با توجه به اینکه این ترفند یا درمانگرها برای یک سال دیگر از بین رفته اند، تحقیقات جدید نشان می دهد که خوراکی های هالووین مانند شیرینی های شکلاتی، آدامس و شیرینی های قندی در چند سال اخیر شاهد کاهش مصرف جهانی بوده اند.
بر اساس تحقیقات Euromonitor International در سال ۲۰۱۶ در مورد صنعت غذای بسته بندی شده، شیرینی شکلاتی بین سال های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۵ ۱.۶ درصد کاهش داشته است و در سال ۲۰۱۵-۲۰۱۶ ۰.۲ درصد کاهش داشته است. آدامس در سال ۱۵-۲۰۱۴ ۱.۲ درصد کاهش یافت و در سال ۱۶-۲۰۱۵ ۰.۱ درصد کاهش یافت. شکر در سال ۲۰۱۴-۲۰۱۵ ۱.۵ درصد کاهش داشته و بین سال های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۶ ۰.۱ درصد کاهش داشته است.
با این حال، به نظر می رسد که ماست با تبدیل شدن به موتور جدید رشد جهانی، روند را کاهش می دهد. این دسته در سالهای ۱۵-۲۰۱۴ ۷.۷ درصد رشد کرد و بین سالهای ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۶، ۷.۴ درصد افزایش یافت.
در همین حال، بیسکویتهای شیرین، اسنکبارها و میانوعدههای میوهای پایینتر از فهرست رشد بودند و در سالهای ۲۰۱۴-۲۰۱۵ ۵.۸ درصد افزایش یافتند و از ۲۰۱۵-۲۰۱۶ ۵.۶ درصد افزایش یافتند. این ارقام همچنین نشان می دهد که تنقلات مرزه بین سال های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۵ ۵.۳ درصد افزایش داشته است و در سال ۲۰۱۵-۲۰۱۶ ۵.۵ درصد افزایش یافته است.
رافائل مورو، تحلیلگر مواد غذایی در Euromonitor International، توضیح داد: «جنگ با شکر تقاضای بالقوه تنقلات شیرین را کاهش داده است، زیرا مصرفکنندگان آگاهی بیشتری نسبت به مواد مورد استفاده در تولید غذا دارند و در مصرف آنها محتاطتر هستند.
ذهنیت رو به رشد «بازگشت به اصول» نسبت به غذا به این معنی است که بسیاری از دستور العمل ها و مواد قدیمی توسط مصرف کنندگان دوباره کشف می شوند.
به گفته موریو، مدتهاست که ماست از جایگاه اصلی خود به عنوان یک ماده آشپزی دور شده و به یک میان وعده شیرین تبدیل شده است. تعداد فزایندهای از ترکیبهای مصرفکننده با استفاده از تاپینگهایی مانند غلات یا میوهها، این محصول را به یک میانوعده بسیار شخصی تبدیل کرده است.
او افزود که به طور کلی سالهای ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ سالهای ناامیدکنندهای برای صنعت غذای جهانی بودند، زیرا بازارهای نوظهور کلیدی، چین و برزیل، عملکرد ضعیفی داشتند. بازارهای توسعهیافته نیز با چالشهایی مواجه شدند که ماهیت خرید مواد غذایی همچنان در حال تکامل بود.
لامین لاهواسنیا، رئیس غذای بستهبندی شده در Euromonitor International، خاطرنشان کرد: «در مواجهه با آینده رشد پایین، اکثر شرکتهای مواد غذایی در حال حاضر مسیر خود را به سمت یکی از معدود مقصدها هدایت کردهاند.»
او خاطرنشان کرد که بسیاری از موج سلامت و تندرستی را انتخاب کردهاند و امیدوارند که این موج به رشد بالاتر از ۱.۱ درصد ادامه دهد. این استراتژی عموماً نیازمند سرمایه گذاری است، چه در تحقیق و توسعه و چه سرمایه برای تملک.
لاهواسنیا افزود، استراتژی دوم بر مصرف در حال حرکت و تبدیل محصولات غذایی بیشتر به انواع میان وعده متمرکز است. او توضیح داد: «میانوعدهها مطمئناً نسبت به محیط رشد کم که بقیه مواد غذایی بستهبندی شده را تحت تأثیر قرار میدهد، مصون بودهاند و شرکتهایی مانند PepsiCo، Lindt و Ferrero نشان دادهاند که میتوان در میانوعدهها بازده کاملی داشت.
به گفته او، سومین مسیر، مسیری است که بر روی برندها/دستههای کلیدی تمرکز میکند تا سودآوری را بهبود بخشد و ادغام کرافت-هاینز بهترین نمونه از آنچه به نظر میرسد است.
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۳-۱۳ ۰۴:۴۱:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #قنادی #هالووین #رو #به #افول #است