۲۳ آگوست ۲۰۱۱ – قیمت های نوسان کاکائو و مشکلات اخیر عرضه، باعث شده است که بسیاری از شیرینی پزی ها و نانوایان به دنبال راه حلی برای کاهش میزان کاکائو استفاده شده در محصولات خود به عنوان وسیله ای برای کنترل هزینه های دستور پخت و حصول اطمینان از عدم افزایش قیمت ها باشند. مصرف کنندگان
برای رفع این مشکل، Tate & Lyle یک محلول جایگزین کاکائو با استفاده از یک ماده پودر خرنوب با کیفیت بالا، Carcao، راه اندازی کرده است. این راه حل به تولیدکنندگان مواد غذایی اجازه می دهد تا صرفه جویی قابل توجهی در هزینه های کل دستور تهیه کنند.
با طعم و رنگ آشنای کاکائو، کارکائو می تواند به عنوان یک جایگزین جزئی کاکائو در کاربردهای لبنی، نانوایی و بستنی استفاده شود. Tate & Lyle با کار بر روی خلاصههای تولیدکننده، میتواند محصولات سفارشی را مطابق با رنگ یا طعم مورد نظر سازنده تولید کند.
به عنوان مثال، با تنظیم دما و شرایط برشته شدن در طول تولید پودر خرنوب، متخصصان Tate & Lyle قادر به تولید یک سری محصولات مختلف کارکائو هستند که از قهوهای روشن و طعم شیرین تا قهوهای تیره با طعم بدون شیرینی قوی را شامل میشود. تکنسین های Tate & Lyle دست در دست تولید کنندگان برای توسعه دستور العمل های سفارشی و دستیابی به نتایج دلخواه کار می کنند.
Tate & Lyle مطالعات موردی را برای نشان دادن مزایای هزینه استفاده از Carcao برای تولیدکنندگان، از جمله موس شکلات، مافین طعم دهنده شکلات، نوشیدنی کاکائویی، بستنی شکلاتی و پرکننده کاکائو توسعه داده است. این دستور العمل های طعم عالی دارای خواص و کیفیت مشابه با جایگزین کامل کاکائو هستند و کاهش قابل توجهی از هزینه را در هزینه کل دستور تهیه می کنند.
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۴-۰۴ ۱۱:۵۹:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #محافظت #در #برابر #افزایش #قیمت