دو ماه پس از بزرگداشت روز جهانی شکلات، دیروز شکلاتسازان از روز جهانی شکلات استفاده کردند.
در توییتر، غول سوئیسی Lindt & Sprüngli مصرف کنندگان را تشویق کرد تا تکه شکلات مورد علاقه خود را برای جشن گرفتن این روز بخورند، در حالی که شرکت بیسکویت کانادایی MM Shortbread با برجسته کردن تفاوت بین شیرینی کوتاه و شیرینی کوتاه به مصرف کنندگان آموزش می داد. پاسخ: کیک شور به جای کره از چربی گیاهی استفاده می کند و بیکینگ پودر را اضافه می کند.
و اگر این برای آب دادن به این جوانه های چشایی کافی نبود، امروز روز ملی دونات پر از خامه در ایالات متحده است. به نظر می رسد این هفته رویای یک قنادی است.
بنابراین، چه یک شیرینی، کیک یا میان وعده باشد، مطمئن شوید که مقداری شکلات به هر خوراکی شیرینی که تصمیم دارید از آن لذت ببرید، اضافه کنید.
در همین حال، مگان هامفری ویرایشگر وب ما در انجمن اروپایی کاکائو در کرواسی که توسط انجمن کاکائو اروپا میزبانی می شود، شرکت خواهد کرد. جلساتی با موضوعات مختلفی از جمله تغییرات آب و هوایی، تحقیقات کاکائو و نگرانی های نظارتی و همچنین نگاهی به چالش ها و چشم اندازهای آینده بخش کاکائو و شکلات برگزار خواهد شد.
در اواخر این ماه، شماره ماه اکتبر خود را که شامل نمایههای تامینکننده و نمایش پیشنمایش در Gulfood Manufacturing میشود، برای مطبوعات ارسال میکنیم. منتظر همه این موارد مورد علاقه و همچنین مصاحبه با بن ایستیک، مدیر Ragus Sugars باشید و نگاهی به این که چگونه فناوری ربات باعث تقویت قنادی در بریتانیا می شود.
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۳۱ ۱۶:۳۵:۰۶
عناوین بصورت هشتگ: #شکلات #در #مقیاس #جهانی