نارگیل برشته شده یک عنصر برجسته در همه چیز است، از بلغور جو دوسر و کاسه های آکای تا شام های خوش طعم. ممکن است به اندازه ای که مثلاً از گیاهان تازه استفاده می کنید، فکر نکنید که از آن استفاده کنید – اما وجود دارد زیاد می توانید با نارگیل سوخاری انجام دهید. و با این حال، بسیاری از ما از درست کردن آن در آشپزخانه اجتناب می کنیم، زیرا، خوب، هیچ نارگیلی بهتر از نارگیل سوخته نیست.


خوشبختانه، می‌توانید با پیروی از حکمت سرآشپزهایی که از ما خواسته‌ایم تا ما را در این فرآیند راهنمایی کنند، از آن اسنافوس نارگیل سوخته جلوگیری کنید. به خواندن ادامه دهید تا بدانید چرا متخصصان نارگیل برشته شده را دوست دارند و چهار روش آسان برای تهیه آن. به علاوه، ما برخی از دستور العمل های مورد علاقه خود را برای استفاده از این ماده راحت و تقویت کننده طعم به اشتراک می گذاریم.





چرا نارگیل برشته می کنیم

اگر تازه وارد کمپ نارگیل برشته شده هستید، ممکن است تعجب کنید که واقعاً نارگیل برشته شده چقدر مفید است و آیا تهیه آن به تلاش زیادی نیاز دارد. خوب، این بیشتر از چیزی که فکرش را می کنید یک اسب کار است.


این همه کاره است

ریچارد لاماریتا، سرآشپز و مربی هنرهای آشپزی مبتنی بر گیاه در مؤسسه آموزش آشپزی در شهر نیویورک، می گوید: «نارگیل برشته شده به عنوان یک ماده تشکیل دهنده، تقریباً روزانه برای هر نوع غذایی مفید است. یخچال LaMarita، در واقع، همیشه با یک شیشه نارگیل خرد شده برای استفاده در همه چیز، از غذاهای صبحانه گرفته تا غذاهای خوش طعم، و همچنین دسرها، موجود است. لاماریتا می‌گوید: «این به اندازه گیاهان تازه همه کاره است، مانند هر ادویه‌ای خوشمزه است، گاهی اوقات مانند روغن ضروری است، و به راحتی به عنوان پاشیدن نمک و فلفل قابل استفاده است.


کولت کریستین، سرآشپز-مدرس مدرسه هنرهای آشپزی آگوست اسکوفیر و یک نانوای خبره با این نظر موافق است و می گوید تنها زمانی که نیازی به برشته کردن نارگیل نیست، زمانی است که در خمیر، به عنوان مثال، کلوچه یا کیک نارگیل استفاده می شود. کریستین می‌گوید: «اما وقتی از آن به عنوان چاشنی استفاده می‌شود، همیشه باید برشته شود.


طعم، بافت و ظاهر را افزایش می دهد

از نظر عملکرد آشپزی، نارگیل برشته شده نقش های مختلفی را هنگام تهیه یک غذا انجام می دهد. به گفته فلوریان تتارت، سرآشپز-مدرس مدرسه هنرهای آشپزی آگوست اسکوفیه و سرآشپز شیرینی، نارگیل برشته شده سه نقش را ایفا می کند: این یک راه عالی برای افزایش طعم، بافت و همچنین ظاهر دستور پخت شما است. او می‌گوید: «برشته کردن نارگیل باعث می‌شود قند موجود در آن کاراملی شود، که واقعاً شیرینی طبیعی این ماده و همچنین طعم آجیلی آن را تقویت می‌کند. فرآیند برشته کردن، تردی عالی به نارگیل می‌افزاید و تنوع و بافت را به غذای شما می‌افزاید.


این راحت است

از نظر زمان، درست کردن نارگیل برشته شده تعهد زیادی نمی خواهد. لورن کاتز، یک شیرینی‌پز آموزش‌دیده و مدیر ارشد آشپزی در Blue Apron، می‌گوید: «ساخت تمام سه دقیقه روی اجاق گاز طول می‌کشد و طعمی ترد و آجیلی به انواع دستور غذاها اضافه می‌کند. شما می توانید یک دسته را از قبل تهیه کنید و آن را در یخچال خود نگهداری کنید، بنابراین هر دستور پختی را می توان در یک خرج کردن تزئین کرد.





انواع نارگیل برای نان تست

هنگام تهیه نارگیل برشته شده در خانه، تتارت می گوید که انواع مختلفی از نارگیل وجود دارد که می توانید آنها را برشته کنید: خرد شده، شیرین، شیرین نشده و چیپس نارگیل. برای جذابیت بصری در دسرهای آبکاری شده، او ترجیح می دهد از چیپس های نارگیل شیرین نشده برای برشته کردن به دلیل طعم غنی، بافت ترد عالی و اندازه بزرگتر (در مقایسه با نارگیل خرد شده) استفاده کند. اما ممکن است بخواهید چند نوع را آزمایش کنید تا ببینید چه چیزی را بیشتر دوست دارید.


LaMarita همیشه از تکه های نارگیل شیرین نشده استفاده می کند که به نام نارگیل خشک شده نیز شناخته می شود. او می گوید: «نارگیل در این شکل سرشار از فیبر و طعم است. او از برشته کردن نارگیل خرد شده شیرین شده دوری می کند. او می گوید: «وقتی با آن شروع به کار می کنید، بسیار شیرین و چسبناک است.



روش های برشته کردن نارگیل

کاتز می‌گوید هر کدام از روش‌های زیر را انتخاب کنید، به یاد داشته باشید که برشته کردن نارگیل لزوماً فرآیند یکنواختی نیست، بنابراین رنگ آن می‌تواند از سفید، شنی و کهربایی متفاوت باشد. او می گوید: «تکه های ombre زیباترین هستند. تقریبا برای خوردن خیلی زیباست. تقریبا.


روش فر

همانطور که در بالا به آن اشاره کردیم، نارگیل برشته نشده دقیقا یک قهرمان آشپزی نیست. کاتز می‌گوید: «نارگیل ساده می‌تواند شل و ملایم به نظر برسد، اما برشته کردن آن باعث ترد و طعم طبیعی آن می‌شود.» در اینجا استراتژی گام به گام او برای برشته کردن نارگیل در فر آورده شده است:


  1. یک توری فر را در وسط فر قرار دهید؛ از قبل تا ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. یک تابه ورق را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  3. نارگیل را روی تابه ورق آماده شده قرار دهید و به صورت یک لایه پخش کنید.
  4. نارگیل را هر سه دقیقه یکبار به مدت ۶ تا ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود، بپزید. اطمینان حاصل کنید که در نزدیکی فر خود بمانید و به دقت مراقب آن باشید، زیرا نارگیل می تواند به راحتی بسوزد.
  5. به ظرفی منتقل کنید و بگذارید کاملا خنک شود.


لاماریتا می‌گوید: از اجاق‌های همرفت استفاده نکنید، اگر این کار را انجام دهید، نارگیل از بین می‌رود.

روش اجاق گاز

ممکن است چند دقیقه در برشته کردن نارگیل روی اجاق صرفه‌جویی کنید—اگر این روش را ترجیح می‌دهید، دستورالعمل‌های ساده Tetart را امتحان کنید:


  1. یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.
  2. تکه های نارگیل را اضافه کنید و به مدت سه تا پنج دقیقه بپزید تا قهوه ای روشن شوند و مرتباً هم بزنید.
  3. پس از اتمام، مطمئن شوید که نارگیل خود را به سرعت از ماهیتابه خارج کنید تا از سوختن آن جلوگیری کنید.


به لبه های نارگیل توجه کنید که برشته می شود زیرا زودتر قهوه ای می شوند.

روش مایکروویو

تتارت همچنین یک راه آسان برای تهیه نارگیل برشته شده در مایکروویو به اشتراک می گذارد:


  1. نارگیل را در یک لایه نازک روی یک بشقاب قابل استفاده در مایکروویو قرار دهید.
  2. به مدت ۶۰ ثانیه حرارت دهید، سپس بردارید و هم بزنید.
  3. نارگیل را دوباره در مایکروویو قرار دهید و حرارت دادن را با افزایش ۳۰ ثانیه ادامه دهید و در بین هم بزنید تا به درجه قهوه ای شدن دلخواهتان برسد.


روش سرخ کن هوا

هنگام تهیه نارگیل برشته شده، کریستین از این روش شگفت انگیز و در عین حال موثر استفاده می کند.


  1. سرخ کن هوا را تا ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. نارگیل را در سبد سرخ کن هوا بپاشید
  3. سبد را به مدت سه تا پنج دقیقه در سرخ کن بادی قرار دهید.
  4. سبد را بردارید و نارگیل را هم بزنید.
  5. چند دقیقه دیگر به سرخ کن بادی برگردانید تا نارگیل قهوه ای طلایی روشن شود.





نکاتی برای برشته کردن نارگیل

هر روشی را برای برشته کردن نارگیل خود انتخاب کنید، بهتر است این دستورالعمل ها را در نظر داشته باشید.

از یک ماهیتابه یا ماهیتابه نچسب استفاده کنید: لاماریتا می‌گوید: «نارگیل می‌تواند چسبنده باشد، بنابراین هر زمان که آن را برشته می‌کنم، از سطح نچسب استفاده می‌کنم تا نچسبد».

به محض اتمام پخت نارگیل را از حرارت دور کنید: کاتز می‌گوید: «حتماً به محض اینکه قهوه‌ای شد نارگیل برشته شده را به ظرفی جداگانه منتقل کنید تا فرآیند پخت متوقف شود. او می‌گوید: «می‌توانید این کار را زمانی انجام دهید که نارگیل از حرارت خارج شود، اما قبل از اینکه آن را به ظرفی جداگانه منتقل کنید.


نارگیل برشته شده را به درستی نگهداری کنید: تتارت می‌گوید که اجازه دهید قبل از نگهداری نارگیل برشته شده کاملاً خنک شود. در مورد ماندگاری آن، کاتز خاطرنشان می کند که نارگیل برشته شده را می توان حدود یک هفته در دمای اتاق، حدود یک ماه در یخچال و حدود سه ماه در فریزر نگهداری کرد.



دستور العمل با استفاده از نارگیل سوخاری

در اینجا برخی از دستور العمل های مورد علاقه ما وجود دارد که از نارگیل برشته شده استفاده می کنند.





برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۳۱ ۲۰:۳۴:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #نحوه #برشته #کردن #نارگیل #راه #های #خوشمزه #برای #استفاده #از #آن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *