من همیشه از Food Matters Live که در حال حاضر در ExCel لندن برگزار می شود، لذت می برم. من عاشق این واقعیت هستم که غرفه داران زمان برای صحبت کردن دارند و من همیشه چیزهای زیادی یاد می گیرم و برای مقالات و مصاحبه های آینده برای تولید شیرینی پزی الهام می گیرم.
مسائل مربوط به غذا، سلامت و تغذیه امسال به سختی از سرفصل اخبار خارج شده است. بحث های جاری در مورد نمک، شکر و چربی باعث شده است که کل چشم انداز صنعت غذا شروع به تغییر کند و این البته بر بخش شیرینی و تنقلات تأثیر می گذارد.
تولیدکنندگان تحت فشار فزاینده ای برای ارائه اطلاعات مربوط به مواد تشکیل دهنده هستند که مصرف کنندگان آن را درک می کنند و این بدان معنی است که سطوح بالای این مواد کمتر سالم برای همه اعلام شده است.
البته، مصرفکننده باهوش میداند که صرفاً یک مورد کم کردن خوراکیهای کمتر سالم است، اما انتخاب و تنوع کلیدی است زیرا جریان ثابتی از محصولات جدید هیجانانگیز و نوآورانه وارد بازار میشوند تا نیاز به لذت سالمتر را برطرف کنند. فروش محصولات بدون محصولات افزایش یافته است و تعداد زیادی از مواد و محصولات نوآورانه جدید قفسه ها را پر کرده است تا تقاضای مصرف کنندگان برای غذا و نوشیدنی سالم و مغذی را برآورده کند.
خود نمایش و بحثهایی که در آنجا برگزار میشود، جاذبههای بازدیدکنندهای قابل تأمل و تعاملی است که طرز فکر ما درباره آینده غذا و تغذیه را از طریق مجموعهای از نمایشهای آشپزی زنده، مزهها و گفتگوها به چالش میکشد. Food Matters Live ارزش بازدید را دارد، بنابراین اگر امسال به نمایشگاه نرسیدید، پیشنهاد می کنم آن را در سال ۲۰۱۶ ببینید.
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۳-۲۸ ۰۱:۵۳:۰۶
عناوین بصورت هشتگ: #غذای #فکر