آیا وب سایت جدید هیجان انگیز ما را دیده اید؟ پس از طراحی مجدد خود مجله در ابتدای سال جاری، وب سایت اکنون ظاهر و احساس مدرن تری دارد و دارای طراحی واکنشگرا کاربر پسند است، به این معنی که می توان آن را به طور کامل در هر دستگاهی مشاهده کرد. افزودههای جدید شامل پیوندهای سریع به پستهای محبوب و همچنین اطلاعات بینش و مقالات سفید قابل دانلود است. نگاهی بیندازید و نظر خود را با ما در میان بگذارید – www.confectioneryproduction.com
مثل همیشه، می توانید به آخرین شماره CP در سایت نیز دسترسی داشته باشید یا اگر مشترک نیستید، محتوای انتخاب شده را مشاهده کنید. بنابراین، در اینجا مزه آنچه را که در شماره ژوئیه/آگوست خواهید یافت، مشاهده می کنید.
دیزی فیلیپسون با تمرکز بر اکستروژن و شکلدهی، چگونگی تکامل فناوری را در نظر میگیرد، در حالی که کیت گراهام به این میپردازد که چگونه انعطافپذیری فرآیند میتواند به تولیدکنندگان کمک کند تا نوآوری کنند و سارا کچین درباره نقش سیستمهای بازرسی در تولید شیرینیجات بحث میکند.
علاوه بر سایر مقالات مفید که بر روی تکنیک های لعاب کاری و پولیش و نگاهی به نوآوری های چاپ و بسته بندی تمرکز دارند، ما نیز در این شماره اخبار و نظرات گسترده و روشنگری داریم.
و در نهایت، Iba – نمایشگاه بین المللی نانوایی، از ۱۲ تا ۱۷ سپتامبر در Fairground Messe München برگزار می شود. ما مجموعهای از غرفهداران کلیدی را در پیشنمایش نمایشگاه خود نشان میدهیم. اگر میخواهید با من و/یا مدیر فروش CP فرانکی در نمایشگاه ملاقاتی ترتیب دهید تا درباره فرصتهای سرمقاله و تبلیغات صحبت کنید، لطفاً با ما تماس بگیرید.
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۹-۰۴ ۱۲:۴۶:۰۶
عناوین بصورت هشتگ: #ما #را #به #صورت #آنلاین #بررسی #کنید