چه باور داشته باشید که چنین چیزی وجود دارد یا نه، رشد شیرینی های شکلاتی سالم تا سال ۲۰۲۱ از شکلات های معمولی پیشی خواهد گرفت.

طبق گزارش Euromonitor International، شیرینی‌های شکلاتی سالم که شامل عملکردی غنی‌شده، ارگانیک، چربی کاهش‌یافته و قند کاهش‌یافته است، از نظر ارزش خرده‌فروشی در سال‌های ۲۰۱۶-۲۰۲۱ به میزان ۳.۵ درصد در سطح جهان رشد خواهند کرد. تحقیقات آن نشان می دهد که این امر از شیرینی های شکلاتی معمولی که قرار است ۲.۳ درصد از نظر ارزش خرده فروشی افزایش یابد، پیشی خواهد گرفت.

با توجه به حجم مصرف، پیش‌بینی می‌شود که شیرینی‌های شکلاتی سالم تا سال ۲۰۲۱ ۲.۶ درصد افزایش یابد، در مقایسه با پیش‌بینی رشد ۱.۳ درصدی برای قنادی‌های شکلاتی معمولی.

اوا هادسون، رئیس بخش سلامت و تندرستی در Euromonitor International، توضیح می‌دهد: «روزهایی که بدون گلوتن، لاکتوز یا محصولات لبنی فقط توسط افرادی که دچار عدم تحمل بودند مصرف می‌شد، گذشته است.

رشد فروش محصولات ارگانیک و بدون مواد غذایی در سال ۲۰۱۶ رونق گرفت زیرا مصرف کنندگان برچسب ها را با دقت بیشتری از همیشه می خوانند، به دنبال مواد طبیعی می گردند و به دنبال غذاهایی می گردند که خریدی “بدون گناه” را نشان می دهند. قبل از رونق، گزینه های بدون گلوتن و لاکتوز برعکس راحتی بودند، به این معنی که مصرف کنندگان مجبور بودند تقریباً از هر وعده غذایی خودداری کنند یا از صفر تهیه کنند.

«اکنون، راحتی راه خود را پیدا کرده است و با آن، فرصت‌های رشد فراوان است. ارگانیک نیز با روند برچسب طبیعی و تمیز همگام است و بنابراین بعید است در آینده قابل پیش بینی مورد توجه مصرف کنندگان قرار گیرد.



برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۲-۱۴ ۱۶:۰۷:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #قنادی #سالم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *