تقریباً هر ماه یک مطالعه جدید وجود دارد که فواید شکلات تلخ را برجسته می‌کند، اما اکنون تحقیقات جدید نشان می‌دهد که شکلات تلخ غنی‌شده با روغن زیتون فرابکر با بهبود پروفایل خطر قلبی عروقی مرتبط است.

مطالعه ای که در اوایل این هفته در کنگره انجمن قلب و عروق اروپا (ESC) ارائه شد، مطالعه ای که توسط دانشگاه پیزا ایتالیا انجام شد، ارتباط بین مصرف شکلات تلخ غنی شده با روغن زیتون فوق بکر یا سیب قرمز پانیا را با پیشرفت تصلب شرایین در افراد سالم آزمایش کرد. عوامل خطر قلبی عروقی

این مطالعه متقاطع تصادفی شامل ۲۶ داوطلب (۱۴ مرد، ۱۲ زن) با حداقل سه عامل خطر قلبی عروقی (سیگار، دیس لیپیدمی، فشار خون بالا، یا سابقه خانوادگی بیماری قلبی عروقی) بود که روزانه ۴۰ گرم شکلات تلخ به مدت ۲۸ روز دریافت کردند. برای ۱۴ روز متوالی حاوی ۱۰٪ روغن زیتون فوق بکر و برای ۱۴ روز متوالی حاوی ۲.۵٪ سیب قرمز پانایا بود. دو نوع شکلات به ترتیب تصادفی داده شد.

پیشرفت آترواسکلروز با تغییرات متابولیک (سطح کارنیتین و هیپورات)، پروفایل لیپیدی، فشار خون و سطوح سلول های پیش ساز اندوتلیال در گردش (EPCs) ارزیابی شد. EPCها برای ترمیم عروق و حفظ عملکرد اندوتلیال حیاتی هستند.

نمونه ادرار و خون در ابتدا و بعد از مداخله جمع‌آوری شد. نمونه‌های ادرار توسط طیف‌سنجی رزونانس مغناطیسی هسته‌ای پروتون برای متابولیت‌های درون‌زا آنالیز شدند. سطوح EPC در گردش با فلوسایتومتری ارزیابی شد. وضعیت استعمال دخانیات، شاخص توده بدنی، فشار خون، قند خون و پروفایل لیپیدی نیز بررسی شد.

پس از ۲۸ روز، محققان دریافتند که شکلات غنی شده با روغن زیتون با افزایش قابل توجهی سطح EPC و کاهش سطوح کارنیتین و هیپورات، در مقایسه با شروع و بعد از مصرف شکلات غنی شده با سیب مرتبط است. شکلات غنی شده با روغن زیتون با افزایش قابل توجهی کلسترول لیپوپروتئین با چگالی بالا (خوب) و کاهش فشار خون در مقایسه با پایه مرتبط بود. کاهش غیر قابل توجهی در سطح تری گلیسیرید با شکلات غنی شده از سیب وجود داشت.

دکتر Rossella Di Stefano، متخصص قلب و عروق در دانشگاه پیزا، می‌گوید: «ما دریافتیم که بخش‌های کوچک روزانه شکلات تلخ با پلی‌فنل‌های طبیعی اضافه شده از روغن زیتون فوق بکر با بهبود پروفایل خطر قلبی عروقی مرتبط است. مطالعه ما نشان می دهد که روغن زیتون فرابکر ممکن است یک افزودنی غذایی خوب برای کمک به حفظ سلول های ترمیم کننده ما، EPC باشد.

در حالی که ما با یک آگوست بسیار سریع خداحافظی می کنیم، سپتامبر شروع چند ماه پرمشغله برای تیم تولید قنادی است.

علاوه بر فشار دادن مشکل نمایه تأمین‌کننده، از نمایشگاه‌های تجاری مختلف، از جمله PPMA در بیرمنگام، بریتانیا، و همچنین جام جهانی چای و قهوه انتشارات بل در سنگاپور بازدید می‌کنیم و گزارش می‌دهیم که اکنون شامل کاکائو نیز می‌شود. . ما همچنین در ماه اکتبر در Gulfood Manufacturing خواهیم بود. پیش‌نمایش نمایش در شماره اکتبر ما نمایش داده می‌شود، بنابراین اگر می‌خواهید در این مورد حضور داشته باشید، لطفاً در اسرع وقت به من اطلاع دهید.



برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۳-۳۰ ۱۲:۴۸:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #شکلات #تلخ #با #روغن #زیتون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *