با گذراندن چندین روز برای پوشش Anuga FoodTec در هفته گذشته، دیدن تنوع بسیار زیاد تجهیزات و روندهای پرده برداری شده در نمایشگاه، دلگرم کننده بود.

همانطور که در وبلاگ هفته گذشته اشاره کردم، در واقع تحولات جالبی در رابطه با بخش شیرینی پزی و نانوایی، به ویژه در مورد سیستم های اتوماسیون وجود داشت.

چالش ادغام سطوح بالاتر اتوماسیون در خطوط تولید چیزی است که نشان دهنده یک چالش کلیدی برای تمام بخش های صنعت است. برای کسانی که از Anuga بازدید می کردند، واضح بود که این وظیفه ای است که شرکت ها در پرده برداری از مجموعه ای از راه حل ها از جمله ویژگی های صرفه جویی در انرژی تجهیزات و معرفی مجموعه ای از رباتیک برای بسته بندی به سرعت درگیر آن هستند.

همانطور که از بررسی ما از نمایشگاه در نسخه بعدی ما خواهید دید، برخی از خطوط ماشین آلات قوی در طول نمایشگاه تجاری چهار روزه به نمایش گذاشته شد که برخی از آنها اخیراً در ISM و ProSweets دیده شده بودند. با این حال، چند جواهر غیرمنتظره نیز وجود داشت.

یکی از جنبه‌هایی که من به‌ویژه از آن لذت بردم و دیدن آن باعث دلگرمی شد، فضای اختصاص داده شده به نسل بعدی تکنسین‌ها، مهندسان و طراحان بخش مواد غذایی، با نمایش‌های جذابی از کار دانشجویان به عنوان بخشی از این رویداد بود.

برداشت کلی از جلسات هفته گذشته در کلن یکی از پیشرفت های قابل توجهی بود که در تعدادی از بخش های اصلی در توسعه تجهیزات و سیستم ها حاصل شده است.

بنابراین بررسی گزارشی از شرکت تحقیقاتی Mintel در این هفته که نشان می‌دهد نرخ توسعه تجهیزات با افزایش عرضه محصولات نهایی مطابقت دارد، تا حدودی تشویق‌کننده بود.

بر اساس یافته های این سازمان، طیف تولید شیرینی های شکلاتی عید پاک در مقایسه با سال گذشته ۲۳ درصد در سطح جهانی افزایش یافته است. این تحقیق همچنین نشان داد که رابطه عاشقانه بریتانیا با شیرینی‌پزی به دور از کاهش است و بریتانیایی‌ها بیشترین شکلات را در جهان مصرف می‌کنند (۸.۳ کیلوگرم در سال و سوئیس و آلمان با فاصله بسیار کمی در رده‌های بعدی قرار دارند.

در حالی که نگرانی های رو به رشد سلامتی به درستی بر انتخاب محصولات مصرف کنندگان تأثیر می گذارد، به نظر می رسد که پدیده غذاهای لوکس گاه به گاه یکی از مواردی است که برای آینده قابل پیش بینی باقی خواهد ماند.

لطفاً با آخرین اخبار، دیدگاه ها و هر گونه بینش بازار در تماس باشید (ایمیل محافظت شده).



برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۱۷ ۱۳:۵۰:۰۶
عناوین بصورت هشتگ: #علائم #تشویقی #برای #توسعه #تجهیزات #محصول #نهایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *