تعداد کمی از میوه ها مانند لیمو غذا را زنده می کنند. یک دمنوش تازه می‌تواند مقدار مناسبی اسیدیته را به کلاسیک‌های ایتالیایی مانند ماکارونی لیمو گوجه‌فرنگی، پر کردن پیکاتای مرغ – ویترینی واقعی برای طعم پر جنب و جوش لیمو – یا زینگ به یک کوکتل فرانسوی ۷۵ اضافه کند. از پوست گرفته تا آب آن، لیموی تازه می تواند همه این کارها را انجام دهد و خیلی بیشتر—اگر می خواهید با آن دانه های مزاحم مبارزه کنید. اما، صبر کنید، ممکن است مجبور نباشید: وجود دارد است یک جایگزین در بازار، یک پدیده مرکبات به نام (درام رول، لطفا!) لیموهای بدون دانه. در اینجا چیزی است که ما در مورد این تغییر دهنده بازی کشف کردیم، از پیشینه آن گرفته تا کاربردها و مزایای متعدد آن.






لیموی بدون هسته چیست؟

لیموهای بدون دانه تمام درخشندگی لیموهای معمولی را ارائه می دهند اما بدون دانه. Zak Laffite، رئیس شرکت Wonderful Citrus توضیح می دهد: “آنها از نوادگان یک لیمو Eureka هستند، که تقریباً غالب ترین لیمویی است که در خواربار فروشی پیدا می کنید، بنابراین تمام فضیلت های آن لیمو را به همراه بی دانه بودن به همراه دارد.” لیموهای بی‌دانه شگفت‌انگیز را معرفی کرد – یک نوع ممتاز از لیموهای بدون دانه طبیعی و غیر GMO تایید شده توسط پروژه – برای تولید راهروها در سال ۲۰۱۹.


همان طعم تند، آب میوه بیشتر

Brooke “Chef Bae” Baeevsky، یک سرآشپز مشهور خصوصی که غذاهای سالم و ضد آلرژی می پزد و مجری برنامه تلویزیونی است. شنیده می خورد، لیموهای بی دانه Wonderful را با جان و دل پذیرفته است. او با تخمین اینکه در ماه حدود ۲۰۰ لیمو را از بین می‌برد، می‌گوید: «من در دسرهایم از لیمو استفاده می‌کنم و سپس از کل لیمو در آشپزی‌ام استفاده می‌کنم. او خاطرنشان می کند که کمبود دانه ها به این معنی است که آب میوه بیشتری وجود دارد. او می‌گوید: «من متوجه شدم که آن‌ها نه خیلی ترش هستند، نه اصلاً تلخ – آنها نت‌های شیرین خوبی دارند.


برای طرفداران مرکبات، چیزی برای از دست دادن و همه چیز برای به دست آوردن وجود ندارد. “لازم نیست بین طعم و آبدار بودن، معاوضه ای ایجاد کنید. اگر طعم و مزه را دوست دارید، با آن معاوضه نمی کنید، بنابراین همه چیزهای خوب را از لیموی استاندارد خود می آورید و آن را روی آن قرار می دهید. لافیت می گوید با بی دانه.



مزایای چندگانه

به گفته لافیت، دانه‌های لیمو می‌توانند تلخ باشند، بنابراین می‌توانند طعم میوه یا حتی غذا را کاهش دهند. Baevsky اضافه می کند که آشپزهای خانگی ممکن است در ترفندهای مفید مانند استفاده از یک صافی مشبک برای جدا کردن دانه ها به خوبی آشنا نباشند، بنابراین آنها به آبمیوه گیری دستی متوسل می شوند و کاسه ها یا بشقاب های زیادی را کثیف می کنند.


صرفه جویی در زمان: سرشار از ویتامین C، آنها همچنین می توانند به عنوان جایگزین سدیم عمل کنند و یک کالای گرانبها را به حداکثر برسانند. “این باعث صرفه جویی در زمان شما می شود که باید آن پارچه پنیر را روی لیمو خود بگذارید، دانه ها را از ماریناد خود جدا کنید، یا اگر چای سرد می نوشید، لازم نیست نگران گیر کردن دانه ها در نی خود باشید.” او می‌گوید: در حالی که برخی ممکن است چنین حوادثی را «مشکلات کوچک» بنامند، برای سرآشپزها یا هر مصرف‌کننده‌ای با حجم بالا، لیمو بدون هسته یک موهبت بزرگ است.


سایر مزایای: “عالی است، شما آن را باز می کنید، بدون ظرف اضافی، آن را مستقیماً در غذا فشار دهید، و می دانید که دانه هایی وجود نخواهد داشت که نمی خواهید بخورید، خطر خفگی برای بچه ها وجود ندارد، و نخواهید خورد. بایوسکی می گوید، آنها را از خورش روی اجاق خود ماهیگیری کنید.



جاده لیموهای بی دانه

لیموهای بدون هسته برای همه از سرآشپزهای حرفه ای گرفته تا علاقه مندان به پخت و پز و شیرینی پزی سود می برد، پس چرا تا به حال این کار طول کشیده است تا این بی خردان مورد توجه قرار گیرد؟


ازمایش و خطا

لافیت توضیح می دهد که در حالی که لیموهای بدون دانه ۳۰ سال است که وجود دارند، چند مانع مانع پیشرفت آنها شده است. برای یک چیز، واریته‌های اولیه بدون دانه علامت خود را از دست دادند. الکس جکسون، معاون فروش و تدارکات شرکت فریدا برندد، یک عمده‌فروش متخصص در میوه‌ها و سبزیجات منحصربه‌فرد، می‌گوید: «زمانی که لیموهای بدون هسته برای اولین بار به بازار آمد، هنوز هم میوه‌ای پیدا می‌کردید که گهگاهی دانه‌هایی داشت.


تحقیقات جهانی

این ناهماهنگی یک مانع بود. لافیته می گوید: «شما می خواهید یک لیموی بدون هسته بدون دانه باشد، نه شبیه به دانه. آنها همچنین برای کشاورزان قابل دوام نبودند زیرا درختان روشنایی میوه بسیار کمی می دهند. در جست‌وجوی جهانی برای لیموهای واقعاً بی‌دانه، تیم شگفت‌انگیز گونه‌های با عملکرد برتر را در آفریقای جنوبی و استرالیا پیدا کرد. ما این مزیت را داشتیم که می‌توانستیم ببینیم تولیدکنندگان محلی چگونه این کار را انجام می‌دهند و می‌توانیم میوه را آزمایش کنیم و آن را در زمان واقعی از نظر نحوه ارائه تمام ویژگی‌های ارزشی که به دنبال آن بودیم، ببینیم، و این ثابت کرد. بیرون،” او می گوید.


جکسون دریافت که واریته های امروزی «تقریباً ۱۰۰ درصد بدون دانه هستند».


میوه دهی

به گفته لافیت، چالش دیگر تکرار در دسترس بودن لیموهای معمولی در تمام طول سال بود که مستلزم کاشت همزمان در مناطق مختلف بود. هدف این بود که مشتریان «بذرها را کنار بگذارند و هرگز به عقب برنگردند». این شرکت اکنون در سه منطقه در کالیفرنیا در مکزیک نخلستان دارد، با شرکای خود در شیلی کار می کند و به تازگی در آرژانتین کاشته شده است.



توسط کیف

لیموها به جای اینکه به صورت فله ای فروخته شوند، در کیسه های یک پوندی، دو پوندی و پنج پوندی بسته بندی می شوند، که به شرکت اجازه می دهد تا از هر گونه اختلاط ناخواسته در راهروی محصول که ممکن است منجر به یک تجربه بذری شود، جلوگیری کند.


با گذشت زمان، به نظر می‌رسد که لیموی بدون هسته به آب‌گیری اصلی هر مرکباتی تبدیل شود.



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۲-۲۷ ۲۲:۲۰:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #لیموهای #بدون #دانه #معطر #آبدار #در #تمام #نقاط #عرضه #می #شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *