نشاسته ذرت یکی از مهم ترین محصولات غذایی است که از ذرت به دست می‌آید و در صنایع مختلف از جمله صنایع غذایی، دارویی و کاغذسازی استفاده می‌شود. نشاسته ذرت به عنوان یک ماده افزودنی معمولاً به منظور افزایش پایداری در محصولات غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. نشاسته‌ی ذرت اغلب در شیرینی‌پزی، سس‌ها، پودرهای نوشیدنی و تهیه انواعی از دسر ها و بسیاری از محصولات غذایی دیگر استفاده می‌شود. همچنین نشاسته ذرت در تولید داروها، کاغذ، پوشاک و محصولات بهداشتی نیز کاربرد دارد. شما در این مقاله از سایت لیزراستودیو طرز تهیه انواع دسر با نشاسته‌ی ذرت را فرا خواهید گرفت و با تهیه‌ی این دسر‌های از دوستانتان در مهمانی‌ها پذیرایی کرده و از میل کردن آن لذت ببرید.

یکی از کاربردهای ویژه‌ی نشاسته‌ی ذرت استفاده از آن در تهیه‌ی دسرهای مختلف است که حالتی ژله‌ای و جذاب را به دسر شما می دهد.

دسر با نشاسته ذرت

دسر با نشاسته ذرت

طرز تهیه انواع دسر با نشاسته‌ی ذرت

در زیر تهیه ۵ دسر خوشمزه را برایتان توضیح میدیم:

۱. دسر پودینگ وانیلی

برای درست کردن پودینگ وانیلی، به مواد اولیه بسیار محدودی نیاز داریم که به راحتی می توان آنها را تهیه کرد.

مواد لازم برای دسر پودینگ وانیلی:

  • شیر ۳ فنجان
  • نشاسته ۱۷۵ گرم
  • شکر ۱۰۰ گرم
  • وانیل ۱.۵ قاشق چای‌خوری
طرز تهیه دسر پودینگ وانیلی:
  1. در ابتدا ۲ فنجان شیر را در ظرفی مناسب ریخته و روی اجاق می گذاریم تا بجوش آید.
  2. سپس شکر و نشاسته را با یک فنجان شیر به خوبی مخلوط کرده و به شیر روی اجاق اضافه می کنیم. این کار مانع از گلوله گلوله شدن شیر می‌شود.
  3. سپس مخلوط به دست آمده را به طور مرتب هم می زنیم تا پس از گذشت ۵ الی ۱۰ دقیقه پودینگ به غلظت دلخواه‌مان برسد، در این فاصله وانیل را نیز به مخلوط اضافه می کنیم.
  4. سپس مواد را از روی اجاق بردارید و در ظرف مناسب برای سرو بریزید و پس از سرد شدن از آن لذت ببرید.
پودینگ وانیلی

پودینگ وانیلی

اگر در خصوص مواد اولیه قنادی سوالی دارید یا نیاز به ثبت سفارش دارید می توانید با شماره های لیزراستودیو تماس بگیرید.
تلفن ثابت : ۰۳۱۳۶۲۴۶۲۷۳ | تلفن همراه :۰۹۰۳۷۸۹۲۶۱۵

۲. پودینگ گلاب و نشاسته بدون شیر

اگر شما هم از آن دسته از افرادی هستید که نمی خواهید از شیر در دسر خود استفاده کنید می توانید این دسر بدون شیر را تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید .

مواد لازم برای پودینگ گلاب و نشاسته بدون شیر:

  • آب ۲ پیمانه
  • نشاسته نصف پیمانه
  • شکر ۱ پیمانه
  • کره ۲۵ گرم
  • گلاب ۴ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه پودینگ گلاب و نشاسته بدون شیر:
  • ابتدا نشاسته را در یک پیمانه آب سرد حل کنید.
  • سپس شکر و روغن مایع را در یک پیمانه باقیمانده آب می‌ریزیم و همه مواد را با هم مخلوط می کنیم.
  • قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و به هم زده تا به جوش آید. پس از قل زدن شعله‌ی گاز را کم کنید.
  • شما می توانید بر اساس علاقه مقداری هل و یا زعفران دم کرده هم به دسر اضافه کنید. مطمئن باشید از عطر و طعم بی نظیر آن شگفت زده می شوید.
  • هنگامی که غلظت دسر به اندازه‌ی مورد نظر رسید، شعله را خاموش کرده و دسر را درون ظرف مورد نظر ریخته و اجازه دهید سرد شود.
  • شما باید پنج دقیقه قبل از خاموش کردن حرارت، گلاب را به دسر اضافه کنید.

۳. دسر کاکائویی با نشاسته

اگر شما هم از علاقمندان به خوراکی های کاکائویی هستید یا اینکه کودکتان از خوردن این دسرهای مقوی اجتناب می کند. قطعا درست کردن و میل کردن این دسر برای شما و کودکتان لذت بخش خواهد بود.

مواد لازم برای دسر کاکائویی با نشاسته:

  • آرد ۳ قاشق غذاخوری
  • شیر ۴ پیمانه
  • نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
  • شکر ۱.۵ پیمانه
  • پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه دسر کاکائویی با نشاسته:
  1. مانند دستور‌های بالا ابتدا نشاسته و پودر کاکائو را در سه لیوان شیر در ظرف مناسب حل می کنیم.
  2. سپس بر روی شعله قرار داده و اجازه دهید گرم شود آن را به خوبی مخلوط کنید تا یک مایع یکدست بدست آید.
  3. شکر را با باقی مانده‌ی شیر اضافه کنید. بر روی حرارت ملایم قرار داده و به هم بزنید تا شکر حل شود.
  4. سپس ترکیب نشاسته و پودر کاکائو و شیر سرد را به آرامی به شیر گرم اضافه کنید و مرتبا هم بزنید تا مخلوطی یکدست بدست آید.
  5. در این زمان دسر شروع به غلیظ شدن خواهد کرد. در این مرحله، وانیل را اضافه کرده و پودینگ را از روی حرارت بردارید.
  6. سپس پودینگ را در ظروف مناسب ریخته و آنها را در یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک شوند. پس از تزیین کردن از خوردن آن لذت ببرید.

۴. دسر با نشاسته ذرت و بیسکویت

یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین دسرها، دسر با نشاسته ذرت و بیسکویت است که به راحتی می توانید آن را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم برای دسر با نشاسته ذرت و بیسکویت:

  • نشاسته ۴ قاشق غذاخوری
  • شیر ۴ لیوان
  • بیسکوئیت پتی­‌بور ۲ بسته
  • شکر ۱ لیوان
  • آرد ۲ قاشق غذاخوری
  • کره ۲۵۰ گرم
  • وانیل نوک قاشق چای‌خوری
طرز تهیه دسر با نشاسته ذرت و بیسکویت:
  1. ابتدا شیر و نشاسته را به هم مخلوط کرده و به آرامی بهم می‌زنیم تا نشاسته حل شود کنید.
  2. سپس آرد و شکر را اضافه کرده و روی حرارت قرار داده تا به جوش بیاید. مدام آن را هم بزنید تا به غلظت مطلوب برسد.
  3. هنگامی دسر به غلظت دلخواه رسید از روی حرارت بردارید و کره و وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  4. سپس مخلوط را در یک قالب مستطیلی سیلیکونی بریزید. سپس لایه‌های بیسکویت و مواد نشاسته‌ای را به ترتیب در قالب بچینید تا ظرف پر شود. لایه آخر باید مواد نشاسته‌ای باشد.
  5. سپس ظرف را در یخچال قرار داده و اجازه دهید برای ۵ ساعت استراحت کند. در نهایت، کیک را از قالب خارج کرده، تزئین کرده و برش دهید.

۵. پودینگ کاسترد

اگر شما هم به دنبال یک دسر ساده با مواد اولیه‌ی در دسترس هستید. ما پودینگ کاسترد را به شما معرفی می کنیم که به سادگی می توانید آن را تهیه کرده و از میل کردن آن لذت ببرید.

مواد لازم برای پودینگ کاسترد

  • شکر نصف فنجان
  • نشاسته ذرت دو قاشق غذاخوری
  • شیر دو فنجان
  • زرده تخم مرغ دو عدد
طرز تهیه پودینگ کاسترد
  1. در یک قابلمه متوسط، شکر و نشاسته را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس شیر و زرده‌های تخم مرغ را اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید. قابلمه را روی حرارت متوسط گذاشته و مواد را مرتب به هم بزنید تا غلیظ شوند.
  3. پس از غلیظ شدن، دسر را در ظرف‌های کوچک بریزید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود.
  4. بعد از یخچال، دسر نشاسته‌ای آماده سرو شدن است. توجه کنید که در مراحل خنک شدن دسر آن را هم نزنید تا غلظت مناسبی پیدا کند.قبل از سرو کردن، با تزئینات مورد نظر تزئین کنید و لذت ببرید.

۶. دسر رومانف

دسر رومانف یک دسر فرانسوی سنتی است که از شیر، تخم مرغ، شکر و وانیل تهیه می‌شود. این دسر به صورت ژله‌ای یا کرمی درست می‌شود و معمولاً با میوه‌های تازه یا خشک، خامه یا شکلات تزئین می‌شود. این دسر معمولاً به عنوان پیش‌غذا یا دسر در رستوران‌ها سرو می‌شود و یکی از دسرهای محبوب فرانسوی‌هاست.

مواد لازم برای دسر رومانف:

  • شیر ۲ پیمانه
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • شکر ۱/۲ پیمانه
  • وانیل ۱.۵ قاشق چای‌خوری
  • میوه‌های تازه یا خشک برای تزئین
طرز تهیه دسر رومانف:
  1. شیر را در یک قابلمه بر روی حرارت ملایم گرم کنید.
  2. در یک کاسه، تخم مرغ، شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید.
  3. آرام آرام شیر گرم را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و همزن دستی استفاده کرده تا مواد به خوبی مخلوط شوند.
  4. مخلوط را به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم ادامه دهید و همچنان هم بزنید تا دسر غلیظ شود.
  5. دسر را از حرارت بردارید و به ظرف‌های مناسب بریزید.
  6. دسر را در یخچال قرار داده و به مدت حداقل ۲ ساعت یا تا زمانی که سرد و سفت شود، خنک کنید.
  7. قبل از سرو، با میوه‌های تازه یا خشک تزئین کنید و لذت ببرید!
پودینگ با نشاسته ذرت

پودینگ با نشاسته ذرت

سخن پایانی

ما در این مقاله از سایت لیزراستودیو تلاش کردیم طرز تهیه انواع دسر با نشاسته‌ی ذرت را به شما آموزش دهیم و امیدواریم پس از درست کردن آن، از میل کردن دسر لذت ببرید و لحظات خاطره‌انگیزی در کنار خانواده ها خود داشته باشید. خرید این محصولات با قیمتی ارزان و باور نکردنی با ما از طریق شبکه اجتماعی لیزراستودیو و فروشگاه آنلاین در ارتباط باشید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *