یک بار دیگر مطالعه دیگری تکمیل شده است که شواهدی در مورد مزایای سلامتی کاکائو ارائه می دهد.

در مطالعه منتشر شده در ژورنال تغذیه، متابولیسم و ​​بیماری های قلبی عروقی، محققان دریافتند که مصرف روزانه ۴۰ گرم پودر کاکائو و ۵۰۰ میلی لیتر شیر بدون چربی به مدت چهار هفته با افزایش سطح کلسترول HDL (خوب) و کاهش سطوح مرتبط است. کلسترول LDL (بد).

محققان، ۴۲ داوطلب را برای شرکت در کارآزمایی تغذیه تصادفی متقاطع که به مدت چهار هفته به طول انجامید، استخدام کردند. همه شرکت کنندگان روزانه ۵۰۰ میلی لیتر شیر بدون چربی با یا بدون ۴۰ گرم پودر کاکائو دریافت کردند. ۴۰ گرم پودر کاکائو ۴۹۵.۲ میلی گرم پلی فنول و ۴۲۵.۷ میلی گرم پروآنتوسیانیدین فراهم کرد.

جالب توجه است، مشخص شد که شیر به اضافه کاکائو با افزایش پنج درصدی سطح کلسترول HDL در طی یک دوره چهار هفته‌ای در مقایسه با تنها شیر مرتبط است. علاوه بر این، کاکائو به اضافه شیر با کاهش ۱۴ درصدی سطح کلسترول LDL اکسید شده در مقایسه با شیر مرتبط بود.

در مورد مکانیسم بالقوه اثر، محققان خاطرنشان کردند که پلی فنول های موجود در کاکائو ممکن است به ذرات LDL متصل شوند و بنابراین از اکسید شدن آنها جلوگیری می کنند.

با توجه به افزایش HDL، آن‌ها خاطرنشان کردند که مکانیسم ناشناخته باقی مانده است، اما ممکن است مربوط به پلی فنول‌هایی باشد که تولید مولکولی به نام آپولیپوپروتئین (Apo) A1 را افزایش می‌دهند، که جزء پروتئینی اصلی HDL است.

به نظر می رسد که فواید کاکائو برای سلامتی بیشتر و بیشتر مورد توجه مطبوعات ملی و تجاری قرار می گیرد و گزارش های اخیر در مورد فواید کاکائو برای سلامت قلب و عروق و پوست و همچنین عملکرد چشم و مغز بحث می کنند. حتی شرکت های شیرینی پزی مانند Hersheys و Mars گرفتار این هیاهو شده اند و برای تحقیق در مورد این مزایا پول سرمایه گذاری می کنند.

با این حال، به نظر می رسد که من متوجه می شوم که نتایج این مطالعات اغلب می تواند گمراه کننده باشد، با هدف تشویق مردم به خوردن بیشتر شکلات – که در بیشتر موارد موجودیتی کاملاً متفاوت با پودر کاکائو است. در حین تحقیق بر روی Phenol-explorer (پایگاهی از محتوای پلی فنول غذاهای مختلف)، من علاقه مند بودم به این نکته توجه کنم که سایر مواد غذایی مانند چای سبز، انواع توت ها و سیب، دارای محتوای پلی فنل قابل مقایسه با کاکائو هستند، اما فواید دیگری نیز در این شکل دارند. از ویتامین ها و مواد معدنی – بنابراین در واقع از نظر بهبود سلامت قلب و عروق برای مصرف کنندگان ترجیح داده می شود. با این حال، در اکثر مطالعاتی که من به آنها نگاه کرده‌ام، این موارد حتی ذکر نشده‌اند، که شاید نشان می‌دهد که وقتی بسیاری از تحقیقات توسط خود شرکت‌های شکلات تکمیل می‌شود، آنها مغرضانه خواهند بود.

برای اظهار نظر در مورد این داستان لطفا به صفحه LinkedIn تولید شیرینی پزی مراجعه کنید یا به من ایمیل بزنید

مطالب مرتبط



برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۲-۲۱ ۱۵:۰۷:۰۷
عناوین بصورت هشتگ: #مزایای #سلامتی #بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *