج کرده و به دمای اتاق برسانید. هروه مالیورت، مدیر امور آشپزی موسسه آموزش آشپزی، می گوید که باید اجازه دهید حدود ۴۵ دقیقه قبل از گرم کردن دوباره بماند تا داخل گوشت سرد نشود.



استیک را دوباره در فر گرم کنید

یکی از راه‌های گرم کردن مجدد استیک این است که آن را با حرارت کم در فر قرار دهید، سپس آن را روی اجاق گاز تمام کنید (به زودی در مورد این موضوع بیشتر توضیح خواهیم داد). در اینجا نحوه گرم کردن استیک در فر آورده شده است:


آهسته و کم: فر را با دمای ۲۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و استیک را روی توری سیمی روی ورقه پخت قرار دهید. قفسه اجازه می دهد تا هوا به گردش در آمده و همه طرف های گوشت را گرم کند.


زمانش درسته: استیک را حرارت دهید تا دمای داخل آن به حدود ۱۱۰ درجه فارنهایت یا حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه برسد. مدت زمان بستگی به اندازه و ضخامت استیک دارد.


گرم کردن مجدد استیک در فر یک روش راحت است، اما لزوما یک تکنیک جهانی نیست. Malivert، برای مثال، طرفدار اصلی نیست. او می گوید: «فر روش ترجیحی من برای گرم کردن مجدد استیک نیست، زیرا انتقال حرارت خوبی ندارد و گرم کردن مجدد استیک بیشتر طول می کشد.



از روش Sous Vide استفاده کنید

مالیورت می گوید: «روش ترجیحی من سوس وید است. Sous vide، یک تکنیک فرانسوی است که به آرامی غذای خلاء مهر و موم شده را در حمام آب با دمای پایین می پزد، این مزیت را دارد که آب و طعم غذا را بدون پختن بیش از حد آن غلیظ می کند. معمولاً به یک دستگاه سوسوی خاص نیاز دارد، اگرچه راه‌حل‌هایی وجود دارد.


هنگام استفاده از روش سوسیس، Malivert استیک را دوباره تا دمای داخلی ۱۳۵ درجه فارنهایت گرم می کند، سپس کیسه را باز می کند و به سرعت آن را روی گریل یا اجاق گاز تمام می کند. مالیورت می‌گوید: «اگر به سوس وید دسترسی ندارید، توصیه می‌کنم از یک ماهیتابه چدنی روی اجاق گاز استفاده کنید.



استیک را دوباره روی اجاق گاز گرم کنید

ماهیتابه چدنی مطمئن، یکی از ضروری ترین ابزار در زرادخانه هر آشپز خانگی است، که از گرم کردن مجدد استیک گرفته تا آماده کردن گوشت در اولین بار استفاده می کند.


چه در مرحله اولیه استیک را به آرامی در فر گرم کنید یا فقط استیک را با دمای اتاق روی اجاق گاز گرم کنید، مهم است که ابتدا تابه چدنی خود را قبل از تماس با گوشت روشن کنید. در اینجا نحوه گرم کردن استیک با استفاده از تابه چدنی آورده شده است:


سیگار کشیدن داغ: حدود یک قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن هسته انگور را حدود دو دقیقه در تابه حرارت دهید تا به شدت داغ شود و تازه شروع به دود شدن کند.


سریع بجوشمالیورت می‌گوید: چدن گرما را بهتر و طولانی‌تر نگه می‌دارد زیرا می‌تواند به دمای بالاتری برسد. استیک را روی حرارت متوسط ​​بپزید و هر دقیقه آن را بچرخانید تا به میزان مورد نظر برسد.


پوسته به حساب می آیدمالیورت با اشاره به اینکه اجاق گاز رسانای گرمایی بسیار بهتری نسبت به فر است، می‌گوید: «اگر از این روش استفاده کنید، پوسته خوبی از بیرون خواهید داشت. بدون خشک شدن یا پختن بیش از حد استیک، سریعتر با پوسته بهتر گرم می شود.



نتایج خوشمزه

بعد از اینکه استیک پخته شده را دوباره گرم کردید، قبل از برش دادن، اجازه دهید چند دقیقه روی تخته برش بماند. برای مثال، می‌توانید آن را با سس چیمی‌چوری و ذرت روی لپه سرو کنید، برش‌ها را در تاکو بچینید، یا آن قطعه گوشت گاو را در کنار یک سیب‌زمینی پخته بزرگ قرار دهید.


دستور غذا هرچه که باشد، آیا می‌توانید انتظار داشته باشید که استیک گرم‌شده همان‌قدر خوشمزه باشد که اولین بار آن را سرو کردید؟ مالیورت می گوید: «احتمالاً نه، اما می تواند نزدیک باشد. دلیل آن این است که با سرد شدن استیک پخته شده، مقداری از رطوبت خود را آزاد می کند و هیچ کاری نمی توانید برای جایگزینی آن انجام دهید.



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۲-۰۹ ۲۲:۲۶:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #نحوه #گرم #کردن #مجدد #استیک #به #روش #صحیح

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *