اگر امسال روز شکرگزاری کوچکتری دارید، ممکن است به فکر کاهش دادن بوقلمون باشید. جایگزین هایی برای پرنده بزرگ وجود دارد و یکی از بهترین آنها سینه بوقلمون است. تهیه یک سینه بوقلمون شکم پر، یک غذای خوشمزه و شیک در یک شام شکرگزاری می سازد.
فواید پروانه و چاشنی
وقتی یک سینه بوقلمون را پروانه می کنید و پر می کنید، یک گوشت سفید ساده و ملایم را به یک رول پخته با تکه های چاشنی معطر در هر لقمه تبدیل می کنید، که اساسا آن را ضد خشکی می کند. نه تنها این، یک سینه بوقلمون پر شده را می توان زودتر آماده کرد، و در کسری از زمانی که یک پرنده کامل طول می کشد پخته می شود و برای پختن مخلفات مورد علاقه تان زمان و فضای زیادی در فر باقی می گذارد.
گرفتاری چیست؟ در مورد پروانه کردن سینه بوقلمون که اصطلاحی برای تبدیل یک تکه گوشت ضخیم به یک برش نازک تر استفاده می شود، کمی تکنیک وجود دارد. این کار به این دلیل انجام می شود که سینه بوقلمون به طور مساوی بپزد، بنابراین ارزش این مرحله اضافی را دارد!
نحوه پروانه کردن و پر کردن سینه بوقلمون
برای شروع، به یک تخته برش محکم و یک چاقوی سرآشپز تیز نیاز دارید، سپس راهنمای گام به گام ما را دنبال کنید.
۱. پوست را بردارید
پوست سینه بوقلمون را به سمت بالا روی یک تخته برش بزرگ قرار دهید. از قسمت پایینی باریک شروع کنید، انگشتان خود را زیر پوست بکشید و به آرامی پوست را از گوشت جدا کنید. پوست را برای بعد کنار بگذارید.
۲. پروانه سینه
سینه بوقلمون را مانند یک کتاب بسته در نظر بگیرید که باید در نیمه راه باز کنید. سینه را برگردانید تا سمت صاف آن رو به پایین باشد. چاقو را به موازات تخته برش نگه دارید، آن را به ضخیم ترین قسمت سینه برش دهید و چاقو را حدود ۱/۲ اینچ بالاتر از تخته برش نگه دارید. در امتداد طول سینه برش دهید و در حدود ۱/۲ اینچ از لبه بایستید تا تمام مسیر را برش ندهید. مثل کتاب بازش کن
۳. یکنواخت کردن
با چاقو یا قیچی آشپزخانه، تکه های سخت غضروف را بردارید و دور بریزید. سپس سینه بوقلمون را با یک ورقه پلاستیکی بپوشانید و به آرامی با پتک گوشت بکوبید تا ضخامت سینه یک و نیم اینچ یکسان شود.
۴. آن را رول کنید
پلاستیک را بردارید و دور بیندازید و فیلینگ را به طور مساوی روی بوقلمون پخش کنید و یک حاشیه ۱ اینچی در اطراف باقی بگذارید. با یک انتهای کوتاه شروع کنید، سینه بوقلمون را در یک کنده محکم بغلتانید تا قیمه کاملا محصور شود. تکه پوست رزرو شده را بردارید و آن را روی درز کنده بوقلمون قرار دهید.
۵. آن را ببندید
از ریسمان قصابی برای محکم کردن کنده استفاده کنید تا هنگام پختن از هم باز نشود: سینه را در فواصل ۱ اینچی ببندید، سپس انتهای بوقلمون را داخل آن قرار دهید و یک تکه ریسمان را دور انتها حلقه کنید تا مواد داخل آن بماند.
دستور العمل های سینه بوقلمون شکم پر
پنج مرحله بالا اصول اولیه پروانه کردن و پر کردن سینه بوقلمون را پوشش می دهد، اما هر دستور دستور العمل های منحصر به فرد خود را دارد که باید دنبال کنید – و یک چاشنی خوشمزه برای چرخاندن گوشت به اطراف.
سینه بوقلمون پر شده با سوسیس و قیمه آلبالو
این سینه بوقلمون رول شده و شکم پر شده با ترکیبی از چاشنی های شیرین و خوش طعم، واقعاً دلپذیر به نظر می رسد، وقتی برش داده شده و در یک بشقاب ارائه می شود، زیبا به نظر می رسد.
سینه بوقلمون کبابی توسکانی
برای سینه بوقلمون الهام گرفته از ایتالیایی، این دستور را امتحان کنید. پر شده از مواد معطر پررنگ مانند رزماری، پوست پرتقال، دانه رازیانه و کمی پنستا برای تقویت طعم خوش طعم.
سینه بوقلمون رول شده بو داده
برایان گاردنر
برای یک رول سنتی تر که با تمام غذاهای جانبی مورد علاقه شما مطابقت دارد، این پیش غذا مناسب است. این دستور العمل شامل طرز تهیه یک سس غیر قابل مقاومت با عطر مرکبات از چکه های آن است.
رولاد ترکیه
مارکوس نیلسون
در این تکرار، سینه بوقلمون را با قیمه ای که از نان چاودار، زغال اخته، پسته خرد شده و ترکیبی از گیاهان درست می شود، پیچیده می شود. سپس با لایهای از برشهای بیکن تزئین میشود، که رولاد را میپیچد و در حین تفت دادن، آن را مرطوب نگه میدارد.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۱۱-۱۶ ۰۰:۲۴:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #نحوه #پروانه #کردن #پر #کردن #سینه #بوقلمون #بهترین #جایگزین #برای #یک #پرنده #کامل