نگه داشتن یک شیشه لیموترش در انباری مانند داشتن یک پاسپورت آشپزی معتبر است. درب را بشکنید، قسمتی را بردارید و برای سفر آماده شوید. این مرکبات بسیار طعمدار، لطیف و شربتی غذا را به طرزی جادویی به شمال آفریقا و خاورمیانه میرساند. یاد بگیرید که چگونه آنها ساخته می شوند و چگونه از لیموهای نگهداری شده به روش های سنتی و نه چندان سنتی استفاده کنید – زیرا چه کسی لیمو را دوست ندارد؟
لیموهای کنسرو شده چیست؟
هنگامی که به لیموهای نگهداری شده اشاره می کنیم، به طور کلی منظور مرکبات ترش بسته بندی شده در نمک دانه ای است، ماده ای که اغلب با شمال آفریقا مرتبط است، و به طور خاص مراکش، جایی که لیمو از حدود ۱۰۰ سال بعد از میلاد مسیح در آن کشت شده است، یکی از باستانی ترین روش های حفظ مواد غذایی فاسد شدنی نمک زدن آن است چرا؟ نمک از میکروب های فاسد کننده مواد غذایی دور نگه می دارد و در آب و هوای گرم که غذای تازه به سرعت خراب می شود، نمک زدن (یا خشک شدن) به کمک می آید که هم برای نگهداری و هم برای حمل و نقل مفید است. دریا منبع خوبی از نمک است، بنابراین اگر مناطق تولید کننده لیمو را با یک خط ساحلی ترکیب کنید، مطمئناً لیموهای نگهداری شده را خواهید داشت.
سایر موارد در مورد لیموهای کنسرو شده
کشورها و فرهنگهای مختلف روشهای متفاوتی برای چیدن لیمو دارند. ترشی لیمو در هند اغلب با آب نمک درست می شود و بسته به منطقه با ادویه های مختلف طعم دار می شود. در ژاپن، عطر فوق العاده یوزوی لیموترش در yubeshi حفظ می شود، جایی که میوه ها را قبل از خشک شدن با میسو نمک و آجیل پر می کنند. هر دو لیمو از نظر فنی حفظ شده اند.
چگونه آنها ساخته شده اند
لیموهای مستقیم و نمکی که با آفریقای شمالی مرتبط است با میوه های رسیده کامل، خرد شده یا ربع تهیه می شوند. اگر بریده شود، انتهای ساقه دست نخورده نگه داشته می شود، اما دانه ها بیرون می آیند و حذف می شوند زیرا می توانند ذخیره را تلخ کنند. لیموها را در شیشه ها بسته بندی می کنند و نمک به آن اضافه می شود. برخی از روش ها نیاز به آب لیموی اضافی دارند، در حالی که برخی دیگر نه. نمک به تدریج آب لیموها را در طی چند هفته تا چند ماه که لیموها آماده می شوند، خارج می کند.
لیموهای کنسرو شده در برخی از خواربارفروشی ها و به صورت آنلاین به فروش می رسند، اما تهیه آن آسان است. عنصر اصلی زمان برای اجازه دادن به نمک است تا جادوی خود را انجام دهد. که ما را به این سوال جذاب می رساند: آیا لیموهای نگهداری شده تخمیر می شوند؟ پاسخ بله است! میکروبهایی که در طی تخمیر اسید لاکتیک کار میکنند، مسئول تبدیل طعم لیمو از تازگی تند به ترشی پیچیده و ملایم هستند و در عین حال پوست و مغز را نرم میکنند تا زمانی که کرهای نرم شوند.
لیموها را قبل از نگهداری خوب بشویید و از نمک خوب استفاده کنید (هرگز یددار نشده باشد، زیرا می تواند کیفیت تند آب نمک اضافه کند).
سرعت بخشیدن به فرآیند
اگر نمیخواهید هفتهها منتظر بمانید تا لیموهای نگهداری شده بالغ شوند، میتوانید با دستور العمل یک شبه ما برای لیموهای نگهداری شده سریع تقلب کنید.
لیموها
می توانید از هر لیمو برای تهیه لیموهای نگهدارنده استفاده کنید. هنگامی که ما لیموهای کنسرو شده درست می کنیم، از لیموهای اورکا استفاده می کنیم، لیموهایی که در هر فروشگاه مواد غذایی فروخته می شود. و وقتی در فصل هستند، لیموهای مایر را بطری میکنیم تا از آبدار بودن و پوستهای نازک و فوقالعاده آنها نهایت استفاده را ببریم.
نحوه استفاده از لیموهای نگهداری شده
لیموهای نگهداری شده به غذاهای خاصی از مراکش (مانند مرغ تاگین)، الجزایر، تونس، لیبی و مصر و همچنین تأثیرات الهام گرفته از دیاسپورا در شرق مدیترانه، اصالت و حس مکان می بخشد. این تنها راه استفاده از آنها نیست. به سادگی با افزودن آنها به پایه گوجه فرنگی یک سوپ ماهی دلچسب، آن را از سمت اروپایی مدیترانه به سواحل آفریقا منتقل می کند.
لیموهای نگهداری شده یک ماده همه کاره است که می تواند به روش های بی شماری غیر سنتی و خلاقانه در همه چیز، از نوشیدنی ها گرفته تا سوپ ها و ماکارونی ها استفاده شود:
نکات کاربردی
- هم گوشت و هم پوست لیموهای نگهداری شده خوراکی هستند.
- لیموهای نگهداری شده که قبل از نگهداری بریده می شوند، نمک بیشتری نسبت به لیموهایی که بسته بندی شده اند، جذب می کنند.
- در برخی دستور العمل ها باید گوشت فوق شور را دور بریزید و فقط از پوست آن استفاده کنید یا قبل از پختن لیموترش آن را بشویید. این اقدامات می تواند به شما در کنترل چاشنی غذا کمک کند.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۱۶ ۲۳:۳۳:۰۶
عناوین بصورت هشتگ: #نحوه #استفاده #از #لیموهای #نگهداری #شده