باترکریم آلمانی یکی از انواع باترکریمها است که طرز تهیه آن نسبت به باترکریم سوئیسی و آمریکایی راحتتر است و اتفاقا سرعت درست کردن آن هم نسبت به نوعهای دیگر باترکریم بالاتر و سریعتر آماده میشود. توی این نوع از باترکریم، از تخم مرغ به صورت کامل استفاده میشه و همین موضوع باعث زرد شدن رنگ آن و استفاده کردن این نوع باترکریم در زیر کار میشود. اگر شما هم از درست کردن باترکریم سوئیسی و آمریکایی شکست خوردهاید، اصلا نگران نباشید، ما در این مطلب قصد داریم طرز تهیه باترکریم آلمانی که راحتتر از این دو باترکریم است را برای شما توضیح دهیم، پس با سایت لیزراستودیو همراه باشید.

باترکریم
مواد لازم برای تهیه باترکریم آلمانی
موادی که برای این نوع از باترکریم استفاده میشود، شامل موارد زیر هستند.
- زرده تخممرغ: ۳ عدد
- نشاسته ذرت: ۲ قاشق مرباخوری
- شیر:۲/۳ پیمانه
- شکر: ۱/۲ پیمانه
- وانیل: نوک قاشق مربا خوری
- کره: ۲۵۰_۳۵۰ گرم
پس از تهیه کردن مواد لازم برای درست کردن این باترکریم، حالا نوبت به بررسی طرز تهیه این باترکریم است که در ادامه به بررسی این موضوع میپردازیم. دقت کنید که از باترکریم آلمانی میتوانید برای پوشش دادن انواع کیکها و همچنین تزیین انواع کیکها استفاده کرد.
طرز تهیه باترکریم آلمانی
قبل از شروع طرز تهیه باترکریم آلمانی، جا دارد که بگوییم به دلیل استفاده از کرم کاستارد در این نوع باترکریم، بعضی از افراد به این نوع باترکریم، باترکریم کاستارد هم میگویند. مراحل تهیه باترکریم کاستارد به شرح زیر است:
قبل از شروع هر کاری، ابتدا کره را چند ساعت قبل از یخچال درآورید تا به دمای محیط برسد و کاملا کره نرم شود. ناگفته نماند که بجای کره، میتوان از کره حیوانی و کره گیاهی هم استفاده کنید.
- درست کردن کرم کاستارد، اولین مرحله است. برای درست کردن کرم کاستارد، ابتدا شیر و شکر را داخل شیر جوش ریخته و اجازه دهید شکر، کاملا در شیر حل شود. برای این بهتر است حرارت گاز کاملا ملایم و به آرامی این کار انجام شود.
- اضافه کردن زرده تخم مرغ و نشاسته ذرت، دومین مرحله است. در مرحله بعدی در یک ظرف، نشاسته ذرت را به همراه ۳ عدد زرده تخم مرغ ترکیب کنید و آنها را با هم مخلوط کنید، سپس شیر و شکری که در مرحله قبلی با هم ترکیب شده بودند را قاشق قاشق به زرده تخم مرغ و نشاسته اضافه کنید.
نکته مهمی که در این مرحله وجود دارد این است که در صورت اضافه کردن یکباره شیر به تخم مرغ، زردهها میبرد و به همین دلیل باید مرحله به مرحله این کار را انجام دهید. - درست کردن کرم، سومین مرحله است. سومین مرحله، مربوط به درست کردن کرم کاستارد است که برای این مرحله باید تمام مواد گفته شده را مجددا داخل شیر جوش ریخته و روی حرارت قرار دهید تا کرم غلیظی به دست آید. دقت کنید که در این مرحله نباید حرارت گاز زیاد باشد و با توجه به اینکه زمان تهیه این کرم، کم است و حدود ۲ دقیقه طول میکشد، پس از پای اجاق گاز تکان نخورید و مرتبا آن را هم بزنید. بعد از سفت شدن کرم آن را داخل یک ظرف گود ریخته و اجازه دهید تا کرم سرد شود.
- فرم گرفتن باترکریم، مرحله چهارم است. اگر یادتان باشد، قبل از اینکه مراحل تهیه باترکریم را ذکر کنیم، گفتیم که کره را در دمای محیط قرار دهید تا کاملا نرم شود، حالا در این مرحله باید کره را به مدت ۵-۶ دقیقه با همزن هم بزنید تا رنگ کره کاملا روشن شود. در ادامه باید قاشق قاشق کرم کاستارد را به کره اضافه کنید و هم بزنید، تا کرم شما سفت و فرم دار شود. بعد از اینکه تمام کرم کاستارد را به کره قاشق قاشق اضافه کردید، متوجه میشوید که باترکریم شما کاملا فرم گرفته و آماده استفاده کردن است.
چنانچه شما مطابق گفتههای ما هر ۴ مرحله را پیش بروید، مطمئن باشید یک باترکریم آلمانی فوق العاده خوب را میتوانید تهیه کنید و از آن استفاده کنید.

طرز تهیه باترکریم آلمانی
فوت و فنهای درست کردن باترکریم آلمانی
مسلما درست کردن هر ماده خوراکی، فوت و فنی دارد که با یادگرفتن این نکات، محصول نهایی شما بهتر خواهد شد. باترکریم آلمانی نیز از این قاعده مستثنی نیست و در هنگام درست کردن آن یکسری نکات وجود دارد که به شرح زیر هستند.
- برای اینکه طعم و عطر باترکریم آلمانی شما بهتر باشد، شما میتوانید از وانیل یا اسانسهای دیگر استفاده کنید.
- بلافاصله باترکریم را بعد از آماده سازی استفاده کنید و اگر قصد دارید برای چند روز آینده از آن استفاده کنید، حتما آن را داخل ظرف دربستهای ریخته و داخل یخچال نگهداری کنید.
- باترکریم را تا مدت ۲ ماه در فریزر یخچال میتوان نگهداری کرد.
- بعد از خارج کردن باترکریم از یخچال، ابتدا باید باترکریم به دمای محیط برسد، سپس مجددا با همزن هم بزنید تا فرم بگیرد.
به هیچ عنوان از پودر نشاسته گل برای تهیه باترکریم آلمانی استفاده نکنید. - ترجیحا شیر و نشاسته ذرت را از شب قبل با هم مخلوط کنید و در یخچال نگهداری کنید.
- میتوانید از رنگهای مجاز خوراکی برای رنگ دادن به باترکریم استفاده کنید.
اگر در رابطه با خرید مواد اولیه سوالی دارید ما مشتاقانه پاسخگوی سوالات شما هستیم
تلفن ثابت : ۹۱۰۰۹۲۸۹-۰۲۱ | تلفن همراه :۰۹۰۳۷۸۹۲۶۱۵
اصولا درست کردن و طرز تهیه باترکریم آلمانی، نسبت به دیگر نوعهای باترکریم آسانتر است. از این رو اگر در درست کردن انواع دیگر باترکریم مانند باترکریم سوئیسی و… مشکل دارید، از این باترکریم استفاده کنید. نکتهای که در اینجا لازم است بگوییم، این است که برای زدن شکوفه روی کیک، بهتر است از این نوع باترکریم استفاده نکنید، البته میتوان با باترکریم آلمانی هم شکوفه زد. اما شکل ظاهری آن به زیبایی شکوفههایی که با دیگر باترکریمها زده میشود، نیست.

تزئین کیک با باترکریم
سوالات متداول طرز تهیه باتر کریم آلمانی
- آیا میتوان باترکریم آلمانی را برای مدت طولانی نگهداری کرد؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم بله، اما بهترین طعم و فرم دهی این باترکریم زمانی است که بلافاصله بعد از حاضر شدن، از آن استفاده کنید، البته به مدت ۲ روز در یخچال و به مدت ۲ ماه در فریزر یخچال میتوان این باترکریم را نگهداری کرد.
- برای رنگی کردن باترکریم آلمانی چکار کنیم؟ میتوانید از رنگهای مجاز خوراکی برای رنگ دادن به باترکریم آلمانی استفاده کنید.
- از باترکریم آلمانی میتوان برای تزیین کیک و دسر استفاده کرد؟ با توجه به اینکه بافت این نوع باترکریم خیلی نرم است، پس بهتره برای آیسینگ و فیلینگ کردن ازش استفاده کنید.
کلام نهایی در طرز تهیه باتر کریم آلمانی
باترکریم آلمانی یکی از سادهترین باترکریمهایی است که به عنوان آیسینگ و فیلینگ برای تهیه انواع کیکها و دسرها استفاده میشود. این نوع باترکریم، طرز تهیه آسانی دارد و با حداقل مواد تهیه میشود. از باترکریم آلمانی میتوان برای تزیین کیک و دسر هم استفاده کرد. اما بهتره برای فیلینگ استفاده بشه چون بافت نرمی دارد. شما عزیزان چنانچه مراحل ذکر شده را به ترتیب و با رعایت نکات گفته شده، انجام دهید، مطمئن باشید یک باترکریم خوش طعم را برای استفاده کردن، آماده کردهاید. خرید این محصولات با قیمتی ارزان و باور نکردنی با ما از طریق شبکه اجتماعی لیزراستودیو و فروشگاه آنلاین در ارتباط باشید.