دانشمندان راهی برای جایگزینی ۵۰ درصد از محتوای چربی شکلات با آب میوه کشف کرده اند.
شکلات با چربی و کالری کمتر رویایی برای اکثر مصرف کنندگان است. به خصوص زمانی که این مطالعه ادعا می کند که کاهش چربی باعث از بین رفتن دهان خامه ای شکلاتی نمی شود که ما با شکلات ارتباط داریم.
دکتر استفان بون، نویسنده اصلی این مطالعه معتقد است که این تحقیق اولین گام در ایجاد شکلات سالمتر است و اکنون این وظیفه صنعت غذاست که از این تکنیک جدید برای توسعه روشهای خوشمزه استفاده از آن در شکلات استفاده کند.
اگرچه از نظر تئوری این ایده خوبی است، اما طبق قانون، شکلات باید حاوی مقدار مشخصی چربی باشد تا به عنوان شکلات برچسب گذاری شود.
علاوه بر این، آن دسته از تولیدکنندگانی که علاقه مند به ایجاد شکلات سالمتری هستند، چربی موجود در شکلات خود را تا حد مجاز کاهش دادهاند.
با توجه به تقاضای مصرف کنندگان برای شیرینی های سالم تر، شاید این قانون باید در آینده تغییر کند؟
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۱۱ ۱۴:۳۱:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #شکلات #با #نصف #چربی