ستون این هفته به مرحوم سارا جین استنز، بنیانگذار آکادمی شکلات بریتانیا، که دوست بزرگی برای تولید شیرینی و سفیر اصلی این صنعت بود، اختصاص دارد.
در طی چند سال گذشته در پست خود از آشنایی اندکی با او لذت بردم، و او هرگز آنقدر مشغول نبود که به عنوان عضوی از هیئت تحریریه ما با برخی کلمات یا مصاحبه کمک کند – واقعاً دلش برایش تنگ خواهد شد.
او با داشتن حس خشک شوخ طبعی و روحیه سخاوتمندانه، از بهترین ها یاد گرفت – میشل روکس، که چشمانش را به دنیای شکلات سازی باز کرد که هرگز به عقب نگاه نکرد. او بهعنوان یک نویسنده و شکلاتساز شناخته شد، بنابراین تعداد کمی از آنها میتوانستند جایگاه بهتری برای کمک به انتشار این کلمه در مورد شایستگیهای ساخت شکلاتهای مرغوب واقعی داشته باشند.
در واقع، از آنجایی که ادای احترام برای او از تمام حوزههای دنیای آشپزی و شیرینیپزی ادامه دارد، مطمئناً سهم او در این بخش بدون شک است. همانطور که او در یک گفتگوی نسبتاً اخیر توضیح داد، ایجاد جوایز سالانه برای آکادمی شکلات به عنوان یکی از به یاد ماندنی ترین دستاوردهای او – با تعداد انگشت شماری از آثار در اولین مناسبت آن در سال ۲۰۰۵. از آن زمان تاکنون توانسته است تعداد زیادی از افراد را به خود جذب کند. رقبای دست ساز شکلات از سراسر جهان.
حتی بیماری همه گیر آن را در مسیر خود متوقف نکرد، با قضاوت در مورد رویداد، که قبلاً شامل تولید شیرینی بود، در پشت صحنه ادامه یافت و به عنوان یادآوری ارزشمندی بود که هنوز خلاقیت زیادی در این بخش وجود دارد که توسط کوچک نشان داده می شود. کسبوکارهایی که کار خود را به شیوهای درست در تأمین منابع پایدار مواد تشکیل میدهند تا برخی از بهترین محدودههای ممکن را ایجاد کنند.
همانطور که همکارانش اشاره کرده اند، سارا با آکادمی که به تشکیل آن کمک کرد، میراث خوبی از خود بر جای می گذارد و کار آن برای ارائه بخشی از الهام و آموزش در این بخش همچنان بسیار ارزشمند است.
نیل بارستون، سردبیر، تولید شیرینی
در تماس باشید (ایمیل محافظت شده) یا از طریق شبکه های اجتماعی: @laserstudio_ir
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۹-۰۴ ۱۵:۴۰:۰۶
عناوین بصورت هشتگ: #میراث #خوب #شیرینی #پزی #که #از #مرحوم #سارا #جین #استنز #به #جا #مانده #است