من بیشتر وقتم را صرف نوشتن و خواندن در مورد شکلات می کنم، بنابراین فکر کردم زمان آن رسیده است که سعی کنم مقداری برای خودم درست کنم!
جکی ویندلز، صاحب مزاج با مهربانی به من اجازه داد تا در روز جمعه از شرکت او بازدید کنم تا بتوانم یک روز شکلاتساز بودن را امتحان کنم! فقط یک شکار وجود داشت…. قرار بود در جشن تولد کودکان ۱۵ کودک هفت ساله شرکت کنم! من اولا نگران بودم که با دست های شکلاتی چسبناک پوشیده شوم و ثانیاً نگران بودم که همه آنها بهتر از من باشند!
با این حال، آن روز قطعاً موفقیت آمیز بود، لباس هایم دست کثیف نبود و با یک کیسه پر از شکلات های خوشمزه خودم رفتم. با این حال، فکر میکنم قبل از اینکه شیرینیهای من شبیه چیزی شود که در ویترین مغازه میبینید، به تمرین بیشتری نیاز دارم!
در طول روز دایناسور شکلاتی قالبگیری شدهام، یک آبنبات چوبی شکلاتی، فلورانسی و یک سبد شکلاتی برای حمل همه چیزهایم به خانه درست کردم. برای هر محصول، میتوانم پایپینگ را روی یک الگو (چشم و لبخند برای صورت دایناسورم و مارپیچ برای آبنبات چوبی) امتحان کنم و انتخاب کنم که آیا میخواهم از شکلات بلکلاد تیره، شیری یا سفید استفاده کنم. به جای ایجاد غذاهای سنتی فلورانسی با گیلاس و بادام، چند تاپینگ ماجراجویانه تری در دسترس بود، بنابراین من توانستم با مارشمالو، تخم مرغ کوچک و شیرینی های بطری شیر آزمایش کنم.
همانطور که از تصاویر می بینید، من فکر می کنم تولید شیرینی بهتر است به حرفه ای ها سپرده شود!
مطالب مرتبط
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۱۷ ۱۶:۳۳:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #شکلات #لا #امی