چه فقط یک کدو تنبل حک کرده باشید یا یک کیسه پپیتا از بازار داشته باشید، ممکن است از خود بپرسید که با این دانه های محبوب چه کنید. دانه های کدو تنبل سرشار از طعم و مواد مغذی هستند که آنها را به یک میان وعده خوشمزه و افزودنی برای غذاهای شیرین و خوش طعم تبدیل می کند. بنابراین، بهترین راه‌ها برای خوردن دانه کدو تنبل دقیقاً چیست و چگونه پوسته‌های آن را جدا می‌کنید؟ در اینجا، نحوه خوردن تخمه کدو تنبل، چه تازه و چه خریداری شده در فروشگاه، به علاوه نکاتی برای نگهداری آنها برای تازه نگه داشتن آنها را بیاموزید.

  • آلبرت نگوین، مربی سرآشپز در موسسه آموزش آشپزی در شهر نیویورک
  • تریسی واینتراب، سرآشپز و بنیانگذار Gracefully Fed، یک سرویس تحویل غذا در لس آنجلس
  • مک کنزی جانسون، مربی سرآشپز در مدرسه هنرهای آشپزی آگوست اسکوفیر

Getty / Creativeye99


تخمه کدو توضیح داده شده

دانه کدو تنبل دانه کدو تنبل است، میوه ای (بله، میوه!) که بومی آمریکای شمالی است. به گفته کارشناسان دانشگاه مینه سوتا، کدو تنبل بخشی از خانواده کدو سبز است که شامل محصولاتی مانند خیار، خربزه و کدو سبز است. دانه ها سبز زیتونی، مسطح و بیضی شکل با انتهای نوک تیز هستند. آنها در یک پوسته یا پوسته زرد-سفید خوراکی پوشیده شده اند.

طعم و بافت: دانه های کدو تنبل، با یا بدون پوسته خود، طعمی آجیلی دارند. تخمه کدو حلوایی خام با کمی ترد جویدنی است. برشته کردن طعم آجیل و بافت ترد را تشدید می کند و باعث لذت خوردن آنها می شود.

تغذیه: محتوای غذایی تخمه کدو تنبل چشمگیر است. آنها سرشار از اسیدهای چرب غیراشباع (“خوب”)، پروتئین، فیبر و مواد معدنی ضروری از جمله کلسیم، منیزیم و آهن هستند. دانه های کدو تنبل آنتی اکسیدان هایی نیز دارند که ترکیبات مفیدی هستند که آسیب سلولی را در بدن کاهش می دهند.

نحوه خوردن تخمه کدو تنبل

راه های زیادی برای خوردن تخم کدو وجود دارد: کامل (پوسته) یا پوسته، خام یا بو داده. آنها یک میان وعده یا چاشنی محبوب هستند.

huePhotography / GETTY IMAGES


تخمه کدو کامل

دانه های کامل کدو تنبل دارای پوسته یا پوسته دست نخورده هستند. آنها همچنین به عنوان دانه های کدو تنبل پوسته دار یا بدون پوست شناخته می شوند. می توانید دانه های کامل کدو تنبل را از فروشگاه ها بخرید (خام یا بو داده) یا آنها را از کدو تنبل تازه جدا کنید.

  • خام: آلبرت نگوین، سرآشپز مؤسسه آموزش آشپزی در شهر نیویورک، می گوید در حالی که پوسته دانه های کدو تنبل خوراکی هستند، اما وقتی خام هستند، فیبری و سفت هستند. بنابراین، خوردن دانه‌های خام کدو تنبل می‌تواند سخت باشد، به خصوص اگر در جویدن مشکل دارید.
  • برشته شده: نگوین می‌گوید: «زمانی که دانه‌های کدو تنبل برشته می‌شوند، پوسته‌ها خشک می‌شوند و شکننده‌تر می‌شوند و خوردن آن‌ها خوش‌مزه‌تر می‌شود.» علاوه بر این، برشته کردن طعم آجیلی دانه ها را عمیق تر می کند.

پپیتاس (دانه کدو پوست کنده)

دانه کدو تنبل پوسته دار، دانه کدو تنبل بدون پوسته است. آنها همچنین دانه کدو تنبل پوست کنده یا معمولاً پپیتا نامیده می شوند. در سوپرمارکت، پپیتا به صورت خام یا برشته فروخته می‌شود، اما اگر وقت دارید، می‌توانید پوسته‌های کامل دانه کدو تنبل را در خانه جدا کنید.

  • خام: زمانی که پپیتا خام باشد، طعم آجیلی ملایمی دارد. بافت آنها روغنی و کمی ترد است، اگرچه هنوز هم تا حدودی جویدنی است.
  • برشته شده: برشته کردن پپیتاس به آنها طعمی سرشار از مغزها و برشته می دهد. آنها همچنین یک بافت ترد و در عین حال خامه ای ایجاد می کنند.

مارتا استوارت زندگی می کند


راه های استفاده از تخمه کدو تنبل

دانه های کامل کدو تنبل به دلیل پوسته ای که دارند برای میان وعده مناسب هستند. از طرف دیگر، پپیتاها همه کاره تر هستند، همانطور که روش های زیر برای خوردن و استفاده از دانه کدو تنبل ثابت شده است.

  • انداختن در گرانولا: آجیلی بودن پپیتاها آن ها را برای گرانولا یا گرانولاهای خانگی ایده آل می کند. اگر برای پختن گرانولا وقت ندارید، پپیتاها را با میوه های خشک، چیپس های شکلات تلخ، آجیل و سایر دانه ها بریزید تا ترکیبی آسان به دست آید.
  • مواد پخته شده را تا کنید: نگوین خاطرنشان می کند که پپیتاس افزودنی عالی به پوسته در پخت نان است. همچنین می‌توان آن‌ها را به صورت خمیر برای کوکی‌ها، بلغور جو دوسر پخته یا نان‌های سریع مانند نان موزی تا کرد – یا برای تزیین زیبا، درست قبل از پخت روی آن بپاشید.
  • روی غذاهای صبحانه بپاشید: وقتی پوسته پوسته شده باشد، می توان از دانه های کدو تنبل درست مانند سایر مغزها و دانه ها در غذاهای صبحانه استفاده کرد. آنها را روی ماست، بلغور جو دوسر یا غلات امتحان کنید.
  • آب نبات را شکننده کنید: برای یک درمان سریع شیرین، پپتاس را به دانه کدو تنبل شکننده تبدیل کنید. این میان وعده فقط از چهار ماده استفاده می‌کند: کره بدون نمک، شکر قهوه‌ای روشن، عسل و پپتاس برشته.
  • تزیین غذاهای شور: هنگام سرو پاستا، سالاد یا سوپ، کروتون ها را با پپیتا عوض کنید. حتی می توانید دانه ها را در آسیاب ادویه یا غذاساز خرد کنید، سپس با مخمر، نمک و پودر سیر مخلوط کنید تا رویه پنیر پارمزان بدون لبنیات را تهیه کنید.
  • به دیپ یا اسپرد اضافه کنید: دانه های کدو تنبل با پوست جایگزینی خوشمزه برای آجیل کاج در پستوی خانگی هستند. همچنین می‌توانید آن‌ها را در دسته بعدی حمص خود بریزید، جایی که آجیل و خامه‌ای می‌دهند. به عنوان چاشنی، پپیتا روی هوموس، گواکاموله و لوبیا به خوبی کار می کند.
  • کره تخم کدو را درست کنید: برای جایگزینی بدون آجیل برای کره بادام زمینی، پپیتای بو داده را به کره تبدیل کنید. آنها را با روغن و نمک به غذاساز اضافه کنید، سپس هم بزنید تا یکدست و کرم رنگ شود.
مارکوس نیلسون

نحوه نگهداری تخمه کدو تنبل (و مدت زمان ماندگاری آنها)

Traci Weintraub، سرآشپز و بنیانگذار Gracefully Fed، یک سرویس تحویل وعده غذایی مستقر در لس آنجلس، می گوید: دانه های کدو تنبل همیشه باید در یک ظرف دربسته نگهداری شوند.

  • دانه کامل کدو تنبل: برای دانه های کامل خام، آنها را در جای خشک و خنک مانند کمد نگهداری کنید. مک کنزی جانسون، مربی سرآشپز در مدرسه هنرهای آشپزی آگوست اسکوفیر، می گوید: در اینجا، آنها تا شش ماه دوام خواهند داشت.
  • . دانه‌های کامل بو داده را می‌توان به همین روش ذخیره کرد، اگرچه ماندگاری آنها کوتاه‌تر است، حدود یک تا دو هفته. شما همچنین می توانید آنها را در یخچال نگهداری کنید، جایی که آنها تا دو ماه نگهداری می شوند.
  • پوسته دانه کدو تنبل: جانسون می‌گوید: پپیتاس‌ها وقتی خام هستند باید در یخچال نگهداری شوند، جایی که تا یک سال ماندگاری دارند. جانسون خاطرنشان می کند که پس از برشته شدن، دانه های پوسته شده کدو تنبل یک یا دو هفته در دمای اتاق یا تا یک ماه در یخچال باقی می مانند.
  • زمان پرتاب کردن: حتی با ذخیره سازی مناسب، دانه های کدو حلوایی در نهایت خراب می شوند. جانسون توضیح می‌دهد: «اگر طعم تلخی دارند یا علائمی از کپک یا تغییر رنگ دارند، وقت آن است که آنها را بیرون بیاوریم». به گفته Weintraub، آنها همچنین ممکن است بوی کپک زدگی داشته باشند. جانسون می‌گوید: بعلاوه، “دانه‌های تازه باید ترد باشند، بنابراین اگر احساس نرمی یا لطافت داشته باشند، دیگر خوب نیستند.”



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۹-۰۳ ۱۸:۵۴:۱۲
عناوین بصورت هشتگ: #نحوه #خوردن #تخمه #کدو #تنبل #چه #کامل #چه #پوسته #شده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *