۱۶ ژوئن ۲۰۱۱ – برای کمک به تولیدکنندگان مواد غذایی برای برآورده کردن تقاضای رو به رشد مصرفکنندگان برای محصولات سالمتر و طبیعیتر که طعم عالی با کالری کمتر ارائه میدهند، Barry Callebaut شکلات تیره ابتکاری خود را با عصاره استویا در بازارهای آمریکای شمالی، مرکزی و جنوبی عرضه میکند.
این شرکت اولین تولید کننده ای است که شکلات مبتنی بر استویا را برای تمام تولید کنندگان مواد غذایی در منطقه آمریکا ارائه می دهد. در توسعه شکلات جدید، Barry Callebaut شکر را با محلول شیرین کننده کاملا طبیعی متشکل از فیبرهای رژیمی جایگزین کرد. الکل قند طبیعی اریتریتول؛ و عصاره استویا، که به تنهایی کالری صفر در هر وعده را ارائه می دهد. محصول جدید همان طعم، بافت و عطر عالی را به شکلات سنتی و مرغوب ارائه می دهد.
لورا برگان، مدیر بازاریابی Barry Callebaut در آمریکای شمالی میگوید: «با افزایش چاقی و بیماریهای مرتبط با چاقی در قاره آمریکا، تولیدکنندگان مواد غذایی به طور مستمر سطوح قند و شیرینکننده را در محصولات نهایی خود ارزیابی میکنند تا بتوانند تقاضای مصرفکنندگان را برای گزینههای سالمتر برآورده کنند. بخش تولید مواد غذایی محلول شیرین کننده منحصر به فرد Barry Callebaut بر اساس ترکیبی از مواد تشکیل دهنده از یک منبع طبیعی است که تعادل کاملی از لذت و تغذیه را ارائه می دهد.
تایید استویا در حال حاضر در اتحادیه اروپا در حال بررسی است. در صورت تایید، احتمالا فرمولاسیون بسیاری از اقلام شیرینی پزی برای همیشه تغییر خواهد کرد!
تولیدکنندگان مواد غذایی به طور قابل درک سؤالات زیادی در مورد این ماده جدید دارند که می تواند تأثیر زیادی بر صنعت داشته باشد. برای کمک به دریافت پاسخ شما، در ۲۳ ژوئن در “استویا ۲۰۱۱ – پیشرفت در استراتژی و نوآوری” شرکت خواهم کرد. این کنفرانس آخرین تحولات کمیسیون اتحادیه اروپا، راه حل های عملی برای چالش های فرمول بندی مجدد و چگونگی دستیابی به پذیرش مصرف کننده را مورد بحث قرار خواهد داد.
لطفاً اگر سؤالی وجود دارد که می خواهید از من بپرسم، به من اطلاع دهید!
مطالب مرتبط
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۲-۲۸ ۱۶:۴۶:۰۶
عناوین بصورت هشتگ: #موفقیت #استویا