تنها چند روز مانده به پایان، همه نگاه ها به بروکسل به عنوان مقصد کنفرانس جهانی شیرینی پزی در سال ۲۰۲۴ معطوف است، زیرا این کنفرانس پنجشنبه (۱۲ سپتامبر) به بروکسل بازمی گردد.
همانطور که قبلاً توضیح دادیم، با بازگشت به بلژیک، پایداری و نوآوری درست در بخشهای مختلف بازار ما اولویت اصلی نمایشگاه امسال خواهد بود. اگر هرگز به نمایش ما نرفتهاید، یا این سومین مناسبت شما در رویداد ما است، از همه استقبال میکنیم – پس لطفاً از طریق لینک مستقیم زیر ثبت نام کنید تا بخشی از جشنهای ما باشید.
میتوانید منتظر بحثهای پر جنب و جوش در مورد همه چیز باشید، از آخرین روندهای شیرینیپزی در بازارهای شیرینی و تنقلات، تا چالشهای زنجیره تامین در بازارهای مهم کاکائو، که قرار است تحت قوانین جدید EUDR قرار گیرند که بحثهای جهانی را در مورد چگونگی چنین چیزی برانگیخته است. مجموعه قوانین گسترده و در عین حال بدون شک ارزشمندی را می توان اجرا کرد.
در دو سطح کلیدی، بروکسل با ارتباط طولانی مدت خود با شکلات و پرالین به ویژه در بخش محصولات نهایی، و همچنین برای سیاست گذاری خود – که امسال برای مجموعه ای از قوانین جدید در مرکز توجه قرار گرفته است، به عنوان یک مرکز شیرینی پزی درخشان کار می کند. از جمله قوانین بررسی دقیق شرکتی که بر کل بخش غذا و نوشیدنی نیز تأثیر خواهد گذاشت.
این ملاحظات مطمئناً برای بسیاری از کسبوکارها در سراسر طیف صنعت مورد توجه قرار میگیرند، و ما از فرصتی برای دریافت قلب این موضوعات در جستجوی راهحلهای مشترک برای برخی از بزرگترین آزمایشهایی که در سال ۲۰۲۴ خبرساز شدهاند، استقبال خواهیم کرد.
البته از طریق جوایز جهانی شیرینیپزی ما، با ارائههایی برای شش دسته، از جمله برای پایداری، در محصولات نهایی، تجهیزات، مواد تشکیل دهنده، تیم سال و دسته جدید شرکتهای نوظهور، لحظات سبکتری از جشن برای رویداد ما وجود خواهد داشت. سال پانل داخلی ما واقعاً تحت تأثیر کیفیت ورودی های سراسری قرار گرفت، که خود نشانه ای دلگرم کننده در مورد وضعیت صنایع ما است.
جشنهای ما به همین جا ختم نمیشود، با پذیرایی نوشیدنیهای پایانی ما به مناسبت تولد نودمین سالگرد تولید شیرینیپزی، که واقعاً فرصتی است برای مهمانان جمعشده ما تا کمی موهای خود را رها کنند و در محیطی آرام با شرکتکنندگان در یک محیط آرام مخلوط شوند – پس لطفاً این کار را انجام دهید. بیشترین برنامه تمام روز ما، که امیدواریم برای همه شما هم آموزنده و هم جذاب باشد.
انگار همین کافی نبود، صبح روز جمعه، ۱۳ شهریور جمعه، یک تجربه مزه شکلات جداگانه داریم که می توانید از طریق لینک زیر رزرو کنید. این توسط کتی مانلو، از آکادمی شکلات، که در میان مهمانان رویداد اصلی ما در روز پنجشنبه خواهد بود، اداره می شود، بنابراین مطمئن شوید که او را بخشی از آن رویداد اختصاصی برای بازدیدکنندگان ما می بینید. در اینجا امیدواریم که تا آنجا که ممکن است شما را در بروکسل این هفته ببینیم، زیرا چیزهای وحشتناکی در سراسر صنعت وجود دارد.
در (ایمیل محافظت شده) یا از طریق رسانه های اجتماعی @laserstudio_ir یا صفحات لینکدین ما در تماس باشید.
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۹-۰۹ ۱۴:۵۶:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #شمارش #معکوس #نهایی #برای #کنفرانس #جهانی #قنادی #در #بروکسل